• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Fruitnetten

Bent u op zoek naar een fruitnet om uw gewassen en/of fruitbomen te beschermen? Dan bent u bij Nettenverkoop aan het juiste adres. Wij bieden namelijk een groot assortiment fruitnetten voor diverse toepassingen binnen de fruitteelt. Een fruitnet (ook wel vogelnet genoemd) beschermt uw planten/bomen tegen vogels, fruitvliegjes of zelfs hagelstenen.

We helpen u graag met het kiezen van het juiste fruitnet voor uw toepassing. Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment:

Assortiment fruitnetten

Zoals u ziet zijn er veel verschillende soorten fruitnetten, die ieder geschikt zijn voor een specifieke toepassing. We lichten ze hieronder graag voor u toe:

  • Fruithoezen: deze hoezen worden veel gebruikt in de druiventeelt en beschermen uw druiven tegen wespenvraat, vogelvraat, hagel en fruitvliegjes.
  • Aardbeiennetten: deze netten zijn speciaal ontwikkeld als steunnet voor aardbeientrossen in de kasteelt. Ze hebben een open structuur, waardoor schimmelvorming geen kans krijgt.
  • Antihagelnetten: zoals de naam al doet vermoeden zijn deze netten uitermate geschikt om schade aan uw oogst door hagelstenen te voorkomen.   
  • Suzuki fruitvlieg net: dit net is speciaal ontwikkeld om aantasting door de Suzuki fruitvlieg te voorkomen. Fruitsoorten zoals druiven, aardbeien, bramen, kersen en pruimen lopen gevaar met deze fruitvlieg in de buurt.
  • Knooploze/geknoopte fruitnetten: UV-gestabiliseerde polyethyleen netten met ruitvormige mazen in diverse maten.

Netten voor fruitbomen

Wanneer u op zoek bent naar fruitboom netten om uw oogst tegen vogels en andere rovers te beschermen kunt u het beste kiezen voor een knooploos/geknoopt fruitnet. De netten zijn gemaakt van UV-gestabiliseerd polyethyleen, wat ze bijzonder duurzaam maakt.

Knooploze fruitboom netten

De knooploze fruitnetten zijn beschikbaar in twee maaswijdtes: 15x15 mm of 28x28 mm. De netten beletten de doorgang voor vogels maar belemmeren daarbij geen zonlicht. Het voordeel van een knooploos fruitnet is dat deze erg licht is en makkelijk gemonteerd kan worden.  

Geknoopte fruitboom netten

Bent u op zoek naar stevige en geknoopte netten voor fruitbomen? Ook dan bent u bij Nettenverkoop aan het juiste adres! Wij hebben een breed assortiment aan geknoopte fruitboom netten in verschillende draaddiktes, maaswijdtes en oppervlaktes. Wilt u bijvoorbeeld een net voor uw kersenboom? Kies dan één van onderstaande netten:

Fruitnetten tegen vogels

De termen fruitnetten en vogelnetten worden nog wel eens door elkaar heen gebruikt. In principe kunt u al onze knooploze/geknoopte fruitnetten ook voor vogelwering gebruiken, bijvoorbeeld als volièrenet of vijvernet

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice