• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Pergola met schaduwdoek

Selecteer een product

Bereken de prijs door hier een keuze te maken.

Pergola
Hoogte / Dikte 256 cm
Breedte 324 cm
Diepte / Lengte 324 cm

Materiaalsoort Douglas
Materiaalbehandeling Onbehandeld Duurzaamheidsklasse III
Klasse van behandeling N.V.T.

Materiaal Vuren zwart gespoten
Materiaalsoort Vuren
Materiaalbehandeling gespoten
Duurzaamheidsklasse IV
Klasse van behandeling NVT

Fundering buitenmaat (cm) 324,0x324,0
Type regenwaterafvoer
Vrije afloop Type boeideel Geen Dakbeschot geen Aantal staanders 4 Robuustheid staander (cm) 12,0x12,0
Afmeting gording (cm) 0,0x0,0 Afmeting ringbalk (cm) 12,0x12,0
Afmeting schoor (cm) 4,5x12,0
Opening tussen staanders voorzijde (cm) 240,0x300,0
Opening tussen staanders linkerzijde (cm) 240,0x300,0
Opening tussen staanders achterzijde (cm) 240,0x300,0
Opening tussen staanders rechterzijde (cm) 240,0x300,0
Onderdelen op maat gezaagd op maat gezaagd
Hellingshoek dak (°) -
Inclusief fundering Nee
Regenpijp meegeleverd Nee
Inclusief bevestigingsmateriaal Ja
Klusniveau Gewone klusser
Decor douglas
Hoogte artikel (cm) 256
Breedte artikel (cm) 324 Diepte artikel (cm) 324
Hoogte verkoopeenheid VE=1 (cm) 36 Breedte verkoopeenheid VE=1 (cm) 60 Diepte verkoopeenheid VE=1 (cm) 324

Unique DuoColor Carbon Black:
Het doek is geweven met diepe donkere antraciete draden in combinatie met een tint lichter antraciete draden. Doordat het een iets zwaardere kwaliteit doek is met een weefselgewicht van 300 gr/m2 en op een unieke manier geweven is, verschilt het aan beide zijden van kleur. De kleurstof Carbon Black is een veel toegevoegde pigment in kunststoffen en heeft van nature al een hogere slijtvastheid en is extra Ultravioletbestendig 1000Kly. Schaduwfactor 96,5%!

carbon black unique shadow comfort dark sidecarbon black unique shadow comfort grey side
De pergola Silvano zwart gespoten vuren met zonweringsdoek wordt als bouwpakket, inclusief bevestigingsmateriaal geleverd. U kunt de pergola eenvoudig met twee personen opbouwen met behulp van onze stapsgewijze montagehandleiding.

Zorg tijdens het plaatsen voor een goede basis. Een fundering moet altijd vlak, loodrecht en haaks zijn. Voor een langere levensduur is het van belang dat hij niet direct op de ondergrond wordt bevestigd. Optrekkend vocht zorgt voor een kortere levensduur van de staanders. Paalhouders, zoals betonpoeren of paalvoethouders zijn hier uiterst geschikt voor. Let er tevens op dat de staanders altijd haaks staan, voor optimale stevigheid.

Naast de zwarte pergola Silvano met zonweringsdoek is ook de pergola Silvano douglas met zonweringsdoek verkrijgbaar. Deze pergola is nagenoeg gelijk aan de pergola Silvano zwart gespoten vuren met zonweringsdoek, met uitzondering van de houtsoort. De douglas pergola is namelijk gemaakt va onbehandeld Douglas hout.

Ovale Zeilringen i.c.m. tourniquet/patentbeugel
Een ovale zeilring gaat dit altijd in combinatie met de tourniquet. De ovale zeilring die in het doek bevestigd zit, wordt over de tourniquet geschoven. Wanneer u de tourniquet een kwartslag draait, houdt deze het shadow comfort doek vast achter de tourniquet.

ovale zeilring

ovale zeilring

Tourniquet
Tourniquets worden ook wel patentbeugels of draaisluitingen genoemd. De tourniquet heeft dezelfde ovale vorm als de ovale zeilring. Ze worden gebruikt ter bevestiging van een zeildoek, verandadoek of verandazeil aan een vaste structuur. Bij de producten van Shadow Comfort gebruiken we alleen maar de kunststof patentbeugels. De patentbeugel wordt gecombineerd met een ovale zeilring met een afmeting 42x22 mm.

Tourniquet / patentbeugel

 

Toebehoren bij dit product

Pergola Silvano is verkrijgbaar in Douglas en in een zwart gespoten variant:
De pergola Silvano zwart gespoten met zonweringsdoek is 256 cm. hoog en 324 cm. breed en diep. De pergola heeft een stevige basis dankzij de halfhoutse hoekverbindingen en schoren. De robuuste staanders 12x12 cm. geeft de pergola een stoer karakter. De hoogwaardige kwaliteit schaduwdoek biedt bescherming tegen de zon en schadelijke UV-straling. Het DuoColor carbon black schaduwdok heeft een lichtgrijze en een donkergrijze kant. U kunt zelf bepalen welke zijde u boven of onder plaatst, beide opties zijn mogelijk. Het schaduwdoek is voorzien van ovale zeilringen, middels de draaibare tourniquets kunt u het doek heel makkelijk monteren en demonteren.

De pergola Silvano met zonweringsdoek is gemaakt van de houtsoort vuren wat is zwart gespoten. Vurenhout is de meest gebruikte naaldhoutsoort in Europa omdat het zich goed laat verwerken en een middelmatige tekening in het hout heeft. Gemiddeld genomen kent vuren kleine tot middelgrote kwasten. Het vurenhout is behandeld met zwarte waterafstotende verf dat diep in het hout dringt. Vanwege het zijdematte karakter blijft de mooie houtstructuur licht zichtbaar. Door deze behandeling is de pergola circa 5 tot 10 jaar beschermd tegen weersinvloeden. Om kleine defecten aan het oppervlak te herstellen, leveren we een 500 cc flacon verf bij het bouwpakket.

De pergola Silvano Douglas met zonweringsdoek is gemaakt van de houtsoort Douglas. Deze houtsoort is van nature sterk en gaat zonder behandeling 10 tot 15 jaar mee. Douglas zal onder invloed van weersomstandighedn onbehandeld vergrijzen. Douglas heeft tevens de eigenschap dat er harsuittreding kan plaatsvinden. Dit beïnvloedt de kwaliteit verder niet. Om de levensduur te verlengen en vergrijzing tegen te gaan adviseren wij om direct het hout te behandelen met een daarvoor geschikte beits en dit elke 2 jaar te herhalen.

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice