• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Verandazeilen

Van de lente tot herfst worden veranda overkappingen gebruikt als verlenging van de woonkamer. Met de diverse verandadoeken en verandazeilen van Shadow Comfort maakt u van uw terras een plek voor alle weersomstandigheden. Een uitstekende bescherming tegen weer en wind en u hebt de mogelijkheid om het klimaat in de veranda flexibel aan te passen aan uw eigen gevoel. Met de verandadoeken en zeilen kunt u op deze manier koelere zomeravonden eenvoudig verlengen en genieten van een comfortabel verblijf.

Met de verandawanden van Shadow Comfort maken wij van uw overkapping een all weather plaats. De verandazeilen en verandadoeken van Shadow Comfort worden in ons eigen atelier op maat gemaakt. Ons aanbod varieert van verandadoeken van HDPE of waterdichte verandazeilen van PVC.

Wilt u, ongeacht het weer, optimaal genieten van het buitengevoel of barbequeën met familie en vrienden op uw terras? In een mum van tijd is uw terras omgetoverd in een flexibele overkapping die u het hele jaar door kunt gebruiken.

Voor vragen of advies kunt u uiteraard telefonisch of per mail contact met onze deskundige medewerkers opnemen. Voor onze medewerkers is het fijn om foto's per mail te ontvangen zodat we de situatie goed kunnen beoordelen om deze vervolgens goed met u door te spreken. 

De verandadoeken en zeilen van Shadow Comfort worden gekenmerkt door een bijzondere hoge kwaliteitsstandaard. Wij gebruiken alleen maar duurzame en hoogwaardige materialen. De vorm en afmeting van onze doeken en zeilen worden volgens klantenspecificatie gemaakt, zodat u kunt vertrouwen op een geweldig eindresultaat.

Verandazeil online bestellen

Shadow Comfort verandadoeken HDPE:

De verandadoeken van Shadow Comfort zijn gemaakt van HDPE. Deze gebreide kunststof producten worden niet alleen gebruikt voor schaduwdoeken maar zijn ook uitstekend geschikt als winddoek of als windbreekgaas. Hieronder proberen we duidelijk te maken waar deze producten van zijn gemaakt.

Elk marktsegment heeft specifieke eisen. De producten zijn dan ook speciaal ontworpen om mensen en leefomgevingen buitenshuis te beschermen tegen de schadelijke effecten van UV-stralen, hagel en andere ongunstige weersomstandigheden. Onze visie is dan ook om toonaangevend, innovatief en praktische producten te blijven ontwikkelen en op de markt te brengen. 

Van den Eijnde Nettenverkoop is een vertrouwde wereldwijde speler en fabrikant van merkproducten voor afscherming en zonwering voor huishoudelijke, commerciële, industriëletuinbouw en agrarische toepassingen. Deze producten worden vandaag de dag wereldwijd op de markt gebracht onder de naam Shadow Comfort en Horti Comfort. Belangrijke productlijnen omvatten artikelen zoals schaduwdoeken, winddoeken, outdoor raambekleding, zonnezeilenschermdoekenverandadoeken en netten.

De HDPE Shadow Comfort producten worden vervaardigd uit tapefilament of monofilament. Combinaties hiervan maken mogelijk om vele marktsegmenten te bedienen. Al het filament wordt middels speciale machines met een stiksteek aan elkaar gebreid. Vervolgens worden deze door warmte gefixeerd, wat de maatvastheid en consistentie verbetert en ervoor zorgt dat het gaas tijdens de fabricage plat blijft liggen.

Eigenschappen HDPE:
* om HDPE te maken is er 7x minder energie nodig dan om hetzelfde product te maken van staal
* 2 x zo sterk als LDPE
* HDPE wordt uit aardolie gemaakt
* HDPE is 100% recyclebaar na gebruik
* Vochtafstotend
* Taai en slagvast
* Resistent tegen UV-straling
* Toepasbaar van -40°C tot +80°C
* Smeltpunt HDPE 125°C
* Verkoelende werking
* windreductie tot 90%

Voor bijna iedere toepassing is een oplossing te bedenken. Onze medewerkers kunnen in overleg met u kiezen voor de juiste bevestigingsmaterialen. Vooraf kunt u natuurlijk ook al vele voorbeelden in het fotoalbum bekijken. Wilt u een vaste constructie, handmatig oprollen of een railsysteem, er zijn talloze mogelijkheden te bedenken. Ook combinaties met raamfolie zijn mogelijk. Een HDPE verandadoek heeft een verkoelende, zonwerende en insectwerende werking. Een groot voordeel is dat dit doek de nodige privacy van buitenaf geeft maar van binnen naar buiten kunt u moeiteloos genieten van uw omgeving.

Verandadoeken en zeilen met raamfolie

Nettenverkoop heeft winddoek en raamfolie met caravanrail, ritsen, zeilogen of een combinatie hiervan. Onze specialiteit is het op maat maken van het winddoek en raamfolie zodat het netjes past in uw veranda of overkapping. Om u een snelle indruk te geven wat de verschillen in materiaal, bevestigingsmaterialen en prijzen zijn hebben we sets voor u samengesteld. 

Bekijk alle verandadoeken en verandazeilen met raamfolie

Uiteraard spreken onze deskundige medewerkers samen met u alle wensen door en zullen we uiteindelijk een verandadoek of zeil voor u op maat maken. Heel belangrijk is het dat u ons de goede maatvoeringen aanlevert. Wij zullen u daar uiteraard van A t/m Z in begeleiden. 

Verandadoeken en zeilen op maat

PVC Waterdichte zeilen met raamfolie

Naast winddoek en raamfolie vindt u bij Nettenverkoop tevens PVC waterdichte zeilen met raamfolie die u als terraswand of verandazeil kunt gebruiken. Ook deze zijn verkrijgbaar met caravanrail, met zeilogen of met een combinatie hiervan. 

In ons assortiment hebben we de verandazeilen standaard en exclusive. Beide hebben hun voordelen en eigen karakter plus onderhoud. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en informatie over onze hoogwaardige producten.

Bekijk alle PVC waterdichte zeilen

Raamfolie is een zeer kwetsbaar product. De folie is een kunststof en blijft zeer gevoelig in alle weersomstandigheden. De hoogwaardige transparante PVC folie in al onze verandawanden is zelfs ook geschikt voor maritieme toepassingen. Bestand tegen schimmel en lage temperaturen. Zeer goede weerstand tegen UV, luchtverontreiniging, zoutnevel, schimmel- en temperatuurveranderingen. Het neemt niet weg dat men tijdens gebruik hier ook heel zorgvuldig mee om moet blijven gaan.

ADVIES:
* Regelmatig het doek/zeil op spanning zetten om krimp te voorkomen
* Niet oprollen/invouwen bij vochtig weer
* Geen warmtebronnen te dichtbij plaatsen

Preventie en bescherming raamfolie:
Advies om minimaal elke 3 maanden raamfolie met Vuplex te behandelen.

VuPlex is niet alleen preventief, maar zorgt ook voor bescherming. Bij toepassing op nieuw plastic/kunststof beschermt het het oppervlak tegen vroegtijdige veroudering. Als het plastic al fijne krasjes heeft en vervuild is, kan VuPlex het oppervlak en de helderheid van het plexiglas / transparant kunststof herstellen. Het laat een glanzende en beschermde laag achter.

Bij warmte zet kunststof uit en bij koude gebeurt het tegenovergestelde, want dan krimpt het. Hiermee moet ten allen tijden rekening worden gehouden. Het advies bij vooral verandawanden en doeken is dan ook om deze gedurende het hele jaar af en toe op spanning te zetten.

Wat er nog allemaal meer mogelijk is met Shadow Comfort producten zetten we nog even voor u op een rijtje:

* Harmonicadoeken Shadow Comfort
* Schaduwdoeken Shadow Comfort
* Buitengordijnen Shadow Comfort
* Rolgordijnen Shadow Comfort
Schaduwdoek stroken Shadow Comfort
* Schaduwdoeken voor serre en verandadaken Shadow Comfort
* Winddoek tuinpoorten Shadow Comfort
Schaduwdoeken met zuignappen Shadow ComfortBalkonschermen Shadow Comfort
Zwembadafdekking

Naast al deze mooie producten hebben we nog meer netoplossingen voor in en rondom uw huis zoals:

volièrenetten
* Vijvernetten
Kattennetten

Inspiratie nodig? 
Neem een kijkje in onze digitale showroom! 

SHOWROOM

Komt u er nog niet uit en hebt u advies nodig van onze specialisten neem dan contact met ons op.

CONTACT

Schaduwdoeken in uw tuin

Zoekt u geen vaste oplossing? Kies dan voor het schaduwdoek, ook wel bekend als zonnedoek of shadesail. Dit is een driehoekig, vierkant of rechthoekig schaduwdoek van hoge kwaliteit HDPE materiaal dat vastgemaakt wordt aan elke punt. Ze zijn lichtgewicht, zorgen voor goed UV-bescherming, houden veel wind tegen en, het belangrijkste, ze zorgen voor schaduw. De schaduwdoeken zijn ook heel goed te gebruiken naast de verandazeilen, waardoor u in uw hele tuin een plekje van schaduw kunt creeëren.

Harmonicadoek

Wist u dat u bij Nettenverkoop ook terecht kunt voor een harmonicadoek? Dit zijn rechthoekige schaduwdoeken die op een vaste plek worden opgehangen en gemakkelijk uitgeschoven kunnen worden als u in de schaduw wilt zitten. Het harmonicadoek is eenvoudig te installeren, schimmelwerend, heeft een hoge schaduwgraad en kan het hele seizoen buiten blijven hangen. Kortom, u heeft een vaste oplossing voor de schaduw in de tuin. Daarnaast ziet het harmonicadoek er ook nog eens stijlvol uit in uw tuin en is het bijzonder praktisch.

Verandazeilen

Deze veranda is dankzij het verandazeil een fijne beschutte plek in de tuin geworden. Bekijk meer voorbeelden in ons fotoalbum.

Heeft u interesse in een terrasoverkapping of terraswand van winddoek of zeil, bekijk dan zeker het assortiment in onze webshop. Als u nog vragen heeft, kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice