• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Schuttingdoek

Schuttingdoek

Wilt u graag iets meer privacy in uw tuin? Kies dan voor een schuttingdoek bij Nettenverkoop! Deze doeken zijn geschikt voor een toegangspoort of tuinpoort. Ze blokkeren licht en wind, waardoor u inkijk voorkomt en zorgt voor kwalitatieve en mooie bekleding van uw tuinafscheiding. Wij bieden een groot aanbod aan winddoeken, zodat er altijd eentje bij zit die bij uw situatie past. Maak uw tuinafscheiding trendy met één van de prachtige winddoeken bij Nettenverkoop!

Topkwaliteit schuttingdoeken

Wij willen graag dat u 100% tevreden bent met onze producten. Daarom zijn onze producten van hoge kwaliteit en kunt u jarenlang genieten van uw aankoop. Windbreekgazen worden veelvuldig gebruikt in de tuinbouw en in de recreatiesector, maar ze zijn ook uitermate geschikt als windbreker of zichtscherm voor in uw tuin. Niet is namelijk zo verveland als pottenkijkers, wanneer u rustig wilt genieten van het zonnetje in uw eigen achtertuin. Met de tuinschermdoeken bij Nettenverkoop krijgt u de volgende voordelen:

  • UV-bestendig windbreekgaas
  • Rondom afgewerkt met stormbestendige band en rvs zeilogen
  • Topkwaliteit
  • Onderscheidende & trendy kleuren
  • Tolerantie maatvoering +/- 2%

Schuttingdoek op maat

Als zeilmakerij staan bij ons de kwaliteit en de specifieke wens van de klant centraal. Zo worden wij veelvuldig gevraagd voor het leveren van maatwerkoplossingen. Staat uw maat er niet tussen, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een schuttingdoek op maat? Neem dan contact op met onze zeilmakerij, waar onze medewerkers u zullen voorzien van de benodigde informatie en u een persoonlijk prijsvoorstel doen. 

Groot aanbod aan schuttingdoeken

Bij Nettenverkoop beschikken wij over schuttingdoeken in alle soorten en maten. Denk aan kleuren zoals deep grey, japanese brown en carbon black. Daarnaast zijn er ook varianten inclusief een uitsparing voor het slot en zijn ze allemaal voorzien van een band en rvs zeilogen! Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en het enige wat u hoeft te doen, is uw favoriet kiezen. 

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice