• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Schaduwdoek driehoek

Bekijk direct: Schaduwdoeken driehoek 90° 

Bent u op zoek naar een eenvoudige oplossing om beschutting te creëren? Dan bent u bij Nettenverkoop aan het juiste adres. Hier vindt u een ruim aanbod aan driehoekige schaduwdoeken. Eenvoudig te monteren, kant en klaar of op maat!

Waarom een schaduwdoek driehoek?

Tijdens de zomer kunnen de temperaturen hoog op lopen. Een beetje extra beschutting in de tuin is dan geen overbodige luxe. Met een driehoek schaduwdoek creëert u eenvoudig meer schaduw.

Het fijne aan  een driehoek schaduwdoek is dat u deze op veel verschillende manieren kunt ophangen. U hoeft deze namelijk slechts aan drie punten te bevestigen. Dit maakt het doek ideaal om bijvoorbeeld in een hoek op te hangen of schuin vanaf het huis of overkapping. Dit zorgt voor beschutting tegen de zon en geeft uw tuin of terras een speelse uitstraling. 

Diverse maten driehoekige schaduwdoeken

In onze shop vindt u driehoek schaduwdoeken in verschillende maten. Daarbij heeft u de keuze uit een gelijkzijdig of ongelijkzijdig doek. Hieronder vindt u een overzicht van de verkrijgbare maten:

Staat de maat die u nodig hebt er niet tussen? Dan is het goed om te weten dat wij elk type schaduwdoek volledig op maat kunnen maken. Op de pagina schaduwdoek driehoek op maat leest u hoe dit werkt.

Verschillende soorten driehoek schaduwdoeken

Hierboven las u al dat u de keuze heeft uit een gelijkzijdig of ongelijkzijdig schaduwdoek. Het verschil tussen deze twee is simpel. Bij een gelijkzijdig schaduwdoek zijn de maten van alle zijden gelijk (bijvoorbeeld 5 x 5 x 5 meter). Bij een ongelijkzijdig schaduwdoek zijn de maten van de zijden niet gelijk (bijvoorbeeld 3,5 x 4,0 x 4,5 meter). Een populaire variant hiervan is het schaduwdoek driehoek 90 graden.

Ten slotte heeft u nog de keuze uit verschillende materialen schaduwdoeken: waterdicht of waterdoorlatend.

Schaduwdoek driehoek waterdicht

Een waterdicht driehoek schaduwdoek beschermt uw terras niet alleen tegen UV-straling, maar ook tegen regen. Het voordeel hiervan is, is dat uw tuinmeubels altijd droog staan. Zo hoeft u ze niet steeds naar binnen te halen als het regent.

Schaduwdoek driehoek waterdoorlatend

Een waterdoorlatend driehoek schaduwdoek is iets luchtiger geweven dan een waterdicht doek. Hierdoor laat het doek net iets meer licht en wind door. Zo blijft uw terras ’s zomers lekker luchtig.

Driehoek schaduwdoek bevestigen

Een belangrijke reden waarom mensen voor een driehoek schaduwdoek kiezen, is dat het doek eenvoudig te bevestigen is. Daarnaast bent u flexibel in de manier waarop u het doek vastmaakt. Dit kan op veel verschillende manieren: in een hoek, aan de overkapping of schuin.

Zorg bij het ophangen van het doek in ieder geval dat u de juiste bevestigingsmaterialen in huis hebt. Op de pagina bevestigingsmateriaal schaduwdoeken vindt u alle materialen die u nodig heeft.

Nettenverkoop voor al uw schaduwdoeken

Nettenverkoop is de plek voor al uw schaduwdoeken en accessoires. Vierkante schaduwdoekenrechthoekig schaduwdoeken of schaduwdoeken op maat: alles is mogelijk. Bekijk de pagina schaduwdoeken voor alle mogelijkheden.

Heeft u vragen over onze producten of wilt u advies? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice