• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Golfnetten

Heeft u een golfnet nodig voor een indoor golfkooi of misschien wel voor een drivingrange? De netten van Nettenverkoop zorgen ervoor dat het golfballetje wordt tegen gehouden door de netten van goede kwaliteit. Bekijk onze drivingvangnetten of netten voor golfkooien.

Golfnetten kopen?

Het plaatsen van een golfnet kan op meerdere manieren. Het zorgt ervoor dat je niet ver meer hoeft te lopen om de ballen op te halen. Maar ook voor bescherming in uw tuin kan een golfnet geschikt zijn. Ook voor het oefenen van de afslag kan een golfnet uitkomst bieden zodat je de ballen niet meer ver hoeft te gaan halen. 

Bekijk ook eens...

Voetbalnetten van Van den Eijnde Nettenverkoop. Onze voetbalnetten zijn te verkrijgen in vrijwel alle afmetingen en zijn geschikt voor diverse doelen. Van een junior voetbalnet tot aan een hexagonaal WK voetbalnet. Wij denken graag met u mee voor het maken van de juiste keuze!

Bent u op zoek naar netten voor in de zaal? Dan bent u ook bij van den Eijnde Nettenverkoop aan het juiste adres! Wij bieden oefendoelwanden aan, die geschikt zijn voor zaalvoetbal en handbal. Zaalvoetbalspelers trainen door middel van dit oefendoelwand op hun schot en handbalspelers op hun werptechniek. Tevens zijn de oefendoelwanden in drie verschillende maten te bestellen. Kom langs in onze uitgebreide showtuin of bestel eenvoudig sportnetten op onze website!

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice