• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Sportnetten

Hoogwaardige kwaliteit sportnetten

Van den Eijnde Nettenverkoop biedt hoogwaardige kwaliteit sportnetten aan tegen een scherpe prijs. Ons aanbod sportnetten is erg gevarieerd, waardoor u genoeg keuze heeft en voor bijna elke sport een sportnet kan bestellen. Of u nu een golfnetvoetbalnet of handbalnet wilt, bij van den Eijnde Nettenverkoop bent u in ieder geval aan het juiste adres. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee en helpen u graag verder! 

Ons assortiment

Aangezien van den Eijnde Nettenverkoop een breed assortiment sportnetten heeft, en u dus genoeg keuze heeft, kan het wellicht voorkomen dat u niet weet welk net het beste is. Wij denken daarom graag met u mee, zodat u de juiste keuze en veel plezier heeft van uw sportnet. 

Meest populaire sportnetten

Om het u gemakkelijker te maken, hebben wij een top 3 sportnetten voor u op een rijtje gezet. 

Voetbalnetten

Heeft uw club of vereniging zo snel mogelijk nieuwe voetbalnetten nodig? De voetbalnetten van Nettenverkoop, zijn erg stevig en in verschillende maten en soorten te verkrijgen. Wilt u een hexogonaal WK voetbalnet, mini voetbalnet of een senior voetbalnet? Dan bent u bij van den Eijnde Nettenverkoop aan het juiste adres. Wij hebben een gevarieerd aanbod voetbalnetten voor diverse doelen. Ook voor ballenvangnetten kunt u bij ons terecht! 

Bekijk hier alle voetbalnetten 

Tennisnetten

Op zoek naar een kwalitatief goed tennisnet? Neem dan snel een kijkje in onze webshop! Wij bieden namelijk talloze tennisnetten aan voor diverse tennisvelden. Van een tennisnet dubbele topmaas tot aan een tennis trainingskit. Bij van den Eijnde Nettenverkoop heeft u genoeg keuze!

Bekijk hier onze tennisnetten 

Golfnetten 

Golfnetten zijn erg populair bij van den Eijnde Nettenverkoop. Aangezien er wellicht een aantal golfballen de verkeerde kant op worden geslagen, is het handig om drivingvangnetten te plaatsen. Deze hoogwaardige kwaliteit netten zorgen er voor dat de golfballen worden opvangen. De UV-gestabiliseerde golfnetten Nettenverkoop gaan jarenlang mee en zijn ook erg geschikt om te gebruiken in golfkooien. 

Bekijk hier alle golfnetten

Contact

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice is van maandag tot en met vrijdag van 08:30 - 17:00 beschikbaar, om al uw vragen te beantwoorden.

+31 (0)493-493491

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice