• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Winddoek op maat

Bent u op zoek naar een winddoek? Winddoeken worden overal gebruikt voor een grote diversiteit aan toepassingen. Bijvoorbeeld voor een bevestiging vaan mobiele bouwhekken, voor visuele afscherming van bouwwerven en evenementen of gewoon voor bij uw woning. Bij Nettenverkoop bent u aan het juiste adres voor winddoek in elke gewenste afmeting.

Om inscheuren te voorkomen bij harde wind raden we aan om te kiezen voor een verstevigde randafwerking voorzien van rvs zeilogen rondom.

Bent u op zoek naar Winddoek op maat met verstevigde band en zeilogen rondom?

Naast het klassieke donkergroene winddoek heeft Shadow Comfort vele modieuze kleuren voor vele toepassingen ontwikkeld. Naast een groot aanbod in windbreekgazen op rol kunnen we hiervan ook maatwerk voor u in ons eigen atelier maken.

Veel van deze winddoeken worden gemonteerd aan hekwerken. Deze windbreekgazen worden veelal als tuinafscheiding aan een gaas hekwerk of een spijlen schutting gemonteerd. Bij een gaas hekwerk monteert u het winddoek aan het gaas en of op de palen en boven en onder de buizen. Dit is natuurlijk afhankelijk van de hoogte afmeting van uw tuin hekwerk. Op het spijlen hekwerk worden aan de bovenste en onderste horizontale spijlen van de dubbele staafmatten en aan de palen bevestigd met kabelbinders (tyraps). Tijdens de montage moeten de winddoeken met de hand worden aangespannen. We raden aan om te beginnen om het doek aan de bovenzijde en onderzijde vast te maken en dan steeds in de lengte goed strak aan te spannen. Doet u dit te los dan komt u aan het einde wellicht lengte doek te kort.

Afhankelijk van de situatie (open veld, kust etc) raden we vaak ook aan om deze winddoek met een verstevigde polypropyleen band rondom. Naar keuze kunnen dan de winddoeken worden voorzien van rvs zeilogen rondom. Dit om inscheuren van het materiaal bij harde wind te voorkomen.

Voor toepassingen zoals een terras, balkon of balustrade is een winddoek voorzien van band en zeilogen ook veel mooier afgewerkt.

Windbreekgaas voor verschillende toepassingen:
* Winddoek als hekwerkbekleding
* Winddoek als tuinafscheiding
* Winddoek als blikvanger / sfeerverhoging
* Winddoek als zwembadafdekking
* Winddoek als zandbakbescherming
* Winddoek als terrasafscheiding

Wilt u een winddoek met band en zeilringen aanschaffen? Dan is het belangrijk om te weten welk winddoek het beste bij u past en wat uw wensen zijn. Wilt u veel schaduw? meer privacy? of juist een winddicht doek? Elk doek heeft verschillende eigenschappen en zijn ontworpen om aan een zo'n breed mogelijk eisenpakket te kunnen voldoen. 

De voordelen van een winddoek HDPE:
* eenvoudig te monteren
* zeer effectief tegen wind
* Duurzaam
* Recyclebaar
* Zorgt voor meer privacy
* Verkoelend
* Schimmelwerend
* houdt bladeren en afval tegen

In ons fotoalbum kunt u foto's vinden van heel veel toepassingen.

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice