• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Zeilmakerij voor al uw aanvragen

Van den Eijnde Nettenverkoop b.v. is een zeilmakerij in de regio Eindhoven. Vanuit deze zeilmakerij vervaardigen wij doeken en (afdek)zeilen die vele eindbestemmingen kennen. De Bisonyl en PVC gecoate zeilen worden onder andere toegepast als afdekzeilen voor boten, zwembaden, containers, aanhangwagens etc. Ook kunt u maatwerk doeken bij onze zeilmakerij bestellen zoals onder andere zwembadzeilschaduwdoeken en winddoeken.

Deze webshop van onze zeilmakerij biedt u een overzicht van deze, en andere producten. Hebt u een product geselecteerd? Dan kunt u op eenvoudige en veilige wijze uw product bestellen en afrekenen. Daarna zullen wij zorgen voor een perfecte afhandeling. Dit alles tegen een zeer scherpe prijs!

Maatwerk oplossingen

Als zeilmakerij staat bij ons de kwaliteit en de specifieke wens van de klant centraal. Zo worden wij veelvuldig gevraagd voor het leveren van maatwerkoplossingen.
Dit kunnen afwijkende maten zijn, maar ook afwijkende eigenschappen zoals diverse kleuren en randafwerkingen.

Indien u ook op zoek bent naar een maatwerkproduct kunt u contact met onze zeilmakerij opnemen. Onze medewerkers zullen u voorzien van de benodigde informatie en u een persoonlijk prijsvoorstel doen. Bekijk onze webshop en bepaal wat wij voor u kunnen betekenen!

Maatwerk van netten en zeilen