• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Balkonnetten

Bent u op zoek naar een afschermingsnet voor op uw balkon, bijvoorbeeld om overlast door duiven of andere vogels tegen te gaan, dan zijn er diverse mogelijkheden. Uiteraard is het heel belangrijk om het juiste balkonnet te kiezen. Wij adviseren u hierin graag.

Van den Eijnde Nettenverkoop heeft diverse afschermingsnetten voor op een balkon. Wilt u vermijden dat kleine kinderen in het net klimmen dan wordt een maaswijdte aanbevolen tot maximaal 4 cm. en een draaddikte van 3 mm. Netten met vierkante mazen worden afgewerkt met een randlijn ø 6 mm rondom en zijn makkelijker te spannen dan een ruitvormige maas bij het monteren. Bij ruitvormige mazen is het technisch niet mogelijk om deze te voorzien van een randlijn rondom. Om de juiste maat te bepalen is het belangrijk dat u beseft dat de afmeting van een PE geknoopt Horti Comfort Redes balkonnet gaat in veelvouden van de gekozen maaswijdte.

Indien u een balkonnet wilt aanschaffen omdat u veel overlast hebt van duiven of vogels die uw balkon vervuilen dan raden we u aan om het geknoopt balkonnet Redes te gebruiken van Horti Comfort. Dit geknoopte net heeft een maaswijdte van 5x5 cm. en een draaddikte van 1.3 mm. Deze netten zijn dunner waardoor u zoveel mogelijk zicht blijft behouden. Deze netten zijn met en zonder randlijn verkrijgbaar. 

Een fijnmazig net is ook een optie als privacy ook een rol speelt. Onze Shadow Comfort fijnmazige balkonnetten zorgen voor een afscherming van vogels, wind of lichte regen en zijn eenvoudig te monteren doormiddel van onze bevestigingsmaterialen. 

Indien u op zoek bent naar een zo goedkoop mogelijke oplossing dan kunnen we u diverse netten uit het Horti Comfort Tiras assortiment aanbieden.

Balkonnetten bestellen

Van den Eijnde Nettenverkoop heeft ook nog diverse netten in het assortiment als u een net wilt kopen voor op uw balkon tegen duiven, meeuwen en kraaiachtigen. De vogels krijgen geen kans om op uw balkon te komen en het te vervuilen.

Wanneer u van plan bent om een vogelnet, duivennet of kattennet te kopen kunt u deze zonder problemen overal aanbrengen. 

De professionele Horti Comfort Redes geknoopte netten met een maaswijdte van 5x5 cm. en een draaddikte van 1.3 mm. zijn verkrijgbaar met een sterke randlijn rondom maar ook zonder randlijn is natuurlijk mogelijk. Naast de Horti Comfort Redes geknoopte netten zijn er ook diverse knooploze netten verkrijgbaar voor op uw balkon. Deze knooploze balkonnetten zijn verkrijgbaar in divese varianten.

Knooploze netten Horti Comfort Tiras 15 en Tiras 28 hebben ruitvormige mazen. Op rol bijvoorbeeld: 50 meter sliert bij afrollen is deze 70 meter. Indien u deze in de breedte op de gewenste maatvoering trekt dan gaat het net in de lengte weer naar 50 meter. Let dus op indien u de netten op maat gaat knippen. Tel er dan 40% bij op!

Nieuw in het assortiment zijn de Horti Comfort Tiras plus balkonnetten met rechthoekige mazen van 5x7 mm. Deze zijn eenvoudig aan te brengen omdat het net zijn vorm behoudt.

Veel gestelde vragen over balustrade- en balkonnetten

Hoe moet ik het balkonnet bevestigen?

Van den Eijnde Nettenverkoop heeft hiervoor diverse bevestigingsmiddelen in het assortiment zoals kabelbinders, staaldraden, spanners etc.

Hoe kan ik voorkomen dat kinderen in het net klimmen?

Kies een net met een maaswijdte tot maximaal 4 cm. en een draaddikte van 3 mm. om te voorkomen dat kleine kinderen in het net kunnen klimmen.

Met welk balkonnet behoud ik zoveel mogelijk uitzicht?

Wanneer u kiest voor het Horti Comfort geknoopte net Redes heeft u een balkonnet dat enerzijds voorkomt dat vogels uw balkon bevuilen, maar houdt u wel een mooi uitzicht. Dankzij de geringe draaddikte van 1.3mm houdt u goed zicht.

Heeft u een andere vraag?

Wilt u weten welk net voor veiligheid of tegen duiven, meeuwen of andere vogels u het beste op uw balkon kunt bevestigen? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u bieden als het aankomt op het kopen van een duivennet, vogelnet en andere vogelwering en hebt u advies nodig van onze specialisten neem dan contact met ons op.

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice