• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Winddoek

Winddoek van hoogwaardige kwaliteit

Bent u op zoek naar een winddoek? Winddoeken worden overal gebruikt voor een grote diversiteit aan toepassingen. Bijvoorbeeld voor een bevestiging vaan mobiele bouwhekken, voor visuele afscherming van bouwwerven en evenementen of gewoon voor bij uw woning. Bij Nettenverkoop bent u aan het juiste adres voor winddoek in elke gewenste afmeting.

Toepassing in de sport- en recreatiebranche

Tijdens het spelen van tennis bent u zeer afhankelijk van de wind. Daarom worden er bij veel tennisverenigingen ook doeken langs de omheining geplaatst. Ook bij andere sporten zijn de winddoeken of windbreekgaas vaak geliefd of zelfs noodzakelijk. Daarnaast worden winddoeken ook vaak in de recreatiebranche gebruikt. Bijvoorbeeld om de wind tegen te houden op het terras, in de tuin of bij uw veranda. Naast het afschermen van de wind, kunt u ook direct een fijne schaduwplek creëren.

Toepassing als schaduwdoek

Onze winddoeken worden zowel zakelijk als privé gebruikt als schaduwdoek. Dit komt doordat ze een fijne structuur hebben. Hiermee kunt u een aangename schaduwplek creëren op het terras of in de tuin. De winddoeken laten weinig zon door. Wanneer u kiest voor een donkere winddoek zal de schaduwfactor sterker zijn dan wanneer u kiest voor een lichte variant. Als privacydoek kunt u dit ook goed gebruiken om meer privacy te verzorgen in de tuin, op het balkon of op een terrein.

Reclame op winddoeken maken

Bij Nettenverkoop kunt u een reclameboodschap plaatsen op de winddoeken. Denk hierbij aan teksten, afbeeldingen of logo’s. De winddoeken hebben dan extra waarde voor de organisatie. In bijvoorbeeld de bouwbranche kan het fijn zijn om het project af te schermen, maar zo wordt er ondertussen ook reclame gemaakt voor het bouwbedrijf en/of het project.

Winddoek op maat

Bent u op zoek naar een winddoek, ofwel afschermdoek of zichtdoek? Bij Nettenverkoop kunt u dit altijd op maat bestellen. Onze winddoeken zijn voor 80% of 90% winddicht (180 gr/m2 = 80% en 280 gr/m2 = 90%). De winddoeken bevatten elke 50 cm zeilogen voor een eenvoudige bevestiging. Deze zeilogen vindt u in de rand van het winddoek. Deze zeilogen vindt u in de rand van het winddoek. Bij deze rand heeft u de keuze uit een dubbele omslag of een polyesterband. Afhankelijk van de toepassing is een polyesterband noodzakelijk. Onze medewerkers helpen u hier graag bij en kunnen u voorzien van gepast advies voor uw winddoek!

Windbreekgaas op rol

Windbreekgaas op rol is ideaal wanneer u een groot landbouwveld wilt beschermen. Een windbreekgaas op rol is bij ons te verkrijgen in een 50 en 100 meter rol. De breedte van het doek varieert, dit ligt aan het type windbreekgaas dat u voor ogen heeft. De windbreekgazen op rol zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en eigenschappen. 

Bekijk alle windbreekgazen op rol

Kwaliteit winddoek kopen

In het assortiment van Nettenverkoop vindt u winddoeken, zichtdoeken, windschermdoeken, privacydoeken van hoogwaardige kwaliteit. De winddoeken kunt u eenvoudig online kopen of in onze showtuin. 

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice