• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Tuin

Tuinaccessoires kopen? 

Van den Eijnde Nettenverkoop biedt naast hoogwaardige kwaliteit netten en doeken ook tuinaccessoires. Zo vindt u in ons aanbod van tuinaccessoires parasols, partytenten, vazen en potten en vuurkorven. Met de tuinaccessoires van Van den Eijnde Nettenverkoop brengt u pas echt extra sfeer in uw tuin! 

Sfeervolle parasols

Eén van de leukste tuinaccessoires uit ons assortiment zijn ongetwijfeld de ronde parasol (Parasol 4SO Shanghai) en de zweefparasol (Parasol 4SO Siesta Premium). Deze sfeermakers geven niet alleen bescherming voor de zon maar ook voor wind en regen. De 4 seizoenen parasols uit ons assortiment zijn stijlvol en modern en geven iedere tuin of terras een extra dimensie! Parasolvoet erbij bestellen? Ook die vindt u terug in ons assortiment. 

Partytent online bestellen

Bent u voor uw verjaardag nog op zoek naar een grote partytent? Of bent u bijvoorbeeld voor oud en nieuw nog op zoek naar een partytent die groot genoeg is zodat iedereen een droog plekje heeft? Of u nu een partytent van 3 bij 6 meter voor ogen hebt of een achthoekige partytent, bij Van den Eijnde Nettenverkoop vind u ongetwijfeld een partytent die aan al uw wensen voldoet. Partytenten zijn te bestellen in de kleur wit, blauw, antraciet en taupe. Daarnaast bieden wij u ook sfeervolle party-verlichting, bestaande uit 20 gekleurde lampen.

Leuke vazen en potten voor in de tuin

Uw tuin een natuurlijke touch geven? Ontdek dan eens ons assortiment vazen/potten! De vazen/potten zijn licht van gewicht en gemaakt van hoogwaardig kunststof. Door de natuurlijke uitstraling van beide vazen/potten komen ze in iedere tuin tot hun recht.

Vuurkorf online kopen

Een vuurkorf in uw tuin? Wanneer we het over echte sfeermakers hebben, dan denken we gelijk aan een vuurkorf, -schaal of -ton. Gezellig met z'n allen ervoor zitten en genieten van het knisperende hout. Het is misschien wel de simpelste sfeermaker! Ontdek ons aanbod en bestel uw favoriete sfeermaker bij Van den Eijnde Nettenverkoop. U heeft keus uit maar liefst zés verschillende vuurkorven! 

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice