• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Aanhangernet fijnmazig

Sterk, luchtdoorlatend en doeltreffend. Dat zijn in een notendop de voordelen van een fijnmazig aanhangernet, ook wel gaasnet genoemd. Een aanhangernet met een fijnmazig weefsel biedt vooral uitkomst bij het transport van losse lading zoals grind, zand en tuinafval.

De maaswijdte van een fijnmazig net is namelijk zó klein dat er, behalve lucht en water, niets door het net kan schieten. Bekijk ons uitgebreide aanbod fijnmazige netten in de webshop en profiteer van hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs.  

Waarom een gaasnet voor uw aanhanger?

Fijnmazige netten zijn populair. Zowel particulieren als professionals in de logistieke sector kiezen steeds vaker voor een gaasnet voor hun aanhanger of container. En dat begrijpen we. Een aanhangernet dat fijnmazig is van structuur biedt veel voordelen ten opzichte van een grofmazig net. We sommen ze voor u op:

  • Kleine maaswijdte: ideaal voor het vervoeren van los materiaal zoals kiezels, grind en zand.
  • Stugger: een fijnmazig net is stugger en daardoor zeer sterk.
  • Betere bescherming: lading is beter beschermd tegen vuil, zonlicht en andere invloeden van buitenaf.
  • Luchtdoorlatend: een fijnmazig net is luchtdoorlatend, waardoor condensvorming onder het net geen kans krijgt.

Diverse fijnmazige aanhangernetten

Bent u op zoek naar een fijnmazig net voor uw aanhanger? Nettenverkoop levert fijnmazige aanhangernetten in diverse kleuren en afmetingen. Zo kunt u bij ons terecht voor een aanhangernet met een fijnmazig weefsel in de kleuren zwart en groen.

De netten zijn leverbaar met een gewicht van 170, 180 of 200 gram per vierkante meter. Waar u ook voor kiest; alle netten zijn sterk, gebruiksvriendelijk en uitermate geschikt voor het vervoer van kleine goederen en losse lading. Daarnaast kunnen de netten toegepast worden als afdekzeil voor uw container.

Hoogwaardige kwaliteit fijnmazige aanhangernetten

Uw goederen en lading wilt u natuurlijk optimaal beschermen. Kiest u voor een fijnmazig aanhangernet van Nettenverkoop, dan kiest u voor kwaliteit. In onze eigen zeilmakerij maken wij netten van hoogwaardig HPDE-materiaal.

Dit is een stevig polyethyleen dat resistent is tegen zonlicht en andere weersinvloeden. HPDE neemt bovendien geen vocht op en kan zonder problemen gebruikt worden bij temperaturen van -30 graden tot +80 graden. Alle fijnmazige aanhangernetten zijn daarnaast voorzien van een sterke zoomrand en messing zeilogen.   

Diverse afmetingen

Geen aanhangwagen of container is hetzelfde. Daarom heeft u bij ons de keuze uit netten met verschillende afmetingen. Afhankelijk van het soort net kunt u een aanhangwagennet met een fijnmazig weefsel bestellen vanaf 1,25x3 meter tot 6x8 meter.

Heeft uw aanhanger of container afwijkende maten? Geen probleem. In onze zeilmakerij maken we onze netten met alle liefde voor u op maat. Zo kunt u bij ons terecht voor een fijnmazig aanhangernet 180 gr/m2 op maat en een fijnmazig aanhangernet 200 gr/m2 op maat.

Fijnmazig aanhangwagennet kopen?

Bent u van plan om een fijnmazig aanhangwagennet te kopen? Dan is Nettenverkoop uw partner! Doordat wij onze netten in onze eigen zeilmakerij produceren profiteert u van een aantal handige voordelen, zoals:

  • De beste kwaliteit
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levertijden
  • Persoonlijke service

Neem gerust contact op voor meer informatie of bekijk ons aanbod online en plaats eenvoudig uw bestelling.

Bent u op zoek naar een waterdicht alternatief? Bekijk dan onze aanhangerzeilen.

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice