• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Blog

Netten

Vogelnet bevestigen

Een vogelnet bevestigen is de perfecte manier om onze gevleugelde vrienden op een diervriendelijke manier op afstand te houden. Maar hoe doe je dat nou precies, een vogelnet spannen? In deze blog vertellen we het je aan de hand van 7 overzichtelijke stappen! 

Geplaatst: 28-11-2023
Netten

Net over vijver spannen?

In deze blog vertellen we je aan de hand van een simpel stappenplan hoe je een vijvernet kunt bevestigen. Uiteraard geven we je ook een aantal handige tips.

Geplaatst: 20-11-2023
Schaduwdoeken

Schaduwdoek paal plaatsen? Zo doe je dat!

Een schaduwdoek kun je op verschillende manieren vastmaken. Zo kun je gebruikmaken van een paal als bevestigingspunt. In onderstaande handleiding vertellen we wat je nodig hebt en leggen we stap voor stap uit wat je kunt doen om jouw schaduwdoek stevig vast te maken.

Geplaatst: 28-09-2023
Schaduwdoeken

Schaduwdoek schoonmaken? Zo doe je dat!

Heerlijk in de schaduw op een windvrij terras of balkon, zonder te sjouwen met een parasol. Een schaduwdoek biedt veel voordelen. En van die voordelen wil je natuurlijk zo lang mogelijk profiteren. Goed onderhoud van een schaduwdoek is daarom essentieel. Maar hoe moet je een schaduwdoek schoonmaken? 

Geplaatst: 28-09-2023
Schaduwdoeken

Welke kleur schaduwdoek is het beste?

Sjouwen met zware parasols is niet meer van deze tijd. Een schaduwdoek is dé manier om jezelf te beschermen tegen de zon en je tuin een trendy en knusse uitstraling te geven. De doeken worden in allerlei kleuren en maten aangeboden, zo vind je er altijd wel een die bij jou past!

Geplaatst: 24-08-2023
Schaduwdoeken

Schaduwdoek ophangen: de ultieme handleiding

Ben je van plan om een schaduwdoek in je tuin of op je terras op te hangen? In deze handleiding lees je alles wat je moet weten. Hoe bevestig je een schaduwdoek, waar kun je schaduwdoeken aan ophangen en welke bevestigingsmaterialen heb je nodig? In deze blog komt het allemaal aan bod!

Geplaatst: 21-07-2023