• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Verandazeil/doek type 1

BIJ VRAGEN OVER DE BEVESTIGING GELIEVE EEN MAIL STUREN MET FOTO'S VAN DE SITUATIE OF EEN TEKENING VAN HET VERANDAZEIL HOE U DIT HET LIEFST WILT BEVESTIGEN/SAMENSTELLEN:
* GELIEVE DE MAATVOERINGEN H.O.H. VAN DE PALEN DOORGEVEN
* HET VERANDADOEK KAN GEHEEL NAAR EIGEN INZICHT SAMENGESTELD WORDEN
VOORBEELD:
*BOVENZIJDE EN ZIJKANT:
* CARAVANRAIL MET PEES
OF
* OVALE ZEILRINGEN MET PATENTBEUGELS
OF
RONDE ZEILOGEN
ONDERZIJDE:
RONDE ZEILOGEN, OVALE ZEILOGEN MET PATENTBEUGELS OF EEN TUNNEL VOOR EVT. EEN BUISVERZWARING
Inspiratie nodig? Neem een kijkje in onze digitale showroom! 

SHOWROOM

Komt u er nog niet uit en hebt u advies nodig van onze specialisten neem dan contact met ons op.
CONTACT

Meer informatie over wie we zijn en wat we doen? | klik hier

Standard Black: 
Een bestseller is deze diepzwarte kleur. Zwart is mysterieus, elegant, wilskrachtig en absorbeert. De standard serie is geweven met tapefilament draden en heeft daardoor een windreductie 80% en schaduwpercentage van 93,8%. Doordat er zwart pigment toegevoegd is aan het HDPE heeft deze kleur van nature al een hogere slijtvastheid en is extra UV-bestendig 600Kly. Gewicht 180 gr/m2.

Standard Landscape green:

De kleur Landscape green uit de Shadow Comfort standard collectie is een mooie groene tint die je in veel landschappen tegen zult komen. Geweven van tapefilament draden en heeft een gewicht van 180 gr/m2 en UV stabilisatie van 600Kly. Ook dit doek heeft een windreductie van 80% en maar liefst een schaduwpercentage van 87%.

Standard Silvergrey:

Het Silvergrey kleurige doek uit de Shadow Comfort standard serie heeft iets tegenstrijdigs; het is de kleur van het veranderlijke (mist, rook en wolken) maar wordt ook geassocieerd met het onvergankelijke en staat voor stabiliteit, elegantie en geborgenheid. Heeft een schaduwpercentage van 77%, windreductie 80% en een gewicht van 180 gr/m2. UV stabilisatie 600Kly.

silvergrey 180 standard shadow comfort

 

Economy Black:
Deze diepzwarte kleur uit de economy serie van Shadow Comfort heeft een gewicht van 200 gr/m2. Doordat dit doek geweven is van monofilament draden heeft het een windreductie van 50% en een schaduwpercentage van 66%. UV stabilisatie 600Kly.

economy black shadow comfort

Economy Landscape green:
De landelijke kleur groen van de Shadow Comfort economy serie is geweven van monofilament draden. Door deze manier van weven heeft dit doek met een gewicht van 200 gr/m2 een schaduwpercentage van 60% en windreductie van 50%. UV stabilisatie 600Kly.

economy landscape green shadow comfort

Excellent Desert storm:
De Shadow Comfort kleur Desert storm geeft het doek een stoere of juist luxueuze sfeer. Dit doek is geweven met zandkleurige en zwarte tapefilament draden. Doordat dit zandkleurige doek geweven is met een zwarte draad is het minder besmettelijk en resulteert het in een hoger schaduwpercentage van maar liefst 95%. Door de weving van het doek heeft het een windreductie van 90% en is deze uitermate geschikt indien u meer privacy wenst. Gewicht 250 gr/m2 en UV stabilisatie 1000Kly.

Excellent Japanese brown:
Een mooie donkerbruine warme tint geweven in combinatie met een zwarte draad. Door de weving van tape- en monofilament draden met een gewicht van 250 gr/m2 is ook dit kwalitatief hoogwaardige doek voorzien van een hoge schaduwfactor van 92% en windreductie van 90%. Onder andere zeer geschikt voor zonwering met enige transparantie naar buiten toe. UV stabilisatie 900Kly.

japanese brown comfort shadow comfort

Excellent Moonstone green:
De kleur moontone green is een mooie zachte populaire kleur groen geweven in combinatie met een creme kleurige draad en heeft maar liefst een schaduwpercentage van 86%. Door het unieke wevingsproces geeft dit doek met een gewicht van 250 gr/m2 iets meer privacy en heeft het een windreductie van 90%. UV stabilisatie 1000Kly.

moonstone green excellent shadow comfort

Excellent Country blue:
Country blue is een zachte warme blauwe kleur uit de Shadow Comfort lijn en is geweven in combinatie met een creme kleurige draad. Ook dit doek is iets zichtdichter, heeft een gewicht van 250 gr/m2, windreductie van 90% en een schaduwpercentage van 86%. UV stabilisatie 1000Kly.

 country blue excellent shadow comfort

Excellent Sahara sand:
Een zeer populaire kleur is de kleur Sahara sand, een licht naturel/zandkleurige tint geweven in combinatie met een creme kleurige draad. Deze sfeervolle kleur kan goed gecombineerd worden met vele andere tinten. Door de speciale weving van tapefilament draden is dit doek ook iets zichtdichter. Het doek heeft een gewicht van 250 gr/m2, windreductie van 90% en een schaduwpercentage maar liefst 86%. UV stabilisatie 1000Kly.

sahara sand excellent shadow comfort

Excellent arctic white:
Bij de kleur Arctic white is een witte kleur draad geweven met een creme kleurige draad. Deze kleur geeft een frisse uitstraling en is goed te combineren met alle kleuren. Door de speciale weving van tapefilament en monofilament draden heeft dit doek een schaduwpercentage van 81% en windreductie van 90%. Gewicht 250 gr/m2. UV stabilisatie 1000Kly.

mineral white comfort shadow comfort

Excellent Cool grey:
De kleur Cool grey is een donkergrijze/antraciet kleur uit de Shadow Comfort collectie die geweven is in combinatie met een donkergrijze en lichtgrijze draad. Met deze kleur creëert u een stoere en industriële uitstraling. Geweven op 250 gr/m2 met tapefilament draden. Dit sterke kwaliteitsdoek met een hoge UV stabiliteit 1000Kly, windreductie 90% en schaduwfactor van 89% is uitermate geschikt voor toepassingen als u van binnenuit naar buiten toe nog enige transparantie wilt hebben.

Comfort Deep grey:
De kleur Deep grey is een donkergrijze/antraciet kleur uit de Shadow Comfort collectie die geweven is in combinatie met een creme kleurige draad. Met deze kleur creëert u een stoere en industriële uitstraling. Geweven op 280 gr/m2 met tape- en monofilament draden. Dit sterke kwaliteitsdoek met een hoge UV stabiliteit 900Kly, windreductie 90% en schaduwfactor van 93% is uitermate geschikt voor toepassingen als u van binnenuit naar buiten toe nog enige transparantie wilt hebben.

deep grey excellent shadow comfort

Comfort Neutral sand:
Het doek uit de Comfort serie van Shadow Comfort is geweven met zand- en creme kleurige draden waarmee u een zachte uitstraling met een aaibaar effect creëert. Dit HDPE geweven doek van 280 gr/m2 met tape- en monofilment draden heeft een schaduwpercentage van 77,5% en windreductie van 90%. UV stabilisatie 900Kly.

neutral sand comfort shadow comfort

Comfort Mineral white:
Bij de kleur Mineral white is een witte kleur draad geweven met een creme kleurige draad. Deze kleur geeft een frisse uitstraling en is goed te combineren met alle kleuren. Door de speciale weving van tapefilament en monofilament draden heeft dit doek een schaduwpercentage van 67,5% en windreductie van 90%. Gewicht 280 gr/m2. UV stabilisatie 900Kly.

mineral white comfort shadow comfort

Unique DuoColor Carbon Black:
Het doek is geweven met diepe donkere antraciete draden in combinatie met een tint lichter antraciete draden. Doordat het een iets zwaardere kwaliteit doek is met een weefselgewicht van 300 gr/m2 en op een unieke manier geweven is, verschilt het aan beide zijden van kleur. De kleurstof Carbon Black is een veel toegevoegde pigment in kunststoffen en heeft van nature al een hogere slijtvastheid en is extra Ultravioletbestendig 1000Kly. Schaduwfactor 96,5%!

carbon black unique shadow comfort dark sidecarbon black unique shadow comfort grey side

Classic Black:

Classic Black is een diep zwarte kleur. Het wordt ook beschouwd als een zeer formele, elegante en prestigieuze kleur. Het voordeel is dat zwart met de meest uiteenlopende kleuren goed te combineren is. Een stoer of een industrieel interieur hoeft niet kil te zijn. Kleed de ruimte aan door verschillende materialen te combineren en warme kleuren te gebruiken. De zwarte kleur draagt in positieve mate bij aan de slijtvastheid en gaat de afbraak van ultraviolette straling tegen. Dit zwaardere type doek met een weefselgewicht van 300 gr/m2 heeft maar liefst een schaduwfacor van 98%. UV stabilisatie 1000Kly.

Pearl Onyx:
De kleur Pearl Onyx is het best te beschrijven als een champagne (beige) kleur en is helemaal een pareltje omdat deze kleur zich overal mee laat combineren. Brandvertragend, schaduwpercentage 86%, UV stabilisatie 1000Kly en weefselgewicht 320 gr/m2

Brown:
Bruin is de nieuwe trendkleur en trekt de komende tijd alle aandacht. Bruin maakt een comeback en is een blijvertje voor de komende jaren. Minder zwaar dan zwart maar flink wat warmer. Zeker als u de accentkleuren weglaat en voor alleen bruin in al zijn schakeringen kiest. Door met weinig dessin te werken en juist veel effen materialen, wordt de structuur benadrukt. Brandvertragend, schaduwpercentage 93%, weefselgewicht 320 gr/m2 en UV stabilisatie van 1000Kly.

Midnight black:
Zwart getuigt van een flinke dosis lef. Het is krachtig, strak, sfeervol, mysterieus, basic en zacht tegelijk. Door mat en glanzend zwart te combineren met donkere materialen, dessins en verschillende vormen brengt u diepte aan en komen de enkele toefjes kleur mooi uit. Het is een rustgevende kleur die zorgt voor een knus, geborgen gevoel en een prikkelvrije omgeving. Brandvertragend, weefstelgewicht 320 gr/m2, UV 1000Kly en schaduwpercentage van maar liefst 98%.

Dove Blue:
Met deze mooie vergrijsde kleur blauw laat u zien dat u durft kleur te gebruiken met een een verrassend eindresultaat. Een fijne simpele basis maar toch een toefje kleur. Over het algemeen behoort blauw tot koele tinten en staat het voor rust en maakt het u productief. De kleur leent zich goed om los te gaan met dessins, vormen en materialen. Met felle kleuraccenten geeft u een vergrijsd blauwe basis een kleurinjectie en komt de kleur nog beter tot zijn recht. Schaduwpercentage 90%, Weefselgewicht 320 gr/m2, UV stabiliteit 1000Kly en ook nog brandvertragend!

Mint Green:
De kleur mint green uit het assortiment van Shadow Comfort is een mooie groene pasteltint. Groen is de kleur van harmonie en evenwicht en symboliseert daarmee hoop, vernieuwing en vrede. In het dagelijks leven wordt de kleur groen vaak gebruikt om veiligheid aan te geven. Over het algemeen is groen rustgevend, ontspannend en jeugdig. Groen is ook de kleur van hoop, gezondheid en avontuur. Brandvertragend, weefselgewicht 320 gr/m2, schaduwpercentage 93% en UV stabilisatie van 1000Kly.

Sunblaze:
Sunblaze is een mooie oranje kleur. De betekenis van oranje komt dan ook overeen met een combinatie van eigenschappen van rood en geel, en is zowel vrolijk zoals geel maar ook onstuimig zoals rood. Oranje is een warme, vrolijke kleur vol vitale energie die aanzet tot positief denken en nauw verbonden is met levenskracht. Oranje zet aan tot creativitei en een goed humeur. Werkt tevens stimulerend en verdrijft stress en depressie. In het dagelijks leven wordt de kleur vaak gebruikt als waarschuwing. Het is een zichtbare kleur welke veel wordt gebruikt bij kinderdagverblijven en bijvoorbeeld op het strand. Schaduwpercentage 91%, weefselgewicht 320 gr/m2, UV-stabilisatie 1000Kly en brandvertragend!

Om de verandazeilen op maat te kunnen maken, hebben we enkele maten nodig welke zelf eenvouding in te meten zijn. Omdat we onze verandazeilen meestal buitenzicht (buitenkant overkapping/veranda) fabriceren, vragen wij u een schets/tekening met buitenaanzicht aan te leveren voor het maken van een offerte of in het winkelwagentje toe te voegen bij uw bestelling. Indien uw wensen afwijkend zijn, kunnen we uiteraard samen met u naar andere oplossingen kijken.

Inmeten stap voor stap
* Binnenwerkse maat (dagmaat) van de (hoogte) bovenkant balk tot de grond/vloer en (lengte) tussen de palen of muren
* Dikte palen en dikte bovenbalk
* Staan de palen op poeren? hoogte en evt. breedte. Evt t.b.v. uitsparing. 
   Daarnaast is hoogte van de poer van belang bij bevestiging d.m.v. patentbeugels, tenax sluitingen of caravanrail.

De volgende stap is
* keuze verandadoek of verandazeil met of zonder raamfolie, kleur
* keuze wijze van bevestigen (zie uitleg verder op deze pagina)
* keuze oprolriempjes, deuropening door middel van ritsen of tunnel met buis ter verzwaring, tochtstrook

Belangrijke informatie (tekening)
* Advies is 1-2 cm van de grond te blijven om schuren te voorkomen 
* Indien u kiest voor raamfolie dient u de juiste verdeling hiervan door te geven. Hoogte raamfolie 1.37 m

* Kiest u voor een deur dan kunt u deze naar keuze laten plaatsen. De meeste deuren zijn ongeveer 90 cm. breed


* Staan de houten palen op poeren, geef dan de hoogte en eventuele breedte door zodat we daarvoor een uitsparing maken. Indien u kiest voor bevestiging met patentbeugels of  sluitingen is het van belang dat het 1e ovale oog of de 1e tenax sluiting boven de poeren worden ingeslagen/gemaakt.


 

* Bij gebruik van tourniquet sluitingen adviseren we om de doeken te bevestigen op het midden van de paal (h.o.h. maat), minimale ruimte nodig op paal 6-7 cm. 


* Op een paal is het mogelijk om de doeken met ovale zeilringen te koppelen d.m.v. overlap met een tourniquetsluiting, meet hierbij h.o.h. paal + 3 cm extra per zijde


* Indien de keuze uitgaat naar ritsen is het belangrijk dat de rits net naast te paal wordt geplaatst. Een Rits wordt 7 cm uit de rand van het verandazeil of verandadoek gemaakt. Hierbij is het advies max. 3-4 cm. op de paal te meten.


* Meet op meerdere punten zodat u zeker weet dat de maatvoering goed is ivm hoogteverschil of verloop, evt. oplossen met tochtstrook
* Door de eigenschappen van HDPE materialen, PVC en raamfolie kunnen deze reageren op weersinvloeden. Kies daarom altijd voor voldoende ruimte (h.o.h.)
* Lever altijd een  tekening en foto's van de situatie aan zodat onze specialisten kunnen beoordelen of de maatvoering goed is
* De keuze van de juiste kleur is heel belangrijk. De kleur bepaalt grotendeels de stijl en uitstraling van de buitenruimte

Bevestigingsmogelijkheden:

Ronde zeilringen i.c.m. elastieken of haakjes
De meest voordelige oplossing is om te kiezen voor een ronde zeilring met een binnendiameter van 16 mm. Deze kunt u op elke gewenste positie in de randafwerking laten inslaan. Op de hoeken plaatsen we twee zeilringen. Bij gebruik van ronde zeilringen wordt altijd 5 cm breed pp-band om het doek gestikt. De Polypropyleen band wordt langs de randen omgevouwen en in de hoeken gestikt. Op deze stiknaad in de band hebben zeilringen minder houvast. Zeilringen in het midden van een doek plaatsen, is machinaal niet mogelijk en zonder verstevigde band zal het doek eerder inscheuren. Middels elastieken of haakjes kunt u de verandadoeken monteren. Ook de RVS karabijnhaken M8x80 mm kunnen hiervoor gebruikt worden.

Inmeten: Bij gebruik van ronde zeilogen met elastieken/haakjes meet u tussen de constructie/palen of muur in. Bij haakjes zal ook rekening moeten worden gehouden met de afstand van het haakje + schroefoog aan constuctie.

zeilring rond 16 mm

Ronde zeilring binnendiameter 16 mm.

Ovale Zeilringen i.c.m. tourniquet/patentbeugel
Indien u kiest voor een ovale zeilring gaat dit altijd in combinatie met de tourniquet. De ovale zeilring die in het doek bevestigd zit, wordt over de tourniquet geschoven. Wanneer u de tourniquet een kwartslag draait, houdt deze het shadow comfort doek vast achter de tourniquet. Ovale ogen worden 3 cm hart op hart oog uit de rand van het verandadoek of verandazeil ingeslagen. Voor deze toepassingen wordt een Polypropyleen band van 6 cm. gebruikt om de ovale zeilring in te slaan.

Inmeten: Bij gebruik van ovale ogen met patentbeugels is het gebruikelijk h.o.h. palen te meten. Minimale ruimte die nodig is voor tourniquets is 6-7 cm. Voor 1 stuks verandadoek kan hart op hart paal afmeting aangehouden worden, mits minimale ruimte 6-7 cm op de paal gemeten kan worden. Het is mogelijk meerdere aan elkaar grenzende verandadoeken op dezelfde rij tourniquets te bevestigen. Ovale ogen worden 3 cm h.o.h. ovaal oog uit de rand van het verandadoek ingeslagen. Per zijde zal 3 cm. extra lengte gemeten worden. Maatvoering wordt bij gebruik van meerdere doeken h.o.h. afmeting + 3 cm + 3 cm.

ovale zeilring

ovale zeilring

Tourniquet
Tourniquets worden ook wel patentbeugels of draaisluitingen genoemd. De tourniquet heeft dezelfde ovale vorm als de ovale zeilring. Ze worden gebruikt ter bevestiging van een zeildoek, verandadoek of verandazeil aan een vaste structuur. Bij de producten van Shadow Comfort gebruiken we alleen maar de kunststof patentbeugels. De patentbeugel wordt gecombineerd met een ovale zeilring met een afmeting 42x22 mm. Deze kunnen naar keuze geplaatst worden om ongeveer 25 of bijvoorbeeld 50 cm. Indien u deze alleen aan de zijkanten wilt plaatsen adviseren we u om de draaisluitingen om de 25 cm. te plaatsen. Zie beschrijving inmeten beschreven bij ovale zeilringen.

Tourniquet / patentbeugel

Tenax Loxx sluitingen
Een Tenax Loxx sluiting is breed toepasbaar. Met deze RVS drukknoppen bevestigt u niet alleen doek op doek maar kunt u deze ook gebruiken op hout, polyester of plaatmateriaal. Deze RVS drukknoppen zijn van een hoogwaardige kwaliteit en hebben een perfecte veer- en klemtechniek. De drukknoppen kunnen niet vanzelf losgaan dankzij de borging. Deze RVS drukknoppen kunt u zowel aan de bovenkant als aan de zijkant door ons laten plaatsen in het doek. Hiervoor is speciaal gereedschap nodig. De RVS uitvoering is zoutwaterbestendig waardoor ze niet gaan roesten en het een duurzame en mooie oplossing biedt voor de bevesting van een verandazeil. De tenax sluitingen worden altijd in 5 cm breed pp-band gemaakt.

Inmeten: Bij gebruik van tenax loxx sluitingen is het gebruikelijk h.o.h. palen te meten. Minimale ruimte op de paal die nodig is, is 5-6 cm. 
Aangezien de tenax sluitingen 2,5 cm. h.o.h. sluiting uit de rand worden ingeslagen, zal per zijde 2,5 cm. extra lengte gemeten worden. Maatvoering wordt h.o.h. + 2,5 cm + 2,5 cm.

Caravanrail en Kederband
Een caravanrail met vlag wordt gebruikt om het verandadoek aan de constructie vast te zetten. Op deze manier sluit het verandadoek perfect aan waardoor er geen opening ontstaat waar zon, wind of regen door kan komen. Aan de bovenzijde stikken we een kederband (pees) aan het verandazeil waarmee u deze dan heel gemakkelijk in de caravanrail kunt schuiven. Ook aan de zijkanten is een bevestiging mogelijk middels deze caravanrail. Aan de PP band van 5 cm. stikken we dan wederom een kederband (pees). Indien u voor deze oplossing kiest adviseren we u om er wel een rits naast te plaasten zodat u het doek makkelijk kunt open- en dichtmaken. De caravanrail met vlag kan op diverse manieren op de bovenbalk worden geplaatst. Onder de balk of aan de voor- of achterkant in het midden van de balk. Het advies is om het doek 1 of 2 cm. van de grond af te laten hangen. Indien u de caravanrail in het midden plaatst van de bovenbalk hebt u altijd voldoende ruimte indien uw ondergrond niet helemaal waterpas is.

Inmeten: De caravanrail met vlag is totaal ongeveer 3 cm. breed. 2 cm bestaat uit de vlag en 1 cm. is de opening waarin de kederband/peesband geschoven wordt.De caravanrail is op meerdere manieren aan een balk of paal te bevestigen. Vraag een van onze deskundige medewerkers om advies indeze.

 

caravanrail met vlag

Caravanrail met vlag

Kederband

Rail en roller schuifsysteem
Met een rail en roller schuifsysteem kunt u een verandadoek van HDPE als gordijn gebruiken. Door de rollagers kunt u heel gemakkelijk het doek open en dichtmaken. Een railsysteem wordt hoofdzakelijk gebruik i.c.m. verandadoek. Verandazeil van PVC is te stijf waardoor deze niet gemakkelijk invouwt.
Het verandadoek kan d.m.v. S-haakjes of tegenplaten aan de rollers gekoppeld worden. Het advies is aan bovenzijde ronde zeilringen met S-haakjes of de tegenplaten om de 25 cm. te plaatsen. De eerste en laatste zeilogen of tegenplaten worden door ons 8 cm. uit de rand geplaatst en daar tussen in worden deze gelijkmatig verdeeld.
De rails kunnen als plafondrail of als wandrail bevestigd worden. Bij wandrail zijn wandsteunen nodig.

Er zijn twee mogelijkheden om het doek aan de rail te koppelen. D.m.v. rollers + s-haken of rollers + tegenplaten. 

Inmeten: De rail is 3 cm breed.
De afstand onderkant rail tot rand doek bij gebruik van rollers + s-haken is 5 cm.
De afstand onderkant rail tot rand doek bij gebruik van rollers + tegenplaten is 1 cm.

Afhankelijk van het gebruik plafondrail of wandrail i.c.m. rollers + s-haken of tegenplaten zal de hoogte van het doek bepaald moeten worden.
Advies is het doek 1-2 cm van de grond te monteren. Dit om schuren bij in-uitschuiven te voorkomen.

Rail met rollagers met s-haak


Rail met rollagers en tegenplaten direct aan het doek

Ritsen
De kwaliteit van een verandazeil is ook te herkennen aan kleine details zoals ritssluitingen. In zowel de verandadoeken als de verandazeilen van Shadow Comfort worden de hoogwaardige YKK ritsen verwerkt. Indien u keuze uitgaat naar ritsen is het belangrijk dat de rits net naast te paal komt. De rits wordt 7 cm uit de rand van het verandazeil gemaakt. Advies is maximaal 3-4 cm. op de paal te meten. Er is keuze uit een rits zonder eindstop of een deelbare rits. 

Inmeten: Lengte van het verandadoek of verandazeil max. 3-4 cm op de palen meten. De rits valt dan naast/tussen de palen.

YKK Ritsen enkel en deelbaar

Verzwaring
Aan de onderzijde kunnen we van de PP band een tunnel maken waarin u een RVS verzwaringsbuis kunt plaatsen. Op deze manier is het doek mooier afgespannen en makkelijker op te rollen. Optioneel is te kiezen voor een stevige RVS buis ø 22 mm. uit ons assortiment zodat deze niet door zal gaan buigen. Uiteraard kunt u zelf kiezen voor een goedkopere oplossing.

Buisverzwaring RVS

Tochtstrook

Een tochtstrook of ook wel waterkeringsflap genoemd is de oplossing om tocht, vocht, koude, stof en bijvoorbeeld bladafval te weren. Een efficiënte manier om energiekosten en overlast te voorkomen. De tochtstrook wordt normaal gesproken direct aan de onderzijde van het verandazeil vastgestikt. Maar het is ook mogelijk om deze middels klittenband te laten maken. Op deze manier kunt u altijd zelf bepalen of u deze er wel of niet aan wilt. De tochtstroken hebben standaard een hoogte van 20 cm., maar omdat deze aan de band wordt gezet is er uiteindelijk maar 15 cm. bruikbaar. Mocht u een andere hoogte willen dan is dit uiteraard bespreekbaar.

tochtstrook

BIJ VRAGEN OVER DE BEVESTIGING GELIEVE EEN MAIL STUREN MET FOTO'S VAN DE SITUATIE OF EEN TEKENING VAN HET VERANDAZEIL HOE U DIT HET LIEFST WILT BEVESTIGEN/SAMENSTELLEN:
* GELIEVE DE MAATVOERINGEN H.O.H. VAN DE PALEN DOORGEVEN
* HET VERANDADOEK KAN GEHEEL NAAR EIGEN INZICHT SAMENGESTELD WORDEN
VOORBEELD:
*BOVENZIJDE EN ZIJKANT:
* CARAVANRAIL MET PEES
OF
* OVALE ZEILRINGEN MET PATENTBEUGELS
OF
RONDE ZEILOGEN
ONDERZIJDE:
RONDE ZEILOGEN, OVALE ZEILOGEN MET PATENTBEUGELS OF EEN TUNNEL VOOR EVT. EEN BUISVERZWARING
Inspiratie nodig? Neem een kijkje in onze digitale showroom! 

SHOWROOM

Komt u er nog niet uit en hebt u advies nodig van onze specialisten neem dan contact met ons op.
CONTACT

Meer informatie over wie we zijn en wat we doen? | klik hier

Selecteer een product

Bereken de prijs door op de regel te klikken.

Productnr Omschrijving Prijs Levertijd
(werkdagen)
BI6300001-V Verandazeil Standard pvc gecoat zeil,
met PP band rondom
(tekening meesturen)
€ 10,45 p/m2
Bereken de prijsdoor op de regel te klikken
15
BI6500001-V Verandazeil Exclusive pvc gecoat zeilen Serge Ferrari 6002, randen omgezoomd
(tekening meesturen)
€ 19,92 p/m2
Bereken de prijsdoor op de regel te klikken
15
DS2000 Verandazeil Screen
(tekening meesturen)
€ 19,92 p/m2
Bereken de prijsdoor op de regel te klikken
15
TW1635-V Verandadoek / schaduwdoek Standard 180,
met PP band rondom
(tekening meesturen)
€ 7,25 p/m2
Bereken de prijsdoor op de regel te klikken
15
TW1645-V Verandadoek / schaduwdoek Comfort 280,
met PP band rondom
(tekening meesturen)
€ 9,74 p/m2
Bereken de prijsdoor op de regel te klikken
15
TW1680-V Verandadoek / schaduwdoek Excellent 250,
met PP band rondom
(tekening meesturen)
€ 9,74 p/m2
Bereken de prijsdoor op de regel te klikken
15
TW1690-V Verandadoek / schaduwdoek Unique 300,
met PP band rondom
(tekening meesturen)
€ 14,39 p/m2
Bereken de prijsdoor op de regel te klikken
15
TW1800-V Verandadoek / schaduwdoek Extrablock FR 320,
met PP band rondom, FR California State Fire Marschall-test voor titel 19
(tekening meesturen)
€ 14,95 p/m2
Bereken de prijsdoor op de regel te klikken
15
VDEB0001 Ronde zeilringen Ø 16 mm.
€ 1,00 p/st.
Bereken de prijsdoor op de regel te klikken
2
VDEB0004 Instelkosten machine zeilogen diameter 16 mm.
messing of zwart
€ 12,50 p/st.
Bereken de prijsdoor op de regel te klikken
2
VDEB0005 Ovale zeilringen, 42x22 mm.
€ 3,75 p/st.
Bereken de prijsdoor op de regel te klikken
2
VDEB0008 Kunststof Patentbeugel (Tourniquet) Draaier
(alleen bruikbaar bij de ovale zeilogen)
€ 1,88 p/st.
Bereken de prijsdoor op de regel te klikken
2
VDEB0009 Tenax sluiting LOXX Knop onderdeel voor op doek
€ 3,12 p/st.
Bereken de prijsdoor op de regel te klikken
2
VDEB0010 Tenax sluiting LOXX Bovendeel gladde kop 20 mm. + tegenplaat
€ 5,09 p/st.
Bereken de prijsdoor op de regel te klikken
2
VDEB0011 Tenax sluiting LOXX bodemplaat rond RVS,
inclusief twee rvs schroeven 3,5 x 25 mm.
€ 3,64 p/st.
Bereken de prijsdoor op de regel te klikken
2
VDEB0012 Tenax sluiting LOXX RVS bout M5x10 en moer M5
€ 2,28 p/st.
Bereken de prijsdoor op de regel te klikken
2
VDEB0014 Caravanrail gecoat Ral kleur, 30x13 mm.,
met vlag, lengte 1 meter
€ 8,79 p/st.
Bereken de prijsdoor op de regel te klikken
2
VDEB0016 Caravanrail gecoat Ral kleur, 30x13 mm.,
met vlag, lengte 2 meter
€ 17,58 p/st.
Bereken de prijsdoor op de regel te klikken
2
VDEB0018 Caravanrail gecoat Ral kleur, 30x13 mm.,
met vlag, lengte 2,50 meter
€ 21,98 p/st.
Bereken de prijsdoor op de regel te klikken
2
VDEB0020 Caravanrail gecoat Ral kleur, 30x13 mm.,
met vlag, lengte 3 meter
€ 26,37 p/st.
Bereken de prijsdoor op de regel te klikken
2
VDEB0021 Kederband 7,5 mm. met vlag 30 mm.
€ 7,50 p/m1
Bereken de prijsdoor op de regel te klikken
2
VDEB0022 Oprolriem 400x20 mm. & oprolkap PVC 20 mm.
€ 9,95 p/st.
Bereken de prijsdoor op de regel te klikken
2
VDEB0023 Oprolriem 500x20 mm. & oprolkap PVC 20 mm.
€ 10,95 p/st.
Bereken de prijsdoor op de regel te klikken
2
VDEB0025 YKK spiraalrits (zonder eindstop)
€ 15,00 p/m1
Bereken de prijsdoor op de regel te klikken
2
VDEB0026 YKK spiraal rits 10 mm. / 250 cm. / Deelbaar / DT
€ 49,95 p/st.
Bereken de prijsdoor op de regel te klikken
2
VDEB0027 YKK spiraal rits 10 mm. / 300 cm. / Deelbaar / DT
€ 51,95 p/st.
Bereken de prijsdoor op de regel te klikken
2
VDEB0028 YKK schuivers nikkel (voor rits zonder eindstop)
€ 3,95 p/st.
Bereken de prijsdoor op de regel te klikken
2
VDEB0029 Klittenband
€ 10,00 p/m1
Bereken de prijsdoor op de regel te klikken
2
VDEB0030 Tunnel in onderste rand
€ 0 p/m1
Bereken de prijsdoor op de regel te klikken
2
VDEB0033 PVC waterkerings- / tochtstrook
€ 9,95 p/m2.
Bereken de prijsdoor op de regel te klikken
2
VDEB0034 RVS 316 ronde onderbuis 20x2,5 mm voor verzwaring in tunnel,
(advies tot lengte 3 meter in verband met doorbuiging buis)
Van: € 19,95 p/m1
€ 14,95p/m1
Bereken de prijsdoor op de regel te klikken
2
VDEB0035 RVS 304 rechthoekige onderbuis 30x15x2 mm voor verzwaring in tunnel
€ 29,00 p/m1
Bereken de prijsdoor op de regel te klikken
2

Met verandadoeken en verandazeilen van Shadow Comfort wordt uw terrasoverkapping of veranda een plek waar u nog langer buiten kunt blijven genieten. De buitengordijnen gemaakt van hoogwaardige HDPE materialen houden niet alleen de wind en zonnestralen tegen maar zorgen ook voor een decoratieve aankleding. De HDPE materialen zijn ontwikkeld door Van den Eijnde nettenverkoop BV en worden op de markt gebracht onder de naam Shadow Comfort in modieuze kleuren. Ook als het ineens flink begint te waaien of regenen, dan kunt u met deze doeken in een handomdraai uw overkapping dichtmaken en blijft u heerlijk beschut zitten. Tevens verhogen deze verandadoeken uw privacy omdat u geen inkijk meer heeft van buitenaf. Een bijkomend voordeel is dat u juist van binnenuit wel weer heel goed naar buiten kunt kijken.

In het najaar en winter kiest men vaak voor een PVC verandazeil gecombineerd met raamfolie. Zo kunt u zelfs in de wintermaanden met een terrasverwarming of houtkachel nog heerlijk van deze extra buitenkamer genieten.

Door de ruime keuze in mogelijkheden, zoals raamvensters en bijvoorbeeld ritsen is de veranda steeds meer een verlengstuk van uw woonkamer.

Alle verandazeilen en verandadoeken van Shadow Comfort worden in ons eigen atelier voor u op maat gemaakt.

Meer informatie?

Inspiratie nodig? Neem een kijkje in onze digitale showroom! 
SHOWROOM

Komt u er nog niet uit en hebt u advies nodig van onze specialisten neem dan contact met ons op.
CONTACT

Meer informatie over wie we zijn en wat we doen? | klik hier

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice