Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Zandbaknetten

Zandbaknetten nodig?

Een zandbak komt u op vrijwel elk schoolplein en bij vele kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en andere onderwijsinstellingen tegen. Niet voor niets, want voor de kinderen is het een genot om lekker in de zandbak te spelen. Maar het is wel van groot belang dat het zand in de zandbak ook schoon blijft en niet wordt gebruikt door honden en katten voor hun behoefte.

Zandbaknet kopen

Zandbaknet in elke gewenste vorm en afmeting

Uw zandbak afdekken? Bijvoorbeeld in de tuin, op het schoolplein of bij het kinderdagverblijf? Een net over de zandbak zorgt dat het zand schoon blijft en voorkomt dieren in uw zandbak. Bij Nettenverkoop bent u aan het juiste adres voor een zandbaknet in elke gewenste vorm en afmeting. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden. Wij vertellen u graag over onze zandbaknetten

Netten voor indoorspeeltuinen

Naast de zandbaknetten vindt u bij Nettenverkoop tevens netten die gebruikt worden in binnenspeeltuinen. Deze zijn uiteraard erg belangrijk voor de veiligheid van kinderen en deze moeten dan ook van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid zijn. Van ballenbaknet tot anti-klimnet, netten voor al uw ideeën en wensen zijn beschikbaar via onze webshop. Heeft u vragen of wilt u eerst even overleggen? Geen probleem, u kunt altijd contact met ons opnemen.

Bekijk netten voor indoorspeeltuinen

3w Media