• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Veiligheidsnetten

In ons assortiment vind je een ruim aanbod aan veiligheidsnetten. Soms is het belangrijk dat er maatregelen worden getroffen om de veiligheid te verhogen. Het bevestigen van een net kan dan de uitkomst bieden.

Ruim assortiment veiligheidsnetten

Veiligheidsnetten EN1263-1

Op hoogte werken kan grote risico's met zich meebrengen. Door een gecertificeerd veiligheidsnet EN1263-1 te plaatsen wordt de veiligheid dan natuurlijk ook verhoogd. Een gecertificeerd valnet EN1263-1 wordt gebruikt om de veiligheid op een bouwplaats of bij renovatiewerkzaamheden te bevorderen. Zowel vallende personeel als materiaal kan op deze manier opgevangen worden, waardoor er veiliger gewerkt kan worden.

Valnet EN 1263-1

Een veiligheidsnet of ook wel valnet genoemd kan op verschillende manieren worden geproduceerd. Voor op de bouwplaats wordt er veelal gekozen voor een veiligheidsnet met gegalvaniseerde hoeklussen. Ook  is het mogelijk is om een veiligheidsnet zonder hoeklussen te bestellen. Hierbij kunt u denken aan een veiligheidsnet wat in een trappengat wordt opgehangen. De manier van bevestigen is natuulijk van cruciaal belang.

Veiligheidsnetten met steigerdoek EN1263-1

Om klein materiaal op te vangen raden we u een veiligheidsnet aan waarin steigerdoek is verwerkt. Deze steigernetten hebben een luchtdoorlatendheid van 50%. Ook worden deze veiligheidsnetten met steigerdoek vaak gebruikt bij sloopwerkzaamheden zodat vallend stof en gruis wordt opgevangen.

Veiligheidsnetten voor Balkon, drone netten of bijvoorbeeld op een zolder of stapelbed netten hoeven niet gecertificeerd te zijn. Voor deze toepassingen raden we polyethyleen geknoopte netten aan.

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice