• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Afdekzeilen

Bescherm uw materialen tegen, regen, vuil en wind met de afdekzeilen uit het assortiment van Van den Eijnde Nettenverkoop! In ons assortiment vindt u diverse afdekzeilen van hoogwaardige kwaliteit waarmee u uw goederen veilig kunt opslaan. Ons ruime aanbod biedt verschillende producten voor de meest uiteenlopende toepassingen aan. De afdekmaterialen zijn zoal te gebruiken bij een verbouwing, dakrenovatie of het afdekken van hooi en stro. Daarnaast hebben we een ruim aanbod van sterke waterdoorlatende gaaskleden die te gebruiken zijn als containernet of voor het afdekken van uw zandbak of zwembad. Bekijk hiervoor ons assortiment zwembad afdekzeilen en zandbaknetten. Door deze open structuur zal de wind er wel doorheen gaan maar zal deze sterk worden gereduceerd.

Een afdekzeil is een multifunctioneel zeil dat gebruikt wordt voor de meest uiteenlopende toepassingen om mee af te dekken en af te schermen, zoals: 

Van den Eijnde kiest er bewust voor om het zwaardere dekzeilen aan te bieden, maar dit dan ook tegen een zeer scherpe prijs. Afdekzeilen worden ook wel bouwzeilen, afdekkleden, dekzeilen of dekkleden genoemd.

Onderstaande kwaliteiten worden door ons aangeboden:

Afdekzeil 180 standard

Met deze waterdoorlatende afdekzeilen van 180 gr/m2 (tape filament draden)bent u verzekerd van een goede kwaliteit HDPE (high density polyethyleen). De zeilen zijn afgewerkt met een verstevigde rand en zijn voorzien van zeilogen om de meter met een binnendiameter van ø 12 mm. Verpakkingseenheid per stuk.

Afdekzeil 200 excellent

Met deze afdekzeilen van 200 gr/m2 (monofilament draden) bent u verzekerd van een goede kwaliteit HDPE (high density polyethyleen). De zeilen zijn afgewerkt met een verstevigde polypropleen rand en zijn voorzien van RVS zeilogen om 50 cm. met een binnendiameter van ø 16 mm. Het afdekzeil is UV gestabiliseerd en heeft hierdoor een langere levensduur waardoor het geschikt is voor langdurig gebruik. Verpakkingseenheid per stuk. Deze afdekzeilen worden vervaardigd in Eigen Atelier.

Afdekzeil 250 extra

Met deze zwaardere (heavy duty) waterdoorlatende afdekzeilen voor containers van 250 gr/m2 bent u verzekerd van een goede kwaliteit HDPE. De afdekzeilen zijn rondom gezoomd met een versterkingsband en zijn voorzien van messing zeilogen om 50 cm. met een binnendiameter van ø 16 mm. Het afdekzeil is UV gestabiliseerd en heeft hierdoor een langere levensduur waardoor het geschikt is voor langdurig gebruik. Deze afdekzeilen zijn per doos leverbaar. 

Afdekzeil gewapend premium

De keuze voor een gewapend dekkleed maakt u wanneer u iets af wilt dekken maar toch lichtinval wilt hebben en wanneer een hoge scheurweerstand en treksterkte vereist is. Het gewapend dekzeil kunt u voor allerlei toepassingen gebruiken zoals voor afscherming van steigers, als bootzeil, overkapping of afdekken van bouwmaterialen. Ook worden deze gewapende afdekzeilen veelvuldig gebruikt bij dierenverblijven om wind, kou en regen tegen te gaan. Daarnaast is het een perfecte afdekking als doorwerktent voor uw boot of huis omdat er veel licht binnen komt. Zo kunt u een windvrije werkplek creëren zonder wateroverlast. Deze afdekzeilen zijn per doos leverbaar. 

Afdekzeil 570 premium

Indien u niet op zoek bent naar een tijdelijke oplossing maar naar een afdekzeil wat u het hele jaar buiten kunt laten liggen dan is een waterdicht PVC afdekzeil een uitstekende oplossing voor u. De PVC afdekzeilen hebben een langere levensduur doordat ze een goede UV bestendigheid hebben. De PVC dekkleden zijn 100% waterdicht en waterafstotend. Dit dekkleed is opgebouwd uit een polyester weefsel. Aan beide zijden van het afdekkleed is een laag PVC aangebracht zodat het waterdicht is en goed bestand is tegen weersinvloeden. Daarna is dit type dekkleed nog eens extra gelakt zodat vuil en stof niet makkelijk hecht en het makkelijk schoon te houden is. In het productieproces worden ook UV stabilatoren toegevoegd voor een langere levensduur bij gebruik in de zon. Voor extra versteviging zijn de randen zijn 5 cm. omgeslagen en gelast en voorzien van zeilogen. Verpakkingseenheid per stuk.

Afdekzeil maatwerk 250 PVC

Indien u niet op zoek bent naar een tijdelijke oplossing maar naar een afdekzeil wat u het hele jaar buiten kunt laten liggen dan is een waterdicht PVC afdekzeil een uitstekende oplossing voor u. De PVC afdekzeilen hebben een langere levensduur doordat ze een goede UV bestendigheid hebben. De PVC dekkleden zijn 100% waterdicht en waterafstotend. Dit dekkleed is opgebouwd uit een polyester weefsel. Aan beide zijden van het afdekkleed is een laag PVC aangebracht zodat het waterdicht is en goed bestand is tegen weersinvloeden. Daarna is dit type dekkleed nog eens extra gelakt zodat vuil en stof niet makkelijk hecht en het makkelijk schoon te houden is. In het productieproces worden ook UV stabilatoren toegevoegd voor een langere levensduur bij gebruik in de zon. Voor extra versteviging zijn de randen zijn 5 cm. omgeslagen en gelast en voorzien van zeilogen naar keuze om de 25 of 50 cm. Wilt u ovale zeilogen met tourniquets dan is dat geen enkel probleem. De maatvoering kunt u eenvoudig online berekenen. Bij afwijkende maatvoeringen of uitsparingen kunt u vooraf contact opnemen met een van onze specialisten. 

Deze waterdichte zeilen zijn leverbaar in diverse kleuren. Zwart, groen en blauw zijn veel gekozen kleuren. Van den Eijnde Nettenverkoop volgt ook de trendkleuren op de voet zoals Scandinavian green, Smokey Grey, Hummes sand, night black en cool anthracit.

Afdekzeil maatwerk 200 Excellent

Met deze afdekzeilen van 200 gr/m2 (monofilament draden) bent u verzekerd van een goede kwaliteit HDPE (high density polyethyleen). De zeilen zijn afgewerkt met een verstevigde polypropleen rand en zijn voorzien van RVS zeilogen naar keuze om de 25 of 50 cm. met een binnendiameter van ø 16 mm. Het afdekzeil is UV gestabiliseerd en heeft hierdoor een langere levensduur waardoor het geschikt is voor langdurig gebruikDoor eigen ontwikkeling & fabricage kunnen we dit dan ook prijstechnisch gunstiger aanbieden dan een PVC gecoat gaasnet.

Afdekzeil maatwerk 650 PVC

Bent u op zoek naar een afdekzeil in een afwijkende maatvoering of in een andere kleur, dan bent u bij Van den Eijnde Nettenverkoop op het goede adres. In onze eigen zeilmakerij maken we al jarenlang deze PVC waterdichte dekkleden op maat voor alle soorten afdekzeilen. 

Voor aanschaf van een afdekzeil is het natuurlijk belangrijk waarvoor u dit afdekzeil gaat gebruiken en wat de levensduur hiervan moet zijn. Er zijn namelijk veel verschillende kwaliteiten verkrijgbaar. Kwaliteit en prijsverhouding speelt hierin ook een belangrijke rol. Wij streven er dan ook altijd naar om een kwalitatief goed product uit te leveren tegen een zo gunstig mogelijke prijs. De zeilogen in deze afdekzeilen zijn van RVS en hebben een binnendiameter van ø16 mm. 

Deze waterdichte zeilen zijn leverbaar in diverse kleuren. Zwart, groen en blauw zijn veel gekozen kleuren. Van den Eijnde Nettenverkoop volgt ook de trendkleuren op de voet zoals Scandinavian green, Smokey Grey, Hummes sand, night black en cool anthracit.

Voor het vastzetten van deze dekkleden hebben we diverse elastieken in het assortiment opgenomen. Deze bevestigingsmaterialen kunt u dan ook eenvoudig online meebestellen.

Waarom kiezen voor afdekzeilen uit het assortiment van Van den Eijnde Nettenverkoop?

  • Maatwerk korte levertijden
  • Standaard afmetingen uit voorraad leverbaar
  • Eigen import en zeilmakerij
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Webwinkel keurmerk Trusted Shops

Komt u er nog niet uit en hebt u advies nodig van onze specialisten neem dan contact met ons op.

CONTACT

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice