• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Afdeknetten

Bij Van den Eijnde Nettenverkoop b.v. kunt u terecht voor kwalitatief hoogwaardige afdeknetten. Hierbij heeft u keuze uit diverse soorten, maten en kleuren afdeknetten die in onze eigen zeilmakerij op de specifieke wensen van de klant afgestemd worden. Maatwerk is voor ons dan ook geen enkel punt en wordt in eigen beheer gerealiseerd.

Het verschil tussen de diverse soorten afdeknetten zit hem enerzijds in de materiaaleigenschappen en anderzijds in de diverse toepassingsgebieden. Zo kunnen onze afdeknetten professioneel worden gebruikt als containernetten in de transportsector of als afdeknet voor aanhangers. Maar ook voor privé doeleinden zijn er vele toepassingen denk hierbij aan het afdekken van uw zwembad, vijver, konijnenren of de zandbak van de kinderen.

Materiaalsoort en kleur van afdeknetten

De afdeknetten en afdekzeilen zijn te verkrijgen in het polyethyleen, bisonyl, meganyl en PVC gecoat. Onze medewerkers adviseren u graag welke materiaalsoort het meest geschikt is voor uw situatie. Neem daarvoor direct contact met ons op.

Tevens hebt u bij ons de keuze uit diverse kleuren. Hierdoor kunt u het afdeknet perfect laten aansluiten op uw huisstijl of persoonlijke smaak. Ook kunt u gebruik maken van felle kleuren op het moment dat het afdeknet goed zichtbaar dient te zijn.

U kunt ook afdeknetten gebruiken in de bouw. Bijvoorbeeld het afdekken van steigers door steigernetten.

Wettelijke verplichting voor afdekken van lading transportsector

In de transportsector is het wettelijk verplicht om uw lading goed af te dekken. Een afdeknet is hier een relatief goedkope en prima oplossing voor. Zo staat in artikel 5.18.6 geschreven:

1. Het voertuig moet zodanig zijn beladen dat de lading of delen daarvan niet van het voertuig kunnen vallen.
2. Losse lading ten aanzien waarvan het gevaar bestaat dat deze of delen daarvan tijdens het rijden van het voertuig vallen, moet deugdelijk zijn afgedekt.

In onze webshop kunt u online onze diverse afdeknetten bekijken en eenvoudig bestellen. Indien u vragen of opmerkingen hebt helpen wij u graag!

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice