• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Pergola met doek

Een pergola met doek is perfect om een sfeervolle en beschutte plek in uw tuin te creëren. Bij Nettenverkoop kunt u terecht voor diverse soorten pergola’s met doek, zoals een pergola met harmonicadoek of een pergola met schaduwdoek.

Veel van onze pergola’s zijn uit voorraad leverbaar en heeft u al binnen 10 werkdagen voor uw deur staan! Aan de hand van een duidelijke handleiding zet u de pergola eenvoudig zelf in elkaar.

Houten pergola met doek

Een houten pergola met doek van Nettenverkoop bestaat uit de volgende onderdelen:

Pergola frame

De houten pergola frames voor de harmonicadoeken worden vervaardigd van duurzaam Douglas hout. Dit hout wordt geschaafd en heeft hierdoor een gladde afwerking. Naast een mooie warme roodkleurige structuur staat dit hout bekend als één van de hardste houtsoorten in Europa. Dit zorgt ervoor dat onbewerkt Douglas hout al snel 10 á 15 jaar meegaat.  

U heeft de keuze uit 5 standaard afmetingen frames, zoals een pergola met doek van 3x4 of zelfs 4x5 meter:

De frames voor de pergola’s met schaduwdoeken worden zowel van Douglas als Vurenhout gemaakt. Het Vurenhout wordt behandeld met zwart waterafstotende verf dat diep in het hout doordringt. Dit houtsoort is het meest gebruikte naaldhout in Europa. Dit komt mede doordat Vurenhout eenvoudig is te bewerken en 5 tot 10 jaar meegaat na behandeling.

De afmetingen van de pergola met schaduwdoek zijn 324x324 cm. Wanneer u dus op zoek bent naar een houten pergola van 3x3 heeft u zowel de keuze uit een zwart of houtkleurige pergola.

Pergola doek/zeil

Zoals eerder aangegeven heeft u bij ons de keuze uit een pergola met harmonicadoek of schaduwdoek. Wat de doeken met elkaar gemeen hebben is dat ze beide van hoogwaardig HPDE (High Density Polyetheleen) zijn gemaakt. Dit materiaal zorgt ervoor dat tot 96,5% van de schadelijke Uv-straling wordt tegengehouden.

Bent u op zoek naar een pergola doek dat u eenvoudig kunt uitrekken en inschuiven? Dan kiest u voor een harmonicadoek. Bent u op zoek naar een doek dat permanent stevig aan uw pergola bevestigd kan worden? Dan kiest u voor een schaduwdoek.

Pergola met waterdicht doek

De standaard doeken die in de pergola worden gemonteerd zijn lucht- en waterdoorlatend. Wanneer u behoefte heeft aan een pergola met waterdicht doek kunt u het beste kiezen voor een waterdicht schaduwdoek of waterdicht harmonicadoek.

Bij Nettenverkoop vindt een ruim assortiment aan afmetingen en kleuren. Daarnaast is het ook mogelijk om het doek volledig op maat te laten maken.

De voordelen van een pergola met doek in uw tuin

  • Pergola zonwering met doek: het HPDE materiaal houdt tot 96,5% van de schadelijke Uv-straling tegen.
  • Verlenging van het buitenseizoen: met een pergola geniet u langer van uw tuin. Ook wanneer het weer iets minder is zit u nog heerlijk beschut in uw tuin.
  • Meer privacy: het schaduw- of harmonicadoek kan een visuele barrière vormen tegen nieuwsgierige blikken van buren of voorbijgangers.
  • Stijlvolle uitstraling: met een pergola creëert u een warme en stijlvolle uitstraling in uw tuin. De doeken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en ook het frame is in 2 kleuren beschikbaar. Hierdoor stemt u de pergola volledig af op de stijl van uw tuin.

Pergola met doek kopen?

Zoals u ziet heeft een pergola met doek vele voordelen en is deze daarnaast in diverse afmetingen en kleuren te beschikbaar. Bestel uw pergola vandaag nog bij Nettenverkoop en u ontvangt deze binnen 10 werkdagen bij u thuis!

Heeft u nog vragen of wilt u graag geadviseerd worden door onze experts? Neem dan contact op via (+31) 0493-493491 of info@vdenettenverkoop.nl.

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice