• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Vouwgordijnen

Shadow Comfort® vouwgordijnen zijn gemaakt van hoogwaardig UV gestabiliseerd waterdoorlatend HDPE materiaal. Hierdoor kunnen deze vouwgordijnen het hele jaar door buiten blijven hangen en zijn perfect voor zonwering bij uw terras, pergola, overkapping of ramen. 

De vouwgordijnen geven uw interieur karakter en een natuurlijke uitstraling. Vouwgordijnen zijn gordijnen die door middel van een vouw die tot stand word gebracht met een ingenaaide balein in de stof.

Vouwgordijn voor zonwering en privacy

Onze vouwgordijnen beschermen u niet alleen tegen invallend zonlicht op het terras maar worden ook vaker gebruikt als privacy doek. Tevens kunnen de standaard maten vouwgordijnen ook gemonteerd worden aan de buitenkant, of binnenkant van een raam om de warmte en het zonlicht tegen te houden.

Onze voordelen

  • Ideale oplossing tegen laaghangende zon
  • Zorgt tevens voor beschutting en privacy
  • Perfect te combineren met andere Shadow Comfort producten
  • Eenvoudig te reinigen met water en een sopje
  • Eenvoudig te installeren met onze eenvoudige montage instructie
  • Schimmelwerend materiaal wat altijd buiten kan blijven hangen

Shadow Comfort zonwering is gemaakt van een UV gestabiliseerd kunststof HDPE materiaal welke zeer geschikt is voor outdoor toepassingen. Deze HDPE geweven doeken verkleuren niet door de zon en hebben een schaduwfactor tot wel 93%. Onze hoogwaardige materialen zijn daardoor zeer geschikt als buitenoplossing waar het aan alle weersinvloeden onderhevig is. Onze producten kunnen dan ook met gemak 5 jaar buiten hangen! 

Standaard afmetingen vouwgordijnen

Onze outdoor vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende maten in de kleuren Arctic White (gebroken wit) en Sahara Sand (zandkleurig). 

Perfect te combineren
Doordat onze complete Shadow Comfort® lijn gemaakt is met hetzelfde materiaal kunnen er meerdere van onze producten gecombineerd worden. Als u het vouwgordijn bijvoorbeeld gebruikt voor uw terrasoverkapping, pergola of tuinhuis is dit perfect te combineren met een harmonicadoek of schaduwdoek in hetzelfde materiaal en kleur. Of u kiest ervoor om een mooie kleurencombinatie te maken? Alles is mogelijk!

Onze vouwgordijnen in het echt zien?

In ons fotoalbum kunt u inspiratie op doen en de verschillende soorten materialen/kleuren bekijken bij onze klanten die al een Shadow Comfort® vouwgordijn hebben hangen. 

Fotoalbum 

Toch even persoonlijk advies nodig?

Ook dat is geen probleem! Wij zijn dagelijks telefonisch of via de mail bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 en het is mogelijk om bij ons langs te komen. Voor onze huidige openingstijden verwijzen wij u graag door naar onze contact pagina.

Contact

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice