• Maatwerk
 • Direct contact
 • Snelle levering

Zonwering met zuignappen

Bent u op zoek naar een eenvoudige manier om zonlicht en warmte buiten te houden? Dan is zonwering met zuignappen de perfecte oplossing. De zonwering is praktisch, duurzaam en eenvoudig te monteren. Zo creëert u in een handomdraai een prettig binnenklimaat tegen een betaalbare prijs!

Bekijk hieronder onze maatwerk zonwering doeken met zuignappen en maatwerk screens met zuignappen

Waarom kiezen voor zonwering met zuignappen?

Heeft u een woning waar de tempratuur op warme lente- en zomerdagen flink oploopt? Dan hebben wij dé oplossing. De zonwering met zuignappen van Nettenverkoop blokkeert namelijk nagenoeg alle zon en schadelijke UV-straling, waardoor de tempratuur in uw woning aanzienlijk lager blijft.

Zoals de naam al doet vermoeden bevestig je de zonwering door middel van zuignappen. Dit betekent dat u niet in uw muur/kozijn hoeft te boren of schroeven.

Raam zonwering met zuignappen brengt vele voordelen met zich mee, we zetten ze hieronder op een rijtje:

 • Duurzame oplossing: in de zomer zon- en warmte werend, in de winter warmte isolerend. Zo heeft u het hele jaar door profijt van zonwering met zuignappen. 
 • Eenvoudige montage: zoals eerder aangegeven is de zonwering eenvoudig en snel te monteren zonder te hoeven boren en schroeven. U plakt de zonwering met zuignappen eenvoudig op het raam of kozijn.
 • Verwijderbare zonwering: de zonwering is eenvoudig te verwijderen. Wanneer u op zoek bent naar een tijdelijke oplossing om zon- en warmte te weren is dit dus ideaal.
 • Goedkoop: zonwering met zuignappen is een goedkoop alternatief. Het aanschaffen van airco of permanente zonwering is vaak behoorlijk aan de prijs.
 • Hoogwaardig materiaal: het materiaal (HDPE/polyester met PVC coating) waar de zonwering van is gemaakt blokkeert nagenoeg alle schadelijke UV-straling van buitenaf.
 • Maatwerk: al onze zonwering doeken/screens worden op maat gemaakt zodat u verzekerd bent van de perfecte pasvorm.
 • Diverse kleuren: u heeft de keuze uit diverse kleuren. Zo zit er altijd een kleur tussen die aansluit op de stijl en het interieur van uw woning.

Zonwering doek of screen met zuignappen?

Wat is het verschil tussen een zonwering doek en een zonwering screen? We leggen het u graag uit: Een zonwering doek is gemaakt van geweven HDPE-materiaal. De uitstraling van het doek is grover ten aanzien van het screen en is afgewerkt met een polypropyleen band rondom.

Het screen wordt gemaakt van polyester stof die wordt voorzien van een PVC coating. De randen van het screendoek zijn omgestikt (dus van hetzelfde materiaal). Een screen heeft een gladdere en strakkere uitstraling dan een HDPE doek.

Wat betreft de mate van zonwering zit er nauwelijks verschil tussen een doek of screen. Screens zijn daarentegen maatvaster en HDPE doeken krimpgevoeliger.

Meer weten? Bekijk voor meer informatie over prijzen, afmetingen, kleuren en materialen onze maatwerk zonwering doeken met zuignappen en maatwerk screens met zuignappen.

Maatwerk zonnescherm met zuignappen

Zoals eerder aangegeven zijn onze zonneschermen met zuignappen altijd maatwerk. Het is daarom erg belangrijk dat u de juiste afmetingen doorgeeft.

Meet de breedte en hoogte van uw raam door de binnenmaten van uw kozijn op te meten. Dus van binnenkant kozijn tot de binnenkant van de andere kant van het kozijn.

Vervolgens bestelt u uw zonwering met zuignappen eenvoudig via onderstaande stappen:

 1. Inmeten & bestellen: kies een type, kleur en de gewenste afmetingen en zie direct uw prijs.
 2. Binnen 15 werkdagen in huis: na het plaatsen van uw bestelling gaan wij direct aan de slag zodat uw maatwerk zonwering screen/doek binnen 15 werkdagen thuis wordt geleverd.
 3. Snelle & eenvoudige montage: nadat uw zonwering met zuignappen binnen is plakt u deze eenvoudig op uw raam of kozijn.

Zonwering met zuignappen assortiment

Bij Nettenverkoop heeft u de keuze uit een uitgebreid assortiment aan zonwering met zuignappen. Zo heeft u de keuze uit een doek of screen in diverse kleuren.

Beschikbare kleuren

Onze zonwering doeken met zuignappen zijn beschikbaar in de volgende 8 kleuren:

 • Mineral White
 • Neutral Sand
 • Japanese Brown
 • Desert Storm
 • Moonstone Green
 • Cool Grey
 • Duocolor Carbon Black
 • Classic Black

Voor een zonwering screen met zuignappen kunt u uit de volgende 4 kleuren kiezen:

 • Donkergrijs zwart
 • Grijs wit
 • Wit crème
 • Zwart

Twijfelt u nog over het feit of u een doek of screen moet aanschaffen? Of wilt u graag van te voren zien hoe de kleur er in het echt uitziet? Geen enkel probleem! Bij Nettenverkoop bieden wij zonwering samples aan, zodat u dit van te voren zelf kunt beoordelen.  

Monteren van zonwering met zuignappen

Zoals eerder aangegeven is het monteren van zonwering met zuignappen zeer eenvoudig. Toch zijn er een paar kleine dingen waar u het beste rekening mee kunt houden:

 • Maak het raam/kozijn waar u de zonwering op gaat plakken goed schoon en vetvrij, op deze manier zorgt u voor een optimale ondergrond.
 • Wij adviseren om de zonwering altijd aan de buitenkant van het raam te bevestigen en te zorgen voor voldoende ventilatie aan de binnenkant. Bij het optreden van grote tempratuur verschillen (ca. 30-40⁰) kunnen er namelijk hoge spanningen op het glas ontstaan. Hierdoor loopt u het risico op thermische breuken in uw ramen. Door de zonwering aan de buitenkant te plaatsen verlaagt u dit risico aanzienlijk.
 • Het laatste advies is om de zonwering te bevestigen op het moment dat de ramen zijn afgekoeld, ook dit om thermische breuken te voorkomen.  

Wanneer u bovenstaande tips opvolgt is het monteren van zonwering met zuignappen een fluitje van een cent. Bij het gebruik van zuignappen heeft u namelijk geen technische kennis en andere gereedschappen nodig. 

Zonwering met zuignappen van Nettenverkoop

Bij Nettenverkoop weten wij exact welke materialen het beste zonnestralen en warmte tegenhouden, en welke zuignappen de beste draagkracht hebben. Wij staan dan ook graag voor u klaar bij het op maat maken van uw gewenste zonwering doek/screen met zuignappen.

Komt u er nog niet helemaal uit en wilt u graag advies van onze specialisten? Neem dan contact op via (+31) (0)493-493491 of info@vdenettenverkoop.nl. Of klik op onderstaande button:

CONTACT

Inspiratie nodig? 
Neem een kijkje in onze digitale showroom! 

SHOWROOM

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice