• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Schaduwdoeken driehoek waterdicht

Bent u op zoek naar een waterdicht schaduwdoek (ook wel terrasdoek of zonnedoek genoemd)? Ontdek het aanbod van Nettenverkoop! In onze shop vindt u diverse maten waterdichte schaduwdoeken. Kies de juiste maat en bestel uw schaduwdoek eenvoudig online.

Hoe groot zijn de curves in een schaduwdoek?
Een schaduwdoek kan in elke gewenste maatvoering gemaakt worden. Schaduwdoeken die op drie of vier hoeken worden bevestigd zijn altijd voorzien van curves. Houd er rekening mee dat de opgegeven grootte niet volledig wordt bedekt. De curve bedraagt ongeveer 5 á 6% per zijde. De opgegeven maatvoering betreft altijd de afmeting gemeten van triangel oog naar triangel oog. De doekmaat is dus altijd kleiner na aftrek van het percentage van de curves. 

Schaduwdoek met rechte hoek
De opgegeven maatvoering betreft altijd de afmeting gemeten van triangel oog naar triangel oog. De doekmaat is dus altijd kleiner na aftrek van het percentage van de curves. Bij maatvoeringen smaller dan 2 meter moet u zich afvragen of het schaduwdoek zijn functie behoudt.

Waarom een waterdicht driehoekig schaduwdoek?

Beschutting in de tuin of op het terras is tegenwoordig geen overbodige luxe. Een waterdicht driehoek schaduwdoek is hiervoor een slimme oplossing. Door het doek boven uw terras op te hangen, creëert u binnen een handomdraai een plekje in de schaduw. Doordat het schaduwdoek waterdicht is, zit u ook lekker droog als het begint te druppelen.

Het voordeel van een waterdicht driehoek schaduwdoek is dat het flexibiliteit biedt. Doordat u deze maar aan drie verschillende punten hoeft te bevestigen, kunt u het doek op veel manieren ophangen. Bijvoorbeeld schuin aan het huis en aan een paal. Of aan de overkapping en de schutting. U kunt er alle kanten mee op!

Diverse maten driehoek schaduwdoeken waterdicht

Koopt u een waterdicht driehoekig schaduwdoek bij Nettenverkoop? Dan heeft u de keuze uit diverse maten. Ook heeft u de keuze uit gelijke of ongelijkzijdige varianten.

Bij een gelijkzijdig schaduwdoek zijn alle zijden van het doek gelijk qua afmeting. Onze standaard modellen hebben de volgende afmetingen:

Daarnaast verkopen we ook ongelijkzijdige schaduwdoeken. Hiervan zijn de verschillende zijden van het doek afwijkend van elkaar (bijvoorbeeld 3 x 3 x 4,2 meter).

Een populaire maat is ons gelijkzijdige schaduwdoek waterdicht driehoek 90 graden. Hiermee kunt u een groot oppervlak overdekken, terwijl u slechts drie bevestigingspunten nodig heeft.

Op deze pagina vindt u een overzicht van al onze driehoek schaduwdoeken waterdicht. Zit de gewenste maat er niet tussen? Kies er dan voor om een schaduwdoek op maat te laten maken. Onze collega’s helpen u hier graag mee!

Schaduwdoek waterdicht driehoek bevestigen

Hierboven kon u al lezen dat een waterdicht driehoek schaduwdoek makkelijk te bevestigen is. U heeft maar drie bevestigingspunten nodig.

Uiteraard heeft u wel het juiste bevestigingsmateriaal nodig om het doek aan uw huis, overkapping, paal of schutting vast te maken. Bij Nettenverkoop hebben we hiervoor complete bevestigingssets. Hierin vindt u benodigdheden om het doek goed vast te maken.

Daarnaast kunt u in onze online shop ook altijd losse bevestigingsmaterialen bestellen. Op de pagina bevestigingsmateriaal schaduwdoeken bestelt u alle benodigde materialen direct online.

Schaduwdoek kopen?

Naast waterdichte driehoek schaduwdoeken, kunt u bij Nettenverkoop ook terecht voor andere soorten schaduwdoeken. Hier vindt u al onze schaduwdoeken waterdicht of schaduwdoeken driehoek. Of bekijk hier het totaaloverzicht van al onze schaduwdoeken.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Nettenverkoop? Wij staan graag klaar om u te adviseren. Neem hiervoor contact met ons op via de contactpagina. Bellen of mailen kan ook altijd. U kunt ons bereiken op (+31) (0)493-493491 of via info@vdenettenverkoop.nl.

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice