• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Insectengazen

Van den Eijnde Nettenverkoop BV levert een uitgebreid assortiment insectengazen:

Een veelvoorkomende indringer op bomen en planten is de welbekende bladluis. Bladluizen kunnen gevaarlijk zijn voor uw gewassen doordat zij in grote getale op de plant gaan zitten om deze vervolgens op te eten. Hierbij zijn vooral de volwassen bladluizen een serieus gevaar. Gelukkig kunt u bij Nettenverkoop verschillende soorten luizengaas kopen. Bijvoorbeeld het Ornata plus gaas. Dit gaas is goed dicht waardoor er weinig doorheen kan komen. Hierdoor worden de luizen van uw gewassen geweerd en loopt u minder kans op schade aan de planten.

Heeft u last van vliegen op uw gewassen? Dan is het vliegengaas een goede uitkomst. Dit gaas kan lichtjes over het gewas gedrapeerd worden, waardoor er geen schade aan de gewassen wordt toegebracht. Doordat dit gaas de vliegjes weg kan houden, hoeft u niet terug te vallen op chemicaliën om de gewassen schoon en gezond te houden. Zo kunt u met deze insectennetten met een gerust hart aan het werk blijven.

Wij hebben hier nu twee typen insectennetten genoemd, maar er is nog veel meer mogelijk bij Nettenverkoop. Of u nu last heeft van kevers of van de Californische trips. Bij Van den Eijnde Nettenverkoop is er altijd een geschikt insectennet te krijgen. Daarnaast kunt u ook nog kiezen uit veel verschillende formaten. De kans is groot dat wij het hebben!

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice