• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Steigernet Premium FR

Het Steigernet Premium FR is voorzien van een brandvertragende werking. Uitergemaakte geschikt indien u deze gebruikt bij het zandstralen of bij gevelrenovatie van een gebouw. Deze brandvertragende steigernetten hebben een windreductie van 90%.

Selecteer een product

Bereken de prijs door hier een keuze te maken.

Type: HDPE tape fabric, PP monofilament
Fabric weight: 125 gr/m2
Tensile strength: Warp 155 N, Weft 90 N
Flame retardant: According to EN 13501-1 class B
Temperature resistance: -40/+80 gr. C
Wind reduction: 90%
Shade factor: 58%
Size: Finished Size, +/-2%
Finishing: Woven fixation strip of 0,5 cm. on both sides and in the middle

Het Steigernet Premium FR is voorzien van een brandvertragende werking. Uitergemaakte geschikt indien u deze gebruikt bij het zandstralen of bij gevelrenovatie van een gebouw. Deze brandvertragende steigernetten hebben een windreductie van 90%.

Van den Eijnde Nettenverkoop biedt u een groot assortinment steigernetten, steigerdoeken om uw steiger of om een hekwerk of bouwplaats af te schermen. Geschikt ter voorkoming van gevaarlijke situaties zoals vallende bouwmaterialen en lichte gereedschappen.

Steigernetten zijn onmisbaar in veel situaties

Een absolute must in tal van verschillende situaties is om gebruik te maken van een steigernet. Een steigernet wordt aan een steiger bevestigd en de belangrijkste functie is dat het zorgt voor veiligheid. De steigernetten budgeten Expert worden daarvoor in de meeste gevallen gebruikt. Deze zijn licht van gewicht en prijstechnisch interessant. Wanneer u van plan bent om bijvoorbeeld een gevelrenovatie of restauratie uit te voeren dan raden we u steigernetten premium aan. Deze netten zijn heel fijnmazig en hebben een windreductie van 90%. De steigernetten premium zijn ook in een brandvertragende variant te krijgen.

Steigernetten geschikt voor onderhoud en reiniging

Bent u van plan om onderhoud uit te voeren bij bepaalde constructies of bijvoorbeeld bruggen? Dan kunt u daar ook de steigernetten voor gebruiken. Ook mogelijk in combinatie met veiligheidsnetten volgens de EN1263-1 normering.

Steigernetten brandvertragend

Bent u op zoek bent naar een steigernet dat beschikt over een brandwerende kwaliteit? Dan is een Steigernet Premium FR aan te bevelen.

Bevestiging van een steigernet

Er zijn een aantal mogelijkheden om een steigernet te bevestigen aan de constructie. Meestal worden deze bevestigd middels de zogenaamde kabelbinders. In ons assortiment bieden we u daarvoor een aantal mogelijkheden aan. Deze zijn verpakt in zakjes van 100 stuks. Indien u grotere aantallen hiervan wilt afnemen dan kunt u contact met ons opnemen om daarvoor een gepaste aanbieding te maken.

Bestel nu uw steigernetten bij Van den Eijnde Nettenverkoop

In ons assortiment bieden we uitsluitend hoogwaardige kwaliteiten aan tegen zeer scherpe prijzen.

Komt u er nog niet uit en hebt u advies nodig van onze specialisten neem dan contact met ons op.

CONTACT

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice