Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Zandbaknetten

Zandbaknetten nodig?

Een zandbak komt u op vrijwel elk schoolplein en bij vele kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en andere onderwijsinstellingen tegen. Niet voor niets, want voor de kinderen is het een genot om lekker in de zandbak te spelen. Maar het is wel van groot belang dat het zand in de zandbak ook schoon blijft en niet wordt gebruikt door honden en katten voor hun behoefte.

Een schone zandbak met schoon zand bereikt u door het gebruik van een zandbaknet. Dit net voorkomt namelijk dat katten, honden of andere beesten in uw zandbak hun behoefte doen. Om de zandbak niet luchtdicht af te dekken is een zandbaknet een uitstekende oplossing. Ook vallende bladeren worden door een zandbaknet opgevangen zodat deze makkelijk te verwijderen zijn.

Van den Eijnde Nettenverkoop is nummer 1 specialist van Nederland in alle soorten netten, waaronder zandbaknetten. De zandbaknetten hebben vierkante mazen en zijn afgewerkt met een stevige randlijn. Ook maatwerk hoort bij ons tot de mogelijkheden, in ons eigen atelier maken we uw zandbaknet geheel op maat. U bestelt de netten al vanaf €1,36 p/m².

Ontdek de andere tuinnetten

Zandbaknetten in alle vormen

Welke vorm heeft uw zandbak? Vierkant, rond, langwerpig, driehoekig, zeshoekig of welke vorm dan ook, een net van Nettenverkoop wordt altijd pasklaar voor u gemaakt. Voor de bevestiging van het zandbaknet is het makkelijk om er een elastisch koord en eventueel montagedoppen bij te bestellen in onze webshop.

Zandbaknetten online bestellen

3w Media