• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Veranda dichtmaken

Geplaatst: 29-11-2021

Maak uw veranda of buitenruimte herfst- en winterklaar met een verandadoek - of zeil! De koudere dagen zijn aangebroken: we zoeken een warme plek waar gezellig gekletst kan worden. Al gauw denken we aan de woonkamer, lekker voor de kachel of de verwarming. Maar wat dacht u ervan om in de herfst en winter lekker een plekje te zoeken in uw veranda? Van den Eijnde Nettenverkoop heeft namelijk een breed assortiment aan verandadoeken en -zeilen waarmee u uw veranda goed dicht kunt maken, zodat het ook in de herfst- en wintermaanden een aangename plek is om in te genieten, samen met vrienden of familie.

Veranda dichtmaken met zeil

Wanneer u uw veranda nog wel van veel natuurlijk licht wilt voorzien, is een verandazeil de juiste keuze. Een verandazeil maakt van uw buitenruimte niet alleen een warme plek, het maakt uw veranda ook nog eens uiterst sfeervol. De hoge kwaliteit verandazeilen uit ons assortiment zijn voorzien van raamfolie. Hierdoor kunt u alsnog van het buitenleven genieten, maar dan vanuit uw warme ruimte.

Verandazeil

Bekijk alle verandazeilen

Veranda dichtmaken met doek

Daarnaast is het mogelijk om uw veranda dicht te maken met een verandadoek. Een verandadoek heeft net zoveel voordelen als een verandazeil. Het enige verschil is dat u door het plaatsen van een verandadoek uw terrasoverkapping of veranda echt afsluit. Hier staat dan wel tegenover dat uw veranda of terrasoverkapping echt een sfeervolle en knusse boost krijgt.

Zwart verandadoek

Bekijk alle verandadoeken

Verandadoek of -zeil op maat

Heeft u interesse in en verandadoek of -zeil op maat? Elke veranda of terrasoverkapping heeft verschillende afmetingen en maatwerk is dan ook vaak noodzakelijk. Bij Van den Eijnde Nettenverkoop denken we met u mee en maken een verandadoek of -zeil graag op maat. Informeer gerust hiernaar.

Nieuws overzicht