• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Harmonicadoek op maat

Bent u op zoek naar een maatwerk zonwering oplossing voor uw tuin, terras of balkon? Dan is een harmonicadoek op maat de ideale keuze! Een maatwerk harmonicadoek is namelijk een flexibele manier om schaduw te creëren waar en wanneer u dat wilt. Bij Nettenverkoop hebben we al ruim 10 jaar ervaring in het op maat maken van hoogwaardige harmonica schaduwdoeken in ons eigen productatelier.

Verschillende harmonica schaduwdoeken op maat

Bij de aanschaf van een harmonica schaduwdoek heeft u de keuze uit diverse materialen. Afhankelijk van uw specifieke behoeften kunt u kiezen voor een waterdoorlatend, waterdicht of brandvertragend doek. Elk materiaal heeft zijn eigen unieke eigenschappen en voordelen, waardoor er altijd een doek is dat perfect bij uw situatie past!

Harmonicadoek waterdoorlatend op maat

De waterdoorlatende harmonicadoeken van Shadow Comfort zijn vervaardigd van hoogwaardig HPDE materiaal. Dit materiaal is zowel water- als luchtdoorlatend. Zo creëert u een schaduwrijke en verkoelende plek op uw terras of in uw tuin en geniet u van een verkoelend briesje.

De waterdoorlatende maatwerk harmonicadoeken zijn beschikbaar in maar liefst 12 verschillende kleuren, van Arctic White tot Classic Black! Bekijk voor meer informatie de pagina: harmonicadoek op maat waterdoorlatend.

Harmonicadoek waterdicht op maat

Een waterdicht harmonicadoek op maat is, zoals de naam al doet vermoeden, een waterdicht harmonicadoek. Zo biedt het doek optimale bescherming tegen zowel zon als regen. Perfect voor het afwisselende Nederlandse klimaat, waar een zonnige dag snel kan omslaan in een onverwachte regenbui.

De doeken worden vervaardigd van Olefin. Dit materiaal is 100% waterdicht met een uitzonderlijk hoge kleurvastheid en UV-bestendigheid. Met de speciale Dyed Solution wordt er pigment in de kern van elk garen gebracht, voor langdurige en levendige kleuren na jaren van zon, schoonmaken en slijtage. Bekijk onze waterdichte harmonicadoeken op maat en lees meer over de eigenschappen van deze stof.

Harmonicadoek brandvertragend op maat

De brandvertragende harmonicadoeken zijn gemaakt van Extrablock FR 320 en bieden een combinatie van optimale UV-bescherming, maatvastheid en brandvertraging. Brandvertragers zijn chemicaliën die op materialen worden aangebracht om het ontstaan van vuur te voorkomen of de verspreiding hiervan te vertragen.

De doeken zijn uitermate geschikt voor gebruik in horecagelegenheden zoals strandtenten en terrassen met verandawanden, waar vaak verandaverwarming/heaters aanwezig zijn die brand kunnen veroorzaken.

Bekijk ons assortiment brandvertragende harmonicadoeken op maat en bestel eenvoudig via de webshop!   

De voordelen van een harmonica zonnedoek op maat

Een harmonica zonnedoek op maat biedt tal van voordelen. Naast de perfecte pasvorm voor uw specifieke buitenruimte, profiteer u van:

  • Flexibele zonwering: eenvoudig in en uit te klappen
  • Hoge UV-bescherming tot 96,5%
  • Keuze uit: waterdoorlatend, waterdicht of brandvertragend materiaal
  • Beschikbaar in diverse kleuren

Harmonica schaduwdoek op maat laten maken?

Zoals u hierboven al kon lezen is een harmonicadoek op maat een veelzijdige keuze. Kies uw gewenste afmeting, materiaal, kleur en bevestigingsmaterialen en laat uw harmonica schaduwdoek door ons op maat maken. Bestel eenvoudig via onze webshop en profiteer van een scherpe prijs, persoonlijke service en een snelle levering!  

Heeft u vragen of wilt u graag advies? Dan staan onze medewerkers u graag te woord via info@vdenettenverkoop.nl of +31 (0)493-493491.

Wilt u het harmonicadoek het hele jaar door laten hangen? Kies dan voor een harmonica beschermhoes.

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice