• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Zandbaknet op maat

Een zandbak komt u op vrijwel elk schoolplein en bij vele kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en andere onderwijsinstellingen tegen. Niet voor niets, want voor de kinderen is het een genot om lekker in de zandbak te spelen. Maar het is wel van groot belang dat het zand in de zandbak ook schoon blijft en niet wordt gebruikt door honden en katten voor hun behoefte. Van den Eijnde Nettenverkoop heeft keuze uit een geknoopt zandbaknet (Horti Comfort) of uit een veel fijner gaasnet uit de Shadow Comfort lijn.

Zandbaknet op maat nodig?

Een schone zandbak met schoon zand bereikt u door het gebruik van een zandbaknet. Dit net voorkomt namelijk dat katten, honden of andere beesten in uw zandbak hun behoefte doen. Ook vallende bladeren worden door een zandbaknet opgevangen zodat deze makkelijk te verwijderen zijn.

Van den Eijnde Nettenverkoop is nummer 1 specialist van Nederland in alle soorten netten, waaronder zandbaknetten. Het meest verkochte zandbaknet is het type Economy 200. Dit type vangt ook het klein afval beter op maar is wel waterdoorlatend. Tevens is het type Economy 200 beter op elke gewenste vorm te maken dan de PE geknoopte netten met mazen. De PE geknoopte zandbaknetten hebben vierkante mazen en zijn afgewerkt met een stevige randlijn.

In ons eigen atelier maken we uw zandbaknet geheel op maat. 

Richtlijnen zandbaknet:

* in geval van een opstaande rand de buitenwerkse maat aanhouden. Zandbaknet niet over de rand trekken
* Montagedoppen/koordhouders aan de zijkanten monteren en middels elastisch koord achter de montagedoppen/koordhouders spannen.
* Berekening montagedoppen =  Omtrek zandbak / 50 cm
* Elastisch koord = omtrek zandbak + 50 cm.
* 2 koordklemmen om elastisch koord aan elkaar te maken 

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice