Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Zonnedoek op maat

Zonnedoeken zijn er in vaste afmetingen, maar uniek bij Nettenverkoop.nl zijn ook de zonnedoeken op maat. Een zonnedoek op maat kan in elke gewenste maatvoering geproduceerd worden in ons eigen atelier.

Zonnedoeken worden ook wel schaduwdoeken of winddoeken genoemd. 

Zonnedoek op maat in verschillende kleuren

Zonnedoeken zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Het is bijvoorbeeld leuk om uw tuin aan te kleden en van kleur te voorzien met een zonnedoek. Uiteraard beschermen deze zeilen u ook tegen de zon en wind.

Een licht of donker schaduwdoek?

Het is een gegeven dat een lichte kleur stralen meer reflecteert dan een donkere kleur. Echter het weren van warmte heeft te maken met de hoeveelheid straling/warmte die door het doek wordt geabsorbeerd en door het doek heen zal gaan (transmissie). Bij een donkere kleur is de absorberende waarde veel hoger, waardoor de transmissie waarde (straling/warmte door het doek) lager is dan bij een licht doek. Een licht doek heeft een hoge reflectie waarde, echter een lage absorberende waarde waardoor de straling/warmte met een hogere waarde door het doek zal gaan. Dit verklaart de hogere percentages schaduwfactor bij donkere kleuren.

Schaduwdoeken van Shadow Comfort

Jarenlang genieten van een hoogwaardige kwaliteit schaduwdoek. We hebben het hier uiteraard over de schaduwdoeken van het trendy merk Shadow Comfort. Dit toonaangevende merk is dé specialist in het produceren van hoge kwaliteit schaduwdoeken, met uiteraard een hoog schaduwfactor. Afhankelijk van de kleur van het doek ligt het schaduwpercentage tussen de 67% en 96%. 

Heeft u specifieke wensen met betrekking tot de afmeting van het schaduwdoek? Maatwerk behoort tot onze corebusiness en is dus ongetwijfeld mogelijk. Onze Shadow Comfort specialist toveren uw schaduwdoek binnen een handomdraai om tot een schaduwdoek op maat. Meer weten? Neem contact met ons op. 

Zonnedoeken op maat afgewerkt

Zonnezeilen Shadow Comfort kunnen op verschillende manieren geproduceerd worden. Dit is afhankelijk van de toepassing en hoe u het doek gaat monteren.

Bestel een zonnedoek op maat

3w Media