• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Schaduwdoek veranda

Shadow Comfort is dé specialist op het gebied van alle soorten schaduwdoeken en winddoeken. Onze schaduwdoeken voor serre & verandadak kenmerken zich door de hoge kwaliteit en trendy kleuren die we tegen scherpe prijzen aanbieden.

U kunt het schaduwdoek zelf naar eigen wens en inzicht samenstellen. Kies de juiste afmeting van het verandadak zonweringsdoek zodat u de warmte zoveel mogelijk kunt buiten houden. Ieder verandadak zonwering doek wordt in ons atelier speciaal voor u op maat gemaakt.

Het verandadak zonweringdoek of serredoek wordt aan de buitenkant op het verandadak gemonteerd waardoor het bijzonder effectief is als zonwering. Hierdoor blijft het aanzienlijk koeler in de overkapping. Deze vorm van verandazonwering is een stuk voordeliger en net zo effectief als de duurdere elektrische veranda zonwering oplossingen.

Veranda zonwering kopen?

Veranda zonwering gemaakt van HDPE materiaal in vele kleuren en kwaliteiten kunt u kopen bij Van den Eijnde Nettenverkoop. Zonwering veranda, veranda met zonwering, veranda zonwering, zonwering veranda binnen, zonwering veranda buiten zijn veel gezochte benamingen.

Lichtdoorlatende zonwering voor op uw verandadak of lichtstraat nodig?

Lichtstraten, kanaalplaten of koepels geven u het gevoel dat u buiten leeft. Het zonlicht komt vaak massaal binnen waardoor het ook heel warm en onaangenaam wordt onder uw overkapping of in een productiehal.

Veranda zonweringdoek als extra isolatie of om geluidsoverlast tegen te gaan

Het verandadak zonweringdoek van Shadow Comfort biedt het gehele jaar voordelen. Hebt u geluidsoverlast bij regen of hagel in uw overkapping? Of wilt u de warmte extra vasthouden in uw overkapping in de herfst en de winter? Het schaduwdoek van Shadow Comfort is hiervoor uitermate geschikt.

Schaduwdoek veranda op rol kopen of op maat laten maken

Voor elk budget kunnen we u een passende oplossing bieden. Bent u op zoek naar een goedkopere oplossing dan hebben we een groot assortiment zonweringdoeken op rol. Wilt u toch een meer solide oplossing dan maken wij in ons eigen atelier het perfecte zonweringdoek voor u op maat.

Simpele en snelle montage zonweringdoek

Met de lichtdoorlatende materialen van de Shadow Comfort Schaduwdoeken kunnen we voor elke toepassing wel een oplossing bedenken. Afhankelijk van uw budget of de bevestigingsmogelijkheden kijken onze specialisten samen met u naar de beste oplossing. Bent u op zoek naar een goedkoop schaduwdoek voor op uw verandadak? Dan kunt u bij ons ook zonweringdoek als afsnijding bestellen. Indien u op zoek bent naar een stevige en duurzame oplossing dan kunnen we ook maatwerk schaduwdoeken leveren voor op uw verandadak. 

Het verandadak zonweringdoek op maat gemaakt is afgewerkt met een verstevigde polypropyleen band rondom. Afhankelijk van uw situatie bekijken we samen wat de beste oplossing is. Montage middels een caravanrail en kederband (pees) is een veel toegepaste oplossing voor aan de muur. Maar u kunt ook ronde of ovale zeilringen laten plaatsen in de randen van het zonweringdoek. Of wilt u een tunnel in de onderste rand zodat u daar een verzwaringsbuis in kunt aanbrengen? In ons assortiment hebben we veel bevestigingsmaterialen om uw zonweringdoek te monteren op het verandadak.

Onze specialisten kijken graag met u mee. Om de situatie beter te kunnen beoordelen vragen we u foto's per mail aan te leveren of mee te nemen als u graag langs wilt komen.

Het is een gegeven dat een lichte kleur stralen meer reflecteert dan een donkere kleur. Het weren van warmte heeft echter te maken met de hoeveelheid straling/warmte die door het doek wordt geabsorbeerd en door het doek heen zal gaan (transmissie). Bij een donkere kleur is de absorberende waarde veel hoger, waardoor de transmissie waarde (straling/warmte door het doek) lager is dan bij een licht doek. Een licht doek heeft een hoge reflectie waarde, echter een lage absorberende waarde waardoor de straling/warmte met een hogere waarde door het doek zal gaan. Dit verklaart de hogere percentages schaduwfactor bij donkere kleuren.

Goed om te weten...

Onze Shadow Comfort specialisten gaan net een stapje verder. Maatwerk behoort tot onze core business. Wij streven er altijd naar om met de klant een passende oplossing te bedenken. In ons fotoalbum kunt u foto's vinden van heel veel toepassingen.

Al met al zijn de producten zeer functioneel en creëeren ook een gezellige en decoratieve sfeer.

Inspiratie nodig? 
Neem een kijkje in onze digitale showroom! 
SHOWROOM

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice