• Maatwerk
 • Direct contact
 • Snelle levering

Nieuws

Onderzoeksresultaten windbreekgaas kippenvirus

Geplaatst: 13-10-2022

MET WINDBREEKGAAS 10 KEER MINDER KANS OP VOGELGRIEPINSLEEP VIA DE LUCHT

Windbreekgaas veelbelovende maatregel om het risico op vogelgriepbesmettingen via de lucht te verkleinen.
12 oktober 2022

Na vijf jaar ontwikkeling en testen dubbellaags windbreekgaas voor bestrijding kippenvirus door Hans Hazenberg en Van den Eijnde Nettenverkoop is er eindelijk zicht op erkenning.

Het plaatsen van windbreekgaas heeft een duidelijk verlagend effect op het risico op vogelgriepbesmettingen via de luchtinlaten. Dit blijkt uit recent onderzoek van Royal GD en Universiteit Utrecht, geïnitieerd en gefinancierd door de pluimveesector. In de proef werd onder laboratoriumomstandigheden de situatie nagebootst waarin vogelgriepvirus via de luchtinlaten de stal zou binnenkomen. Het risico om besmet te raken was voor de kippen in de proef veel lager wanneer de lucht met vogelgriepvirus in een aerosol via windbreekgaas de isolator binnenkwam.

De insleep van het vogelgriepvirus op pluimveebedrijven kan op verschillende manieren plaatsvinden: insleep door direct contact met besmet pluimvee of vogels, of indirect via uitwerpselen van besmette vogels. Deze kunnen via materialen, mensen, dieren, voertuigen etc. naar binnen worden gebracht of zouden via de luchtinlaat (op druppeltjes of stof- of grasdeeltjes, besmette veertjes van vogels, insecten of ongedierte) binnen kunnen komen. Dat een deel van de vogelgriepbesmettingen via de luchtinlaat komt, wordt al langer vermoed. Daarom initieerden innovatieve pluimveehouders een aantal jaar geleden windbreekgaas als extra bescherming tegen vogelgriep. De afgelopen jaren zijn onderzoeken uitgevoerd naar de effectiviteit daarvan. Recent is de laatste stap gezet door Royal GD en Universiteit Utrecht.

Windbreekgaas als extra verdedigingslinie
Het doel van het onderzoek was om onder geconditioneerde omstandigheden het effect op de vogelgriepverspreiding door een luchtinlaat te vergelijken wanneer er wel of geen windbreekgaas voor bevestigd is. In dit onderzoek, net als bij de voorstudies, is steeds met hetzelfde (twee laags)-windbreekgaas gewerkt. De conclusies zijn:
• Het plaatsen van dubbel windbreekgaas voor de luchtinlaat zorgde ervoor dat het risico om besmet te raken met een factor 10 werd verlaagd wanneer een aanzienlijke hoeveelheid levend AI-virus via aerosolvorm aan de binnenkomende lucht werd toegevoegd.
• Naar verwachting is het verlagende effect op een besmetting door windbreekgaas nog hoger voor AI-virus dat aan grovere deeltjes (meststof, grote druppels, insecten, veertjes e.d.) zit.

Een belangrijke kanttekening is dat insleep via de luchtinlaat niet de enige manier is waardoor het virus de stal in kan komen. Welk deel van de besmettingen dit zijn, is niet bekend. Het gebruik van windbreekgaas is daarmee een toevoeging aan de bestaande bioveiligheidsmaatregelen. Kortom, de resultaten tonen aan dat windbreekgaas een langverwachte en veelbelovende extra verdedigingslinie kan vormen tegen het vogelgriepvirus. En niet alleen tegen vogelgriep, maar ook als extra barrière tegen plaagdieren en mogelijk andere ziektekiemen die via de lucht binnen kunnen komen

Spoedig vervolg voor de praktijk
Deze resultaten vragen om een spoedige vertaalslag naar de praktijksituaties. Welk type(n) windbreekgaas zijn bruikbaar? Hoe moet het worden bevestigd? Hoeveel vierkante meter doek is er nodig per kuub lucht? Wat zijn de mogelijkheden per houderijvorm in relatie tot de ventilatiesystemen? Dit zijn enkele vragen die AVINED zal beantwoorden in samenwerking met enkele pluimveehouders, Royal GD, Universiteit Utrecht, klimaatspecialisten en windbreekgaasfabrikanten. AVINED hoopt deze vragen snel te beantwoorden, zodat pluimveehouders ook snel aan de slag kunnen met deze extra bescherming tegen vogelgriep.

Hemelvaartsdag geopend!

Geplaatst: 24-05-2022

HEMELVAARTSDAG GEOPEND 10.00 - 15.00 UUR

Wilt u graag ideeën komen opdoen voor in uw tuin? Kom dan eens rustig rondkijken in onze prachtige showtuin
Vrijdag 27 mei: geopend 8.30-12.30/13.15-17.00 uur
Zaterdag 28 mei: geopend: 10.00-15.00 uur

Voor concrete situaties graag foto's en/of maatvoeringen meenemen zodat we u dan ook beter kunnen adviseren.
Afspraak inplannen kan natuurlijk altijd.

Van den Eijnde Nettenverkoop bv
Nieuwendijk 90
5712 EN Someren-Eind

Hans Hazenberg baalt "De regering laat ons zitten

Geplaatst: 30-11-2021

Kort nadat er bij het bedrijf van Hans Hazenberg, een kippenboer uit Abbega, de vogelgriep werd geconstateerd, heeft hij samen met Van den Eijnde Nettenverkoop een multikleed, ook wel windbreekgaas genoemd, ontworpen dat voor 90% het virus tegenhoudt. Zijn verhaal over de ophokplicht en het multikleed leest u hieronder.

Ophokplicht in Zeewolde 

Kippenboer Hans Hazenberg uit Abbega baalt ervan dat zijn uitvinding tegen de vogelgriep nog niet wordt opgepakt door de regering. Afgelopen week werd opnieuw een ophokplicht ingevoerd, nadat in Zeewolde de vogelgriep werd vastgesteld. "Het went niet", zegt Hazenberg.

Bij het bedrijf van Hazenberg werden vijf jaar geleden 63.000 kippen geruimd nadat het virus was geconstateerd. Het went dus niet, maar toch spreekt Hazenberg van enige gewenning. "Het is net als met corona: ik denk niet dat het ooit echt weg gaat."

Kort voordat er in 2016 bij het bedrijf van Hazenberg vogelgriep werd vastgesteld, had hij de stallen vernieuwd om de vogelgriep buiten te houden. Een enorme kostenpost: hie er de stâlen fernijd om de fûgelgryp bûten te hâlden. In enoarme kostepost: "Alles komt tot stilstand. De geldstroom is weg, niet alles wordt vergoed, de kosten lopen door en je moet weer nieuwe kippen kopen."

Gevolg van de ophokplicht

Hazenberg vindt dat hij geluk heeft gehad dat hij het financieel heeft gered. Nu de ophokplicht terug is, komen veel pluimveehouders weer in een onzekere tijd. "Het heeft een grote impact. fynt dat hy gelok hân hat dat er it finansjeel oprêden hat. No't de ophokplicht werom is, komme in soad plomfeehâlders wer yn in ûnwisse tiid. "It hat in grutte impact. Als een bedrijf geruimd wordt, is dat heel emotioneel. Voor veel mensen is het einde bedrijf."

"Voor collega's die de kippen buiten hebben, betekent de ophokplicht inkomstenderving. De eieren worden afgewaardeerd omdat de dieren binnen zitten, de pluimveehouders krijgen dus minder geld per ei", zegt Hazenberg tegen de NOS.

Ophokplicht van 37 weken

De laatste ophokplicht voor pluimvee, die 37 weken duurde, verviel nog maar vier maanden geleden. "Je stapt nooit zomaar met je schoenen de stal in, dat is uitgesloten. Elke stal heeft eigen beschermende kleding, een was- en douchegelegenheid, bezoek wordt zoveel mogelijk geweerd. De allerhoogste prioriteit is hygiëne."

Multikleed tegen vogelgriep

Hazenberg ging, nadat zijn bedrijf werd getroffen door de vogelgriep, op zoek naar een manier om het virus buiten de stal te houden. Hij bedacht een systeem met gaas, dat zo is gemaakt dat het vocht van buiten uit de stal houdt. Uit onderzoek door een dierengezondheidsinstituut bleek dat het systeem 90 procent van het virus tegenhoudt.

Tot frustratie van Hazenberg is het systeem nog niet breed ingevoerd. "En dat terwijl de kosten van het gaas, zo'n 10.000 euro, in het niet vallen bij de 1,5 miljoen euro die een ruiming kost."

Onderzoek naar het multikleed

Hij hoopt dat er nog wat beweging in komt. "Er is een makkelijke oplossing voorhanden, iedereen binnen de pluimveehouderij heeft interesse, maar de regering laat ons zitten. De minister doet niets. Dat steekt me verschrikkelijk. Het geeft ons het gevoel dat we er alleen voor staan. Het is alsof ze van ons af willen", zegt Hazenberg. De universiteit van Wageningen gaat nu ook onderzoeken of het gaas inderdaad kan voorkomen dat het virus de stallen binnenkomt. De eerste resultaten worden eind dit jaar of begin volgend jaar verwacht. 

Meer informatie over onze vogelgriepnetten? Of wilt u deskundig advies over wat u het beste kunt doet nadat de vogelgriep bij uw bedrijf geconstateerd is? Neem contact met ons op. 

Bekijk ons gehele assortiment vogelnetten

‍Zie ook: Omrop Fryslan - Windbreekgaas dat vogelgriep tegenhoudt

Veranda dichtmaken

Geplaatst: 29-11-2021

Maak uw veranda of buitenruimte herfst- en winterklaar met een verandadoek - of zeil! De koudere dagen zijn aangebroken: we zoeken een warme plek waar gezellig gekletst kan worden. Al gauw denken we aan de woonkamer, lekker voor de kachel of de verwarming. Maar wat dacht u ervan om in de herfst en winter lekker een plekje te zoeken in uw veranda? Van den Eijnde Nettenverkoop heeft namelijk een breed assortiment aan verandadoeken en -zeilen waarmee u uw veranda goed dicht kunt maken, zodat het ook in de herfst- en wintermaanden een aangename plek is om in te genieten, samen met vrienden of familie.

Veranda dichtmaken met zeil

Wanneer u uw veranda nog wel van veel natuurlijk licht wilt voorzien, is een verandazeil de juiste keuze. Een verandazeil maakt van uw buitenruimte niet alleen een warme plek, het maakt uw veranda ook nog eens uiterst sfeervol. De hoge kwaliteit verandazeilen uit ons assortiment zijn voorzien van raamfolie. Hierdoor kunt u alsnog van het buitenleven genieten, maar dan vanuit uw warme ruimte.

Verandazeil

Bekijk alle verandazeilen

Veranda dichtmaken met doek

Daarnaast is het mogelijk om uw veranda dicht te maken met een verandadoek. Een verandadoek heeft net zoveel voordelen als een verandazeil. Het enige verschil is dat u door het plaatsen van een verandadoek uw terrasoverkapping of veranda echt afsluit. Hier staat dan wel tegenover dat uw veranda of terrasoverkapping echt een sfeervolle en knusse boost krijgt.

Zwart verandadoek

Bekijk alle verandadoeken

Verandadoek of -zeil op maat

Heeft u interesse in en verandadoek of -zeil op maat? Elke veranda of terrasoverkapping heeft verschillende afmetingen en maatwerk is dan ook vaak noodzakelijk. Bij Van den Eijnde Nettenverkoop denken we met u mee en maken een verandadoek of -zeil graag op maat. Informeer gerust hiernaar.

Beste netten bij ophokplicht

Geplaatst: 11-11-2021

Vogelgriep is inmiddels een regelmatig terugkerend probleem in Nederland waarbij strenge maatregelen worden ingevoerd. De ophokplicht of afschermplicht die in dat geval door de overheid wordt opgelegd, moet voorkomen dat wilde vogels tussen het pluimvee komen en zo de verspreiding van de vogelgriep tegengaan. De netten die voor deze afschermplicht worden gebruikt, moeten dan ook voldoen aan strenge eisen.

In het assortiment van Nettenverkoop vindt u de juiste netten bij een afschermplicht van pluimvee of vogels. Wij hebben zowel knooploze als geknoopte netten in standaard afmetingen en op rol.

Bekijk het assortiment

Op de website van NVWA vindt u alle informatie omtrent de ophokplicht

Alle campingdoeken op een rijtje

Geplaatst: 16-07-2021

Premium kwaliteit campingdoeken

Wist u dat Van den Eijnde Nettenverkoop met haar uitgebreide assortiment aan doeken en netten veel oplossingen heeft voor kampeerders. Ons assortiment campingdoeken is uitgebreid en kan voor vele doeleinden worden gebruikt. In de zomermaanden waarin veel mensen naar de camping gaan voor een heerlijke vakantie is het prettig om op één adres terecht te kunnen voor alle benodigdheden. Graag zetten wij alles voor u op een rijtje:

 • Schaduwdoeken: onze schaduwdoeken geven u wat meer schaduw op uw kampeerplek en zijn daarmee ideaal om mee te nemen. Verkrijgbaar als driehoek, vierkant of rechthoek, in verschillende kleuren en afmetingen. Bekijk de informatie op onze website voor alle details.
 • Windbreekgaas: Hiermee kunt u een hoek rond uw caravan of tent afschermen
 • Tenttapijt
 • Anti-worteldoek of gronddoek
 • PE-Dekkleed
 • Aanhangerafdeknetten: gaat de aanhanger achter de auto op weg naar vakantie dan is een afdeknet over de aanhanger verplicht. Dek uw kostbare lading veilig af met onze aanhangerafdeknetten
 • Bootzeil: Kamperen en varen horen vaak bij elkaar. Heeft u een eigen boot die meegaat op vakantie? Dan bestelt u bij Nettenverkoop eenvoudig een bootzeil zodat uw boot tijdens de ongebruikte momenten goed beschermd is.

Ook voor campingeigenaren bieden wij veel handige oplossingen en kunnen wij in ons eigen atelier bovendien alles op maat maken. U kunt hierbij denken aan netten bij speeltuinen, windbreekgaas en voetbalnetten. Neem gerust contact met ons op om uw uitdaging te bespreken.

Coronamaatregelen

Geplaatst: 26-03-2021

Verscherpte Coronamaatregelen

Gezien de verscherpte Coronamaatregelen is de voordeur.
Staat u voor de deur, dan willen we u vragen telefonisch contact op te nemen:

Nettenverkoop expeditie:
Ophalen orders:
Maandag t/m vrijdag: 12:00 – 17:00 uur
06-21167807 (bereikbaar vanaf 12:00 uur)

Nettenverkoop overige vragen:
Wij zullen telefonisch met u bespreken op welke wijze
wij uw vraag kunnen beantwoorden.

Komt u afhalen voor 12:00 uur dan kunt u ons ook op dit telefoonnummer
bereiken (0493-493491).

Showtuin:

De Showtuin is geopend van maandag t/m vrijdag.
08:30 – 12:30 en 13:15 – 17:00 uur
                                     
Uiteraard zullen wij u buiten op gepaste afstand te woord staan.
Offerteaanvragen en plaatsen van bestelling zullen telefonisch en
mail afgehandeld worden.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groeten,

Team Nettenverkoop

Nieuwe Corona update

Geplaatst: 29-09-2020

Vanwege de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus heeft Van den Eijnde Nettenverkoop haar beleid aangepast.

Ter voorkoming van verdere verspreiding van het virus is onze showtuin met aangescherpte regels wel geopend.

Onze showtuin is van maandag t/m vrijdag van 8.30-17.00 uur geopend. Wij kunnen u echter niet te woord staan of adviseren in de showtuin.

 

Het effect van het coronavirus op e-commerce en logistiek

 • De overheid heef een aantal maatregelen genomen. Houd er rekening mee dat deze iedere dag kunnen wijzigen op basis van de ontwikkelingen rondom het coronavirus
 • Corona leidde tot een echte voorjaarspiek en zorgt voor een blijvende stijging in e-commerce verkopen
 • Vervoerders nemen verschillende maatregelen om veilig te bezorgen, zo kan het zijn dat ze voorlopig werken zonder handtekening voor ontvangst
 • Drukte op het gebied van pakketbezorging en lokale lockdowns kunnen voor vertraging in de bezorging van pakketten zorgen
 • Wij vragen uw begrip om uw online aankopen te laten opsturen en niet af te komen halen

 

Ondanks het ongemak dat dit wellicht oplevert, rekenen wij gezien de extreme situatie op uw begrip. Uiteraard zijn wij telefonisch of per mail gewoon bereikbaar.

Alvast bedankt en #staysafe

Corona maatregelen

Geplaatst: 16-03-2020

MAATREGELEN

I.v.m. het Coronavirus nemen wij maatregelen om de gezondheid van onze medewerkers en klanten zoveel mogelijk te waarborgen. We doen dit in navolging van adviezen door het RIVM.

Belangrijk voor u is dat wij bestellingen die worden geplaatst via de webshop als normaal kunnen verzenden. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor leveringen die door transport en/of coronamaatregelen vertraagd zijn. De bezorger zal zelf tekenen voor ontvangst om het contact te minimaliseren. Het snel controleren van uw bestelling is dan ook erg belangrijk.

 • Advies over onze producten en mogelijkheden telefonisch of per mail
 • Afrekenen via het online kassasysteem in de webshop
 • Ophalen niet meer mogelijk t/m 6 april 2020
 • Bezorgen van een webshopbestelling blijft gewoon mogelijk
 • Telefonisch bereikbaar van 8.30 – 12.30 / 13.15 – 17.00 uur

Blijf zuinig op elkaar!

 

Update

Corona hygiëneschermen bij Nettenverkoop.

Ter bescherming van winkelpersoneel in supermarkten, bakkerijen en andere winkels, maar ook als afscheiding op kantoren ontwikkelde Nettenverkoop plastic hygiëneschermen. De eerste schermen worden deze week al in gebruik genomen.

Vogelgriep voorkomen met viruswerend multikleed

Geplaatst: 24-01-2020

Nettenverkoop ontwikkelde in samenwerking met leghennenhouder Hans Hazenberg een viruswerend multikleed dat ingezet kan worden ter preventie van vogelgriep of vogelpest. Het doek, gemaakt van fijn geweven windbreekgaas verkleint de hoeveelheid AI-virusdeeltjes die via de lucht de stal binnenkomen met een factor 100. De Gezondheidsdienst voor Dieren deed onderzoek en bevestigt het positieve effect van het viruswerende doek van Nettenverkoop.

Trekvogels, en dan met name eenden, zijn een risico voor elke pluimveehouder. Zodra er trekvogels worden gesignaleerd, komt de angst voor vogelgriep. Dhr. Hazenberg nam contact met ons op met de vraag te onderzoeken of windbreekgaas kan helpen bij het voorkomen van vogelgriep. Wij hebben daarop in nauw overleg met Hans Hazenberg een viruswerend doek ontwikkeld dat met name geschikt is om de besmettingsdruk te verlagen.

In de praktijk horen wij vooral dat pluimveehouders alles doen om vogelgriep te voorkomen, maar dat zelfs een ophokplicht niet altijd een garantie biedt. Bovendien is een ophokplicht een ingrijpende maatregel die alleen bij een serieuze dreiging van vogelgriep door de minister wordt ingesteld. Uiteraard wordt ook aan hygiëne in de stal gedacht en zijn er verschillende alternatieven onderzocht. Met vrij grote zekerheid kan vastgesteld worden dat besmetting via de lucht een groot gevaar is. Door het deskundig aanbrengen van het Nettenverkoop viruswerend doek wordt het eenvoudiger om besmetting met vogelgriep te voorkomen.

Het viruswerende multikleed kan desgewenst worden voorzien van luikjes voor ongedierte en heeft ovalen zeilringen voor de bevestiging.

Bent u op zoek naar manieren om vogelgriep te voorkomen? Wij informeren u graag over alle mogelijkheden. Tevens kunnen wij u desgevraagd een kopie van het onderzoek van de Gezondheidsdienst voor Dieren en het certificaat van het Beter Leven Keurmerk doorsturen.

Neem contact met ons op voor meer informatie of bekijk het Multikleed in onze webshop.

Uit de wind naar voetbal kijken dankzij winddoek

Geplaatst: 30-03-2017

De accommodatiecommissie van Flevo Boys zocht naar een oplossing voor de wind op het hoofdveld. Bezoekers staan daar vol in de wind en dat is niet altijd even prettig.

winddoek langs sportveld

De oplossing werd gevonden in samenwerking met Van den Eijnde Nettenverkoop. Er werden rollen winddoek aangeschaft die langs het voetbalveld zijn aangebracht. Het winddoek was precies op maat zodat het past tussen de sponsorborden en de grond. Op deze manier zijn bezoekers beschermd tegen de koude wind die soms over het voetbalveld kan waaien.

De foto's laten goed zien hoe mooi de oplossing is voor Flevo Boys. Is uw vereniging ook op zoek naar een vergelijkbare oplossing? Neem contact op met Van den Eijnde Nettenverkoop om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken of bekijk de verschillende kleuren winddoek in onze webshop.

INNOVATIEPRIJS WINDBREEKGAAS

Geplaatst: 23-03-2017

Wij feliciteren Mts Smit-Hazenberg met de gewonnen INNOVATIEPRIJS voor WINDBREEKGAAS

MTS Smit-Hazenberg heeft in samenwerking met Van den Eijnde Nettenverkoop een concept hiervoor ontwikkeld.

Windbreekgaas voor preventie vogelgriep

Hans Hazenberg plaatste windbreekgaas voor de inlaatopeningen om het risico op insleep van het vogelgriepvirus te verkleinen. Dat virus komt via nevel, mest en veren van wilde vogels de stal binnen. Uit de vogelgriepuitbraken van 2013 is bekend dat de verspreiding te maken bleek te hebben met de windrichting en ook dat bij sommige uitbraken de besmetting was ontstaan bij luchtinlaten. Windbreekgaas kan voorkomen dat mest en veren de stal binnenkomen. Het grote probleem is wel dat dit soort gazen snel verstopt raken door stof. Hoe fijner de mazen, hoe sneller ze dichtzitten.

In de VS zijn plannen om alle binnenkomende lucht in pluimveestallen te filteren. In het verlengde hiervan is het idee van Hazenberg zo gek nog niet. Sterker nog: volgens twee door de jury geraadpleegde deskundigen binnen GD en de faculteit diergeneeskunde in Utrecht zou het plaatsen van windbreekgaas op zich een goede zaak zijn. Reden voor een aanmoedigingsprijs.

Hans Hazenberg (46) in het Friese Abbega ontvangt een aanmoedigingsprijs voor windbreekgaas als luchtfilter tegen virusinsleep. - Foto: René den Engelsman

http://www.boerderij.nl/…/Innovaties-boeren-beloond-met-pr…/

Oprolbaar schaduwdoek

Geplaatst: 05-09-2016

Een oprolsysteem voor schaduwdoek heeft veel mogelijkheden en geeft u de mogelijkheid naar wens het schaduwdoek op te rollen of niet. Dit kan heel eenvoudig met een kwalitatief oprolsysteem van Nettenverkoop. Wij hebben daarbij de optie tot een handbediend systeem of een elektrisch oprolbaar systeem

Bekijk alle opties in de webshop van Nettenverkoop.

Waterdichte zeilen bij stormschade

Geplaatst: 01-07-2016

De waterdichte zeilen van Nettenverkoop zijn geschikt voor langdurige en waterdichte afdekking in alle weersomstandigheden. De zeilen zijn er in diverse diktes, maar bij stormschade adviseren wij meestal de dekkleden van 250gr/m2. Deze zijn aan beide kanten voorzien van een LDPE coating en hebben een rondom gelaste zoom met koordversterking. De zeilen zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar en uit voorraad leverbaar bij Nettenverkoop.

Een waterdicht zeil is een prima tijdelijke oplossing als er bijvoorbeeld dakpannen los zitten of van het dak zijn gewaaid. Ook om andere objecten af te schermen van regen bieden de zeilen veel gemak. Waterdichte zeilen Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft. 

Bekijk de waterdichte zeilen in onze webshop

Bescherm uw fruitbomen met netten

Geplaatst: 21-06-2016

Fruitnetten zijn de perfect bescherming van uw fruitbomen tegen vogels en ander ongedierte. Met fruitnetten voorkomt u dat de vogels bij uw fruit komen en daar schade aan toebrengen. De speciale vogelweringnetten van Nettenverkoop zijn een professionele oplossing van hoge kwaliteit. De netten zijn verkrijgbaar in diverse maaswijdtes en op rol verkrijgbaar maar ook op maat gemaakt.

Ontdek in onze webshop alle fruitnetten

Schaduwdoek bij Nettenverkoop

Geplaatst: 13-05-2016

Een schaduwdoek is een handige manier om een flexibele, koele en schaduwrijke plek in uw tuin te realiseren. Niet alleen in de tuin, ook op terras, strand, op de camping en bij kinderdagverblijven ziet u steeds meer schaduwdoeken. 

Bij Nettenverkoop vindt u schaduwdoek van premium kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

Lees hier mee over schaduwdoek

Nieuw: PVC Strokengordijnen bij Nettenverkoop

Geplaatst: 23-02-2016

Door de groeiende vraag vanuit de markt naar een flexibele afscheidingsmogelijkheid vindt u bij Van den Eijnde Nettenverkoop nu ook tochtlamellen of strokengordijnen. De transparante PVC stroken van 3mm dik zijn van een hoge kwaliteit en hebben vele voordelen, zoals:

 • energiebesparing
 • beperking van warmte- en koudeverlies
 • goede toegankelijkheid voor personen en dieren
 • vermindering van tocht, stof en ongedierte

Lees meer over het gebruik en de voordelen van PVC Strokengordijnen.

Via onze website kunt u de strokengordijnen en tochtlamellen eenvoudig bestellen in de gewenste maat. Ook de ophangsystemen en klemprofielen vindt u in de webshop.

Direct online bestellen