• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Vijvernetten

Vijvernetten zijn een essentiële toevoeging voor iedereen die zijn vijver wil beschermen. Ze dienen twee belangrijke doelen: het voorkomen van bladval in uw vijver en het beschermen van uw vissen tegen roofvogels zoals reigers. Een net voor over uw vijver is daarmee onmisbaar voor het behoud van een schone en veilige vijver.

Vijvernet tegen bladeren

Een vijvernet tegen bladeren is de perfecte oplossing om te voorkomen dat bladeren en ander natuurlijk afval in uw vijver belanden. Dit soort afdeknet voor de vijver voorkomt niet alleen verstopping van uw filtersysteem, maar houdt ook het water helder en vrij van organisch afval. Daarmee draagt een vijvernet bij aan de gezondheid en het uiterlijk van uw vijver.

Vijvernet tegen reigers

Een vijvernet tegen reigers biedt bescherming aan uw kostbare vissen. Door een net over de vijver te spannen, creëert u een effectieve barrière die voorkomt dat reigers en andere roofvogels uw vissen kunnen bereiken. Dit is een diervriendelijke en effectieve manier om uw kostbare vissen te beschermen, zonder afbreuk te doen aan de natuurlijke schoonheid van uw vijver.

Assortiment afdeknetten vijver

Ons assortiment bestaat uit diverse vijverafdeknetten, waaronder vijvernetten in verschillende draaddiktes, zoals 1,3 mm en 3 mm en met maaswijdtes variërend van 15 mm tot 100 mm. Daarnaast bieden wel zowel geknoopte als knooploze netten aan die zijn vervaardigd van sterk polyethyleen materiaal. Dit materiaal is UV-gestabiliseerd waardoor een lange levensduur is gegarandeerd.

Ook heeft u de keuze tussen een vijvernet dat met of zonder randlijn is afgewerkt. Onze vijvernetten zijn zwart van kleur, wat bijdraagt aan een subtiel en bijna onzichtbaar vijvernet.

Vijvernetten op rol

Bij Nettenverkoop heeft u de keuze uit een uitgebreid assortiment aan vijvernetten op rol. De afmetingen variëren van kleinere maten zoals 3x25 meter tot grotere afmetingen van 14x100 meter.

Bekijk het volledige aanbod op de pagina: vijvernetten op rol.

Vijvernetten op maat  

Naast standaard afmetingen bieden wij ook de mogelijkheid voor vijvernetten op maat. Elke gewenste afmeting kan worden gerealiseerd, met of zonder randlijn. Er is ook de optie voor een vijvernet op maat met band en RVS ogen voor extra stevige bevestiging.

Voor meer specifieke wensen verwijzen wij u graag door naar onze vijvernetten op maat.

Vijvernet kopen?

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een vijvernet? In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment vijvernetten die aan uw specifieke behoeften voldoen. Onze vijvernetten van het merk Horti Comfort staan voor hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Daarnaast profiteert u bij ons altijd van snelle en persoonlijk service en korte levertijden. Twijfelt u over welk vijvernet het beste bij uw vijver past? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor advies op maat, via info@vdenettenverkoop.nl of +31 (0)493-493491.

Veelgestelde vragen

Hoe span je een net over de vijver?

Een vijvernet spannen kunt u eenvoudig zelf doen. In onze blog ‘Net over vijver spannen’ vindt u een gedetailleerde handleiding voor de optimale bevestiging van uw vijvernet.

Waarom een vijvernet plaatsen?

Een vijvernet beschermt tegen bladval en roofdieren, en houdt uw vijver schoon en veilig.

Welk vijvernet heb ik nodig?

De keuze van uw vijvernet hangt af van de grootte van uw vijver en specifieke uitdagingen. Neem contact op met onze experts voor advies.

Hoelang gaat een vijvernet mee?

Dankzij de UV-stabilisatie en hoogwaardige kwaliteit van het materiaal garanderen onze vijvernetten een lange levensduur.

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice