• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Aanhangernet fijnmazig

Fijnmazig aanhangernet online bestellen? Van den Eijnde nettenverkoop heeft een groot assortiment aanhangernetten in diverse kleuren, afmetingen en kwaliteiten.

Indien u op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige kwaliteit aanhangernet dan bent u bij Van den Eijnde Nettenverkoop BV aan het juiste adres. Wij bieden u een zo breed mogelijk assortiment fijnmazige gazen in een HDPE  kwaliteit aan aan tegen de scherpste prijzen

Onderstaande kwaliteiten worden door ons aangeboden:

Afdekzeil 170 standard:
Met deze waterdoorlatende afdekzeilen van 170 gr/m2 bent u verzekerd van een goede kwaliteit HDPE. De afdekzeilen zijn rondom gezoomd met een versterkingsband en zijn voorzien van messing zeilogen om 50 cm. met een binnendiameter van ø 16 mm. Het afdekzeil is UV gestabiliseerd en heeft hierdoor een langere levensduur waardoor het geschikt is voor langdurig gebruik. Verpakkingseenheden worden per doos aangeboden.

Afdekzeil 180 standard:
Met deze waterdoorlatende afdekzeilen van 180 gr/m2 (tape filament draden)bent u verzekerd van een goede kwaliteit HDPE (high density polyethyleen). De zeilen zijn afgewerkt met een verstevigde rand en zijn voorzien van zeilogen om de meter met een binnendiameter van ø 12 mm. Verpakkingseenheid per stuk.

Afdekzeil 200 excellent:
Met deze afdekzeilen van 200 gr/m2 (monofilament draden) bent u verzekerd van een goede kwaliteit HDPE (high density polyethyleen). De zeilen zijn afgewerkt met een verstevigde polypropleen rand en zijn voorzien van RVS zeilogen om 50 cm. met een binnendiameter van ø 16 mm. Het afdekzeil is UV gestabiliseerd en heeft hierdoor een langere levensduur waardoor het geschikt is voor langdurig gebruik. Verpakkingseenheid per stuk.

Waarom fijnmazige aanhangernetten uit het assortiment van Van den Eijnde Nettenverkoop?

* korte levertijden
* uit voorraad leverbaar
* eigen zeilmakerij
* hoogwaardige kwaliteit
* Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met een van onze specialisten
* Webwinkel keurmerk Trusted Shops

Komt u er nog niet uit en hebt u advies nodig van onze specialisten neem dan contact met ons op.

CONTACT

 


Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice