• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Transportnetten

Van den Eijnde Nettenverkoop heeft diverse soorten transportnetten in het assortiment. Geknoopte netten, luchtdoorlatende gaasnetten, waterdichte afdekzeilen, ladingnetten en aanhangernetten op maat voor aanhangers, containers, laadbakken, vrachtwagennetten, magazijnstellingsnetten en voor transportbanden etc., etc.

Een aanhangwagennet is wettelijk verplicht in Nederland. Aanhangwagennetten, ook wel transportnetten, voorkomen dat de lading of delen daarvan van de vrachtwagen of aanhangwagen vallen. De boete voor het niet afdekken van de lading is aanzienlijk en kan voorkomen worden met een transportnet. 

Transport net kopen?
Wilt u een PE geknoopt net, gaasnet of een waterdicht net om uw aanhangwagen en lading beschermenl? Bij Van den Eijnde Nettenverkoop maken we deze voor u op maat in ons eigen confectieatelier. Door eigen ontwikkeling, import en zeilmakerij kunnen we dit aanhangwagenzeil binnen enkele dagen aan u uitleveren.

Wij hechten er waarde aan om een aanhangernet te verkopen dat jaren lang professioneel gebruikt kan worden.Het meest verkochte geknoopte aanhangwagennet heeft een maaswijdte van 4x4 cm. en een draaddikte van 3 mm. Maar wilt u een maaswijdte van 2,9 of bijvoorbeeld 5 cm. dan is dat geen enkel probleem. De ladingnetten worden afgewerkt met een sterk randkoord van 6,3 mm. 

Ieder aanhangernet en afdekzeil voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Voor ons is het heel belangrijk dat we kwaliteit aanhangwagennetten voor professioneel gebruik kunnen garanderen. Onze aanhangernetten produceren we voor aanhangwagen fabrikanten, aanhanger dealers en eindgebruikers. Onze ladingnetten worden gekenmerkt door kwaliteit en eerlijke prijzen.

Magazijnstelling netten
Magazijnstellingnetten worden verticaal gemonteerd tegen de rug van een pallet- of legbordstellingen om te verhinderen dat slecht gestapelde goederen kunnen vallen. De draaddikte en maaswijdte van het net worden bepaald in functie van de afmetingen en het gewicht van de gestapelde goederen. De geknoopte magazijnstelling netten worden voorzien van een randlijn rondom.

Transportband-beveiligingsnetten
De netten die wij aanbieden zijn niet alleen geschikt voor aanhangers, containers of vrachtafdekkingen, maar ook voor transportbanden. Het bevestigen van stevige beveiligingsnetten rondom en op de transportband maakt het een stuk veiliger. U kunt onze beveiligingsnetten in elke maat bestellen. Wij zorgen er vervolgens voor dat de gewenste maat op het juiste adres geleverd wordt.

Transportnetten online
Onze transportnetten zijn online te bestellen. Wanneer u op zoek bent naar afwijkende maten, materialen of eigenschappen kunt u altijd een offerte aanvragen of informatie opvragen.

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice