• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Gronddoek

Heeft u last van onkruid in de tuin? Daar wilt u natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Een effectieve en goedkope oplossing voor onkruid is anti-worteldoek. Dit wordt ook wel gronddoek genoemd. In het assortiment van Nettenverkoop vindt u verschillende maten worteldoeken. 

Van den Eijnde Nettenverkoop levert een groot assortiment gronddoek (anti-worteldoeken) in verschillende soorten en maten tot grote tevredenheid van professionle telers, tuinders en hoveniers. Daarbij is het groot voordeel dat we voorraadhoudend zijn en grote partijen binnen 48 uur kunnen leveren. Dit alles tegen de beste prijs- kwaliteitverhouding in heel Nederland en België.

Gronddoek/Worteldoek kopen?

Het anti-worteldoek heeft bij ons een standaardlengte van 50 en 100 meter. Daarnaast bieden wij u diverse standaard breedtes en diktes en is het worteldoek verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Waterdoorlatend 
  • Houden licht en wortels tegen
  • Standaardlengtes van 50 en 100 meter

Worteldoek waterdoorlatend

Bij Van den Eijnde Nettenverkoop vindt u hoge kwaliteit waterdoorlatende worteldoeken. Een groot voordeeel van een waterdoorlatend worteldoek: geen wateroverlast na een hevige regenbui. Doordat het doek waterdoorlatend is, zal de regen door het doek de grond inzakken en kampt u niet met wateroverlast. Wortelgroei zal niet door het doek heen groeien. 

Worteldoek tegen onkruid 

Onze anti-worteldoeken worden vaak toegepast in tuinen, als ondergrond voor grind en split. Dit belemmert de groei van onkruid en voorkomt dat uw grind- of splitlaag wegzakt in de ondergrond. Anti-worteldoeken kunnen ook gebruikt worden onder uw (terras)vlonder, onder uw vijver ter bescherming van de vijverfolie of aan de binnenkant van bloembakken. Anti-worteldoeken zijn écht multifunctionele doeken die u al tegen een zeer scherp tarief bij Van den Einde Nettenverkoopt kunt bestellen.

Worteldoek onder tegels

Daarnaast wordt het anti-worteldoek gebruikt als onderlaag voor bestrating. De doeken zorgen er namelijk voor dat uw bestrating minder snel wegzakt door bijvoorbeeld muizen- en mollengangen. Het anti-worteldoek vangt een eventuele verzakking dan op.

Worteldoek voor hoveniers

De doeken zijn overigens ook zeer geschikt voor tuinders en hoveniers. Als tuinder belemmert onkruid namelijk de groei van uw gewassen. Naast bovenstaande toepassingen kunnen hoveniers onze anti-worteldoeken ook prima gebruiken om grond vast te houden bij de aanleg van een talud. Naast anti-worteldoeken vindt u bij Nettenverkoop meer fijnmazige tuinnetten voor het verbeteren van uw tuin of terras.

Worteldoek van 50 en 100 meter lang

Worteldoek van 50 meter? Of een worteldoek van 100 meter? Door de lengte van het doek, worden de worteldoeken van 50 en 100 meter verkocht op rol. Ontdek ons assortiment en koop uw anti-worteldoek op rol bij Van den Eijnde Nettenverkoop, dé specialist op het gebied van gronddoeken/anti-worteldoeken en tuindoeken. 

Deskundig advies over het worteldoek dat het beste functioneert in een bepaalde situatie? Neem gerust contact met ons op, onze specialisten vertellen u er graag meer over. 

Voordelen anti-worteldoek

Onkruid in de tuin weghalen is een vervelende klus. Vaak komt het verwijderen van onkruid regelmatig terug. Deze ongewenste planten kunnen voorkomen worden met anti-worteldoek. Onkruid en planten kunnen niet door de doeken heen groeien. Hierdoor is anti-worteldoek ideaal om onder de bestrating, terras, betegeling of grind aan te leggen. De tuin wordt hierdoor onkruidvrij gehouden. Anti-worteldoeken gaan jarenlang mee waardoor u lang van uw tuin kunt genieten.

anti worteldoek

Heeft u vragen over anti-worteldoek, neem dan geheel vrijblijvend contact op met Van den Eijnde Nettenverkoop. Of kom langs in onze Showtuin!

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice