• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Schaduwdoeken vierkant waterdicht

Bent u op zoek naar een waterdicht schaduwdoek (ook wel terrasdoek of zonnedoek genoemd)? Ontdek het aanbod van Nettenverkoop! In onze shop vindt u diverse maten waterdichte schaduwdoeken. Kies de juiste maat en bestel uw schaduwdoek eenvoudig online.

Hoe groot zijn de curves in een schaduwdoek?
Een schaduwdoek kan in elke gewenste maatvoering gemaakt worden. Schaduwdoeken die op drie of vier hoeken worden bevestigd zijn altijd voorzien van curves. Houd er rekening mee dat de opgegeven grootte niet volledig wordt bedekt. De curve bedraagt ongeveer 5 á 6% per zijde. De opgegeven maatvoering betreft altijd de afmeting gemeten van triangel oog naar triangel oog. De doekmaat is dus altijd kleiner na aftrek van het percentage van de curves. 

Het voordeel van een vierkant waterdicht schaduwdoek (ook wel vierkant waterdicht zonnedoek of zonnezeil genoemd) is dat u er eenvoudig een groot oppervlak mee overdekt. Heeft u bijvoorbeeld een groot vierkant terras? Met een vierkant waterdicht zonnezeil zorgt u voor beschutting over de gehele lengte en breedte. Zo zit u op elke plek van uw terras uit de felle zon en blijft u droog tijdens een bui.

Een ander voordeel van een waterdicht vierkant schaduwdoek is dat u deze eenvoudig kunt opbergen. Wilt u even geen schaduw, maar juist genieten van het zonnetje? Dan hoeft u het schaduwdoek alleen maar los te koppelen van de bevestigingspunten en uw zonneterras is gereed.

Diverse maten vierkant schaduwdoeken waterdicht

In onze webshop vindt u vierkante waterdichte schaduwdoeken in verschillende afmetingen. Welke afmeting u kiest, hangt natuurlijk af van de grootte van uw terras en het oppervlak dat u wilt overdekken. Voor de meest gangbare afmetingen hebben wij de volgende standaard modellen in ons assortiment:

Vierkant waterdicht schaduwdoek op maat

Heeft uw terras een specifieke maat? Dan is het goed om te weten dat het bij ons ook mogelijk is om een vierkant waterdicht schaduwdoek op maat te laten maken. Op de pagina schaduwdoek op maat leest u wat de mogelijkheden hiervoor zijn.

Bevestigingsmaterialen voor vierkanten waterdichte schaduwdoeken

Het fijne aan een vierkant waterdicht zonnedoek is dat u deze op elk gewenste plek kunt ophangen. U kunt de ophanghaken van het doek bijvoorbeeld aan uw huis, schuttingmuur of overkapping bevestigingen. Zorg er hierbij wel voor dat u de juiste bevestigingsmaterialen gebruikt.

Op de pagina bevestigingsmateriaal schaduwdoeken vindt u alle bevestigingsmaterialen die u nodig heeft. Bestel ze los, of bestel een complete bevestigingsset voor vierkante waterdichte schaduwdoeken. Hierin vindt u alles om het doek op uw terras te installeren.

Netterverkoop voor al uw vierkanten waterdichte schaduwdoeken!

Naast waterdichte vierkante schaduwdoeken, hebben we bij Nettenverkoop ook andere type schaduwdoeken. Zoals onze schaduwdoeken waterdicht of waterdoorlatende vierkante schaduwdoeken.

Bestel de gewenste variant dan direct via onze webshop. Heeft u vragen of twijfelt u welk model het meest geschikt voor uw tuin is? Neem gerust contact met ons op. We adviseren u graag!

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice