• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Klimaatdoeken

Een klimaatdoek is ideaal om te gebruiken voor planten en boomteeltgewassen die in de winter beschermd moeten worden tegen kou. Naast de weerswisselingen kan ook bescherming tegen wilde dieren, insecten en slakken een reden zijn om een klimaatdoek te gebruiken. 

Klimaatdoek bestellen? 

Wilt u uw gewassen en planten tijdens de wintermaanden beschermen tegen de kou? Of heeft u veel last van insecten, vogels en slakken die uw gewassen opeten? Een klimaatdoek is voor beide problemen de ideale oplossing. In ons assortiment klimaatdoeken vindt u drie verschillende doeken die zo zijn eigen voordelen hebben. Meer weten over onze hoge kwaliteit klimaatdoeken? Klik hieronder op het desbetreffende klimaatdoek waar u meer informatie over wilt. 

Klimaatdoek is ideaal om te gebruiken voor planten en boomteeltgewassen die in de winter beschermd moeten worden tegen kou. Wilt u klimaatdoek kopen of wilt u eerst met ons overleggen over de mogelijkheden, aarzel dan niet even contact met ons op te nemen. Wij denken graag met u mee!

Voordelig klimaatdoek bestellen? 

Een klimaatdoek is de ideale oplossing om planten en boomteeltgewassen in de winter te beschermen tegen de kou. In het assortiment klimaatdoeken van Van den Eijnde Nettenverkoop vindt u drie verschillende klimaatdoeken met elk zijn eigen voordelen. Het ene klimaatdoek is wat lichter en ademend, het andere klimaatdoek is duurzamer en steviger. Ontdek ons assortiment klimaatdoeken en bescherm uw planten en boomteeltgewassen tegen kou. 

Klimaatdoek voor grasmat voetbalstadion

Er zijn overigens nog vele andere toepassingen mogelijk voor klimaatdoek. Zo is met ons klimaatdoek al eens de grasmat in een voetbalstadion afgedekt en heeft u wellicht nog een andere toepassing van klimaatdoek. 

Afdekvliezen voor gewas- en oogstbescherming

Naast de hoge kwaliteit klimaatdoeken zijn afdekvliezen ook uitermate geschikt om gewassen en planten te beschermen. De afdekvliezen uit ons assortiment zijn UV-bestendig maar laten lucht en water door. Zo blijven de gewassen goed ademen en ontstaat er een kaseffect, wat zorgt voor een eerdere ontkieming van de zaailingen. De voordelen van een afdekvlies op een rijtje:

  • Grote temperatuurschommelingen worden voorkomen
  • Waterdoorlatend
  • Geen condensatie 
  • Natuurlijke lichting 
  • Beschermt gewassen tegen vogels, slakken en insecten
  • Hoge treksterkte 

Klimaatdoek Kopen

Assortiment netten en gazen

Op zoek naar andere netten voor de tuinbouw? Van den Eijnde Nettenverkoop is dé specialist op het gebied van netten en gazen voor de tuinbouw. Ontdek ons brede assortiment en bestel het net of gaas dat u voor ogen heeft. Het assortiment netten en gazen voor de tuinbouw: 

Ga naar de Nettenspecialist voor al uw netten.

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice