• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Pergola met schaduwdoek

Een pergola van houten palen/frame is een perfecte constructie om een schaduwdoek in te bevestigen. Dit is dan ook precies de reden waarom we bij Nettenverkoop pergola’s met schaduwdoek aanbieden!

Selecteer een product

Bereken de prijs door hier een keuze te maken.

Pergola
Hoogte / Dikte 256 cm
Breedte 324 cm
Diepte / Lengte 324 cm

Materiaalsoort Douglas
Materiaalbehandeling Onbehandeld Duurzaamheidsklasse III
Klasse van behandeling N.V.T.

Materiaal Vuren zwart gespoten
Materiaalsoort Vuren
Materiaalbehandeling gespoten
Duurzaamheidsklasse IV
Klasse van behandeling NVT

Fundering buitenmaat (cm) 324,0x324,0
Type regenwaterafvoer
Vrije afloop Type boeideel Geen Dakbeschot geen Aantal staanders 4 Robuustheid staander (cm) 12,0x12,0
Afmeting gording (cm) 0,0x0,0 Afmeting ringbalk (cm) 12,0x12,0
Afmeting schoor (cm) 4,5x12,0
Opening tussen staanders voorzijde (cm) 240,0x300,0
Opening tussen staanders linkerzijde (cm) 240,0x300,0
Opening tussen staanders achterzijde (cm) 240,0x300,0
Opening tussen staanders rechterzijde (cm) 240,0x300,0
Onderdelen op maat gezaagd op maat gezaagd
Hellingshoek dak (°) -
Inclusief fundering Nee
Regenpijp meegeleverd Nee
Inclusief bevestigingsmateriaal Ja
Klusniveau Gewone klusser
Decor douglas
Hoogte artikel (cm) 256
Breedte artikel (cm) 324 Diepte artikel (cm) 324
Hoogte verkoopeenheid VE=1 (cm) 36 Breedte verkoopeenheid VE=1 (cm) 60 Diepte verkoopeenheid VE=1 (cm) 324

Unique DuoColor Carbon Black:
Het doek is geweven met diepe donkere antraciete draden in combinatie met een tint lichter antraciete draden. Doordat het een iets zwaardere kwaliteit doek is met een weefselgewicht van 300 gr/m2 en op een unieke manier geweven is, verschilt het aan beide zijden van kleur. De kleurstof Carbon Black is een veel toegevoegde pigment in kunststoffen en heeft van nature al een hogere slijtvastheid en is extra Ultravioletbestendig 1000Kly. Schaduwfactor 96,5%!

carbon black unique shadow comfort dark sidecarbon black unique shadow comfort grey side
De pergola Silvano zwart gespoten vuren met zonweringsdoek wordt als bouwpakket, inclusief bevestigingsmateriaal geleverd. U kunt de pergola eenvoudig met twee personen opbouwen met behulp van onze stapsgewijze montagehandleiding.

Zorg tijdens het plaatsen voor een goede basis. Een fundering moet altijd vlak, loodrecht en haaks zijn. Voor een langere levensduur is het van belang dat hij niet direct op de ondergrond wordt bevestigd. Optrekkend vocht zorgt voor een kortere levensduur van de staanders. Paalhouders, zoals betonpoeren of paalvoethouders zijn hier uiterst geschikt voor. Let er tevens op dat de staanders altijd haaks staan, voor optimale stevigheid.

Naast de zwarte pergola Silvano met zonweringsdoek is ook de pergola Silvano douglas met zonweringsdoek verkrijgbaar. Deze pergola is nagenoeg gelijk aan de pergola Silvano zwart gespoten vuren met zonweringsdoek, met uitzondering van de houtsoort. De douglas pergola is namelijk gemaakt va onbehandeld Douglas hout.

Ovale Zeilringen i.c.m. tourniquet/patentbeugel
Een ovale zeilring gaat dit altijd in combinatie met de tourniquet. De ovale zeilring die in het doek bevestigd zit, wordt over de tourniquet geschoven. Wanneer u de tourniquet een kwartslag draait, houdt deze het shadow comfort doek vast achter de tourniquet.

ovale zeilring

ovale zeilring

Tourniquet
Tourniquets worden ook wel patentbeugels of draaisluitingen genoemd. De tourniquet heeft dezelfde ovale vorm als de ovale zeilring. Ze worden gebruikt ter bevestiging van een zeildoek, verandadoek of verandazeil aan een vaste structuur. Bij de producten van Shadow Comfort gebruiken we alleen maar de kunststof patentbeugels. De patentbeugel wordt gecombineerd met een ovale zeilring met een afmeting 42x22 mm.

Tourniquet / patentbeugel

 

Een pergola van houten palen/frame is een perfecte constructie om een schaduwdoek in te bevestigen. Dit is dan ook precies de reden waarom we bij Nettenverkoop pergola’s met schaduwdoek aanbieden!

Toebehoren bij dit product

Naast een houten pergola inclusief schaduwdoek van Shadow Comfort krijgt u alle benodigde bevestigingsmaterialen. Zo hoeft u uw geen zorgen meer te maken over de juiste materialen en het op maat zagen van de houten palen. Onze pergola’s met zonnedoek zijn uit voorraad leverbaar, waardoor u deze al binnen 10 werkdagen ontvangt. Bestel vandaag nog uw pergola met schaduwdoek en geniet deze zomer van een beschutte en koele plek in uw tuin!

  • Beschikbaar in Douglas hout of zwart gespoten vurenhout
  • 256 cm hoog en 324 cm breed en diep
  • Uit voorraad leverbaar: binnen 10 werkdagen in huis
  • Blokkeert tot 96,5% van de UV-straling
  • Geproduceerd in Nederland

Afmetingen en bevestigingsmaterialen

De pergola is 256 cm hoog en 324 cm breed en diep. Hierdoor past de pergola binnen vrijwel elke tuin. De pergola heeft een stevige basis dankzij de halfhoutse hoekverbindingen en schoren. De robuuste staanders van 12x12 cm geven de pergola een stoer karakter. Daarnaast biedt het hoogwaardige schaduwdoek van Shadow Comfort tot 96,5% bescherming tegen schadelijke UV-straling.

Het DuoColor Carbon Black schaduwdoek heeft een licht- en donkergrijze kant. U kunt zelf bepalen welke zijde u boven plaatst. Daarnaast is het schaduwdoek voorzien van ovale zeilringen. Door middel van de draaibare tourniquets kunt u het doek makkelijk monteren en demonteren.

Douglas pergola met schaduwdoek

De Douglas pergola met schaduwdoek van Silvano is, zoals de naam al doet vermoeden,  vervaardigd van Douglas hout. Deze houtsoort is van nature sterk en gaat zonder behandeling 10 tot 15 jaar mee. Onder invloed van weersomstandigheden zal Douglas hout vergrijzen. Om de levensduur te verlengen en vergrijzing tegen te gaan adviseren wij om het hout te behandelen met een daarvoor geschikte beits en dit elke 2 jaar te herhalen.

Zwart gespoten pergola met schaduwdoek

De andere variant is vervaardigd van zwart gespoten vurenhout. Vurenhout is het meest gebruikte naaldhoutsoort in Europa. De reden hiervoor is dat het hout zich goed laat bewerken en een middelmatige tekening heeft. Het vurenhout is behandeld met zwarte waterafstotende verf die diep in het hout doordringt. Door deze behandeling is de houten pergola 5 tot 10 jaar beschermd tegen weersinvloeden. Om kleine defecten aan het oppervlak te herstellen, leveren we een 500 cc flacon verf bij het bouwpakket.

Groot aanbod schaduwdoeken voor pergola

Heeft u al een pergola en bent u specifiek op zoek naar een schaduwdoek voor in uw pergola? Ook dan kunt u bij ons terecht! Bij Nettenverkoop vindt u namelijk een uitgebreid assortiment aan schaduwdoeken om schaduw onder uw pergola te creëren. Bekijk hiervoor ons aanbod standaard afmetingen vierkant- en rechthoekige schaduwdoeken.

Bent u op zoek naar een maatwerk oplossing? Dan staan onze productspecialisten graag voor u klaar om een schaduwdoek op maat te maken in ons eigen productatelier. Welke afmeting uw pergola ook heeft, bij ons vindt u altijd een schaduwdoek dat perfect aansluit!

Pergola met schaduwdoek kopen?

Naast een standaard schaduwdoek is een harmonica schaduwdoek een veel voorkomende zonweringoplossing in pergola’s. Bekijk onze pergola’s met harmonicadoek om erachter te komen welke optie het beste bij uw wensen past!

Tot slot vindt u in ons assortiment pergola’s met doek ook nog pergola accessoires, zoals een veranda zijwand om nog meer bescherming en privacy te creëren.

Heeft u nog vragen of wilt u graag geadviseerd worden door onze productexperts? Neem dan contact met ons op via (+31) 0493-493491 of info@vdenettenverkoop.nl.

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice