• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Schaduwdoeken rechthoek waterdicht

Bent u op zoek naar een waterdicht schaduwdoek (ook wel terrasdoek of zonnedoek genoemd)? Ontdek het aanbod van Nettenverkoop! In onze shop vindt u diverse maten waterdichte schaduwdoeken. Kies de juiste maat en bestel uw schaduwdoek eenvoudig online.

Hoe groot zijn de curves in een schaduwdoek?
Een schaduwdoek kan in elke gewenste maatvoering gemaakt worden. Schaduwdoeken die op drie of vier hoeken worden bevestigd zijn altijd voorzien van curves. Houd er rekening mee dat de opgegeven grootte niet volledig wordt bedekt. De curve bedraagt ongeveer 5 á 6% per zijde. De opgegeven maatvoering betreft altijd de afmeting gemeten van triangel oog naar triangel oog. De doekmaat is dus altijd kleiner na aftrek van het percentage van de curves. 

Waarom een schaduwdoek rechthoek waterdicht?

Schaduwdoeken zijn er in verschillende varianten, zoals vierkant, driehoekig of rechthoekig schaduwdoek. Welke variant u kiest, hangt af van uw wensen en de vorm van uw terras.

Heeft u een langwerpig terras en wilt u deze volledig overdekken? In dat geval is een schaduwdoek rechthoek waterdicht de beste optie. Het voordeel hiervan - ten opzichte van een overkapping - is dat u het doek gemakkelijk weghaalt als u het niet nodig heeft. Hierdoor bepaalt u zelf hoeveel beschutting u op uw terras heeft. Daarnaast zorgt de waterdichte stof ervoor dat uw tuinmeubels droog blijven!

Diverse maten rechthoekige schaduwdoeken waterdicht

Rechthoekige waterdichte zonnedoeken zijn er in veel verschillende maten. Welke maat u kiest, hangt af van het oppervlak dat u wilt overdekken. Wilt u slechts een klein oppervlak overdekken, dan heeft u wellicht al voldoende aan een waterdicht schaduwdoek rechthoek van 3x4 of 2x3 meter.

Is uw tuinterras groter, of heeft u een horeca terras wat u wilt overdekken? Dan is ons schaduwdoek rechthoek 6x3 waterdicht een geschikte optie.

De volgende maten hebben wij standaard in ons assortiment:  

Rechthoek waterdicht schaduwdoek op maat

Staat uw gewenste maat hier niet tussen? Kies er dan voor om een rechthoek waterdicht schaduwdoek op maat te laten maken. Onze collega’s helpen u hier graag bij!

Groot aanbod kleuren

Een zonnedoek moet functioneel zijn, maar het oog wil ook wat. Daarom vindt u in onze shop rechthoek waterdichte schaduwdoeken in verschillende kleuren. Kies bijvoorbeeld uit één van de onderstaande kleuren:

  • Arctic White
  • Country Blue
  • Deep Grey
  • Desert Storm
  • Island white
  • Sahara Sand
  • Moonstone Green

Bevestigingsmaterialen voor schaduwdoeken

Het bevestigen van een schaduwdoek rechthoek waterdicht is relatief eenvoudig. Bent u redelijk handig, dan kunt u dit waarschijnlijk prima zelf. Wel is het belangrijk dat u de juiste bevestigingsmaterialen in huis heeft. 

Om een schaduwdoek te bevestigen heeft u in ieder geval 6 karabijnhaken nodig, 2 spanschroeven, 4 RVS platen met oog en één RVS ketting. Op de pagina bevestigingsmateriaal schaduwdoeken kunt u deze onderdelen los bestellen, of samen in een complete set.

Netterverkoop voor al uw schaduwdoeken!

Op Nettenverkoop vindt u meer dan alleen waterdichte rechthoek schaduwdoeken. In onze shop kunt u ook terecht voor waterdicht schaduwdoeken in andere uitvoeringen, zoals een schaduwdoek vierkant waterdicht of een schaduwdoek driehoek waterdicht. Hoeft uw schaduwdoek net perse waterdicht te zijn? Bekijk dan onze waterdoorlatende schaduwdoeken.

Heeft u vragen over onze producten of wilt u advies? Neem gerust contact met ons op. Onze collega’s helpen u graag met het kiezen van het juiste zonnedoek!

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice