• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Gordijnen

Shadow Comfort heeft een reeks buitengordijnen ontwikkeld. De gordijnen zijn simpel, efficiënt en van hoge kwaliteit, waardoor u een beschut plekje kunt creëren tegen fel zonlicht of hitte.

De buitengordijnen, rolgordijnen en vouwgordijnen zijn gemaakt van HDPE, nemen geen vocht op en zijn bestand tegen schimmel waardoor ze een eenvoudig zijn te onderhouden

Gordijnen 

De moderne en stijlvolle gordijnen uit het assortiment van Shadow Comfort zorgen voor voldoende privacy en een windvrije omgeving.

Shadow Comfort heeft diverse hoogwaardige en UV bestendige gordijnen voor op uw terras, balkon of overkapping tegen wind, regen, zon- en UV straling in het assortiment. De gordijnen zijn gemaakt van een HDPE weefsel. De unieke manier van weven zorgt er voor dat de gordijnen een mooie natuurlijke uitstraling hebben.

De buiten gordijnen nemen geen vocht op en zijn bestand tegen vocht en schimmel. Met een zachte borstel en groene zeep kunt u deze dan ook makkelijk schoonmaken.

Buiten gordijnen

Met deze stijlvolle, stevige buiten gordijnen geeft u uw buitenruimte meer privacy en gezelligheid. Deze buitengordijnen zijn ook makkelijk te installeren middels een gordijnbevestigingsset. Deze zijn geschikt voor veranda's. pergola's, patio's, tuinhuisjes, terras etc.

1 set bestaat uit 2 gordijnen: afmeting gordijnen 2,20 m hoog en 1,37 m breed, 8 RVS gordijnringen per afmeting
Verkrijgbaar in de kleuren Arctic white, Sahara Sand, Desert Storm en Duo Color Carbon Black

Rolgordijnen

De rolgordijnen beschermen u niet alleen tegen invallend zonlicht maar worden ook vaker gebruikt als privacydoek of om de warmte en zonlicht tegen te houden.

Shadow Comfort outdoor rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende maten in de kleuren Arctic White, Sahara Sand en Cool Grey. Middels de bijgeleverde draaistang kunt u de oprolgordijnen eenvoudig op- en afrollen.

 

Vouwgordijnen

De vouwgordijnen geven uw interieur karakter en een natuurlijke uitstraling. Vouwgordijnen zijn gordijnen die door middel van een vouw die tot stand word gebracht met een ingenaaide balein in de stof. Deze vouwgordijnen geven een prachtig effect en zijn een perfecte combinatie tussen de standaard rolgordijnen en gordijnen.

Wanneer u op zoek bent naar nieuwe buitenzonwering of raamdecoratie, maar net iets anders wilt dan de standaard gordijnen of oprolgordijnen dan zijn de vouwgordijnen een goed alternatief. Kortom alles wat u wat zonwering op uw terras, overkapping, tuinhuis etc wens qua lichtfiltering en privacy kunt u verkrijgen met dit type raamdecoratie.

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice