• Maatwerk
 • Direct contact
 • Snelle levering

Balkondoeken

Een balkondoek zorgt voor minder inkijk op uw balkon en een windvrije omgeving. Op drukke plaatsen heeft u waarschijnlijk minder privacy zodat u niet lekker vrij zit op uw eigen balkon. Een balkondoek van Shadow Comfort is dan de perfecte oplossing!

Balkonafscherming tegen wind

Een balkondoek, ook wel balkonscherm of balkonzeil genoemd, is de perfecte afscherming tegen wind. Soms wordt er namelijk niet goed nagedacht over de bescherming van uw balkon. Als uw balkon net aan de verkeerde kant zit dan zit u de hele tijd in de wind. Vooral als u een vrij hoog balkon heeft dan kunt u hier flink last van hebben.

Het voordeel is dat het balkonscherm aan uw zijde doorzichtig is zodat u er goed doorheen kunt kijken. Aan de andere kant kunnen voorbijgangers niet door het balkonscherm heen kijken. U zit daardoor heerlijk uit het zicht, waardoor u het idee heeft dat u balkon uw eigen privéplekje is.

Balkondoek van 80 of 90 cm hoog?

Binnen onze webshop kunt u kiezen tussen twee verschillende standaardhoogtes, een balkondoek van 80 cm hoog of een balkondoek van 90 cm hoog. Qua breedtes kunt u kiezen tussen een doek van 3 of 5 meter breed. Onderstaande maatvoeringen zijn eenvoudig via onze webshop te bestellen:

 • 0,80×3,00 meter: 20 zeilringen
 • 0,90×3,00 meter: 20 zeilringen
 • 0,80×5,00 meter: 28 zeilringen
 • 0,90×5,00 meter: 28 zeilringen

Beschikbaar in verschillende kleuren

De balkondoeken in standaard maten zijn in drie verschillende kleuren te bestellen: Arctic White, DuoColor Carbon Black en Sahara Sand. Arctic White kunt u het beste vergelijken met een licht wit balkondoek en DuoColor Carbon Black met een donker antraciet balkondoek.

Balkondoek op maat?

Heeft uw balkonafrastering een andere hoogte dan 80 of 90 cm? Dan kunt u bij ons ook terecht voor een balkondoek op maat. In ons eigen productatelier maken we het balkondoek graag voor u op maat! Kies uw gewenste kleur en materiaal uit ons assortiment balkondoeken op maat en vul uw gewenste afmetingen in.

Balkondoek bevestigen

Het bevestigen van een balkondoek is snel en makkelijk geklaard. Het doek is namelijk op regelmatige afstanden voorzien van RVS ogen, waarmee het doek eenvoudig aan de reling of het rooster van het balkon kan worden bevestigd. Zowel kabelbinders, spanrubbers of elastieken zijn geschikt voor de bevestiging.

Houd er rekening mee dat de accessoires niet bij de levering zijn inbegrepen. Kijk hiervoor op onze bevestigingsmaterialen pagina en beslis zelf welke bevestiging uw voorkeur heeft.

Heeft u liever advies van een specialist? Dan staan we graag voor u klaar voor persoonlijk advies via info@vdenettenverkoop.nl of +31 (0)493-493491.

Balkondoek kopen?

Zoals u ziet heeft het aanschaffen van een balkondoek vele voordelen. Maar waarom zou u nu juist bij Nettenverkoop een balkondoek bestellen? We leggen het u graag uit! Met onze Shadow Comfort doeken geniet u namelijk van de volgende voordelen:

 • Een windreductie van 90%
 • UV-gestabiliseerd HPDE materiaal
 • Schimmelwerend
 • Eenvoudige bevestiging middels kabelbinders/tie wraps   
 • Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice