• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Maatwerk waterdicht

Uniek in de markt zijn onze Shadow Comfort waterdichte en winddichte Olefin stoffen! Superieure kleurprestaties met Solution Dyed Olefin stoffen. Alle kleuren zijn Solution Dyed, wat de beste manier is om stof te creëren met uitzonderlijke kleurvastheid en UV-bestendigheid. Deze methode brengt pigment in de kern van elk garen, voor langdurige, levendige kleuren. Onze in de massa geverfde outdoorstof behoudt zijn rijke tinten en uiterlijk na jaren van zon, schoonmaken en slijtage. Dat betekent dat er geen vervaging of verkleuring optreedt, zelfs niet in ruwe buitenomgevingen.

Inspiratie nodig? Neem een kijkje in onze digitale showroom! 

SHOWROOM

Selecteer een product

Bereken de prijs door hier een keuze te maken.

Waterdicht

Lava White


Deze kleur heeft een fluweelpoederige en mooi intense uitstraling. Aan de onderzijde zit een speciale PU coating, waardoor u er verzekerd van kan zijn dat het doek waterdicht is. Tijdens het productieproces wordt er uiterst zorgvuldig met deze stof omgegaan. Echter door de coating zowel aan de boven en onderzijde kunnen we niet helemaal voorkomen dat er wat vouwen zichtbaar zijn. De ervaring leert dat als u het doek met de PU coating ophangt naar de grond toe dat na verloop van tijd de vouwen of oneffenheden bijna niet meer zichtbaar zijn.

Urban Taupe

 
De Urban taupe kleur uit de Shadow Comfort collectie is een warme, bruine zand tint. Deze sfeervolle kleur kan goed gecombineerd worden met veel andere tinten in verschillende interieurstijlen. Aan de onderzijde zit een speciale PU coating, waardoor u er verzekerd van kan zijn dat het doek waterdicht is. Tijdens het productieproces wordt er uiterst zorgvuldig met deze stof omgegaan. Echter door de coating zowel aan de boven en onderzijde kunnen we niet helemaal voorkomen dat er wat vouwen zichtbaar zijn. De ervaring leert dat als u het doek met de PU coating ophangt naar de grond toe dat na verloop van tijd de vouwen of oneffenheden bijna niet meer zichtbaar zijn.

Elephant Grey
Bent u op zoek naar een waterdicht doek in een mooie grijze kleur? De Elephant Grey heeft een sfeervolle uitstraling en valt makkelijk te combineren met zowel koele als warme tinten in verschillende interieurstijlen.  Aan de onderzijde zit een speciale PU coating, waardoor u er verzekerd van kan zijn dat het doek waterdicht is. Tijdens het productieproces wordt er uiterst zorgvuldig met deze stof omgegaan. Echter door de coating zowel aan de boven en onderzijde kunnen we niet helemaal voorkomen dat er wat vouwen zichtbaar zijn. De ervaring leert dat als u het doek met de PU coating ophangt naar de grond toe dat na verloop van tijd de vouwen of oneffenheden bijna niet meer zichtbaar zijn.

Soft Black

 
Zwart is op zichzelf staand al een blikvanger in uw tuin of terras. Zwart combineert heel goed met alle andere kleuren. Het zorgt voor een mooi contrast en zal andere kleuren alleen maar beter naar voren laten komenTijdens het productieproces wordt er uiterst zorgvuldig met deze stof omgegaan. Echter door de coating zowel aan de boven en onderzijde kunnen we niet helemaal voorkomen dat er wat vouwen zichtbaar zijn. De ervaring leert dat als u het doek met de PU coating ophangt naar de grond toe dat na verloop van tijd de vouwen of oneffenheden bijna niet meer zichtbaar zijn.

Old Ocre
Oker is een warme tint geel die vooral vrolijkheid brengt in de ruimte. Het geeft een warme sfeer en is op veel manieren te combineren.
Tijdens het productieproces wordt er uiterst zorgvuldig met deze stof omgegaan. Echter door de coating zowel aan de boven en onderzijde kunnen we niet helemaal voorkomen dat er wat vouwen zichtbaar zijn. De ervaring leert dat als u het doek met de PU coating ophangt naar de grond toe dat na verloop van tijd de vouwen of oneffenheden bijna niet meer zichtbaar zijn.

Bij Van den Eijnde Nettenverkoop BV helpen we u graag aan het perfecte doek voor uw nieuwe creatie. We proberen daarom de kleuren zo goed mogelijk te fotograferen. Wij begrijpen dat een foto niet altijd voldoet en dat het soms beter is om een staal van het doek te zien en voelen.

Bent u niet helemaal zeker van de kleur of materiaal dan kunt u op onze website online een staal bestellen.

 

De Shadow Comfort Olefin stoffen uit het assortiment van Shadow Comfort zijn "Solution Dyed", wat de beste manier is om stof te creëren met uitzonderlijke kleurechtheid en UV-bestendigheid. Deze methode brengt pigment in de kern van elk garen, voor langdurige, levendige kleuren.
Onze in de massa geverfde outdoorstof behoudt zijn rijke tinten en uiterlijk na jaren van zon, schoonmaken en slijtage. Dat betekent dat er geen vervaging of verkleuring optreedt, zelfs niet in ruwe buitenomgevingen.

Moeiteloos onderhoud van de natuurlijk vlekbestendige Olefin stoffen. De waterdichte Shadow Comfort Olefin stof biedt het ultieme op het gebied van onderhoudsgemak en vlekbestendigheid. Onze materialen zijn gemaakt van hydrofobe garens en stoten op natuurlijke wijze vocht, vuil en morsen af.

Vloeistoffen blijven op het oppervlak zitten in plaats van in de stof te absorberen. Hierdoor kunnen vlekken met minimale inspanning worden weggeveegd, in de meeste gevallen met alleen water en zeep. Zelfs hardnekkige vlekken op oliebasis kunnen met heavy duty worden aangepakt

Shadow Comfort Olefin stoffen zijn chloorbestendig, dus bestand tegen blootstelling aan chemicaliën in zwembaden en bubbelbaden, voor een superieure levensduur. Onze materialen zijn bestand tegen afbraak door chloor, broom en andere standaard ontsmettingsmiddelen.

Deze chemische tolerantie zorgt voor mooie, duurzame bekleding, tinten en afdekkingen in residentiële en commerciële wateromgevingen. De Shadow Comfort Olefin stoffen behouden hun integriteit zonder verkleuring of schade.

Shadow Comfort waterdichte stoffen bereiken een uitzonderlijke scheurweerstand en breuksterkte dankzij onze continue filamentgarenconstructie. In tegenstelling tot stoffen gemaakt van stapelvezels, worden onze eigen garens gesponnen als één doorlopende streng.

Dit vergroot de treksterkte van de stof aanzienlijk, waardoor scheuren, haken en gaten tijdens de productie en het dagelijks gebruik worden voorkomen. De Shadow Comfort Olefin stoffen hebben minimaal 50% hogere scheurweerstand vergeleken met standaard outdoor stoffen.

100% Europese productie en grondstoffen - Shadow Comfort's toewijding aan kwaliteits- en veiligheidsnormen!
De Shadow Comfort waterdichte Olefin stoffen worden met trots volledig in Europa geproduceerd om de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen te handhaven.  

100% milieuvriendelijk en duurzaam - Shadow Comfort's inzet voor het milieu
Bij Shadow Comfort vormt het milieubewustzijn de kern van onze stofontwikkeling en -productie. We streven ernaar innovatieve stoffen te leveren en tegelijkertijd onze voetafdruk te minimaliseren.

We hebben minder middelen gebruikt om een ​​beter product te maken. De Olefin stof is gemaakt met een van de lichtste materialen die beschikbaar zijn (deze stof drijft op water!), dus we hebben minder grondstoffen nodig om 1 m2 stof te maken. 

Onderhoudsinstructies:
De hoogwaardige Olefin stoffen zijn gemaakt om lang mee te gaan en ontworpen voor eenvoudig onderhoud. Het nemen van basisvoorzorgsmaatregelen verlengt de levensduur echter nog verder.

 

Volg deze tips om de duurzaamheid en het uiterlijk te behouden:
– Alleen aan de lucht drogen – Hang altijd droge stoffen op in plaats van ze in de machine te laten drogen om schade door overmatige hitte te voorkomen.
– Beschermd opslaan – Bescherm ongebruikte stoffen tegen zonlicht, regen, sneeuw en andere elementen die materialen na verloop van tijd kunnen aantasten.
– Vermijd reflecterende oppervlakken – Plaats het apparaat niet naast reflecterend metaal of glas dat de stralen kan bundelen en voortijdige slijtage kan veroorzaken.
– Geen verwarmingselementen – Plaats het apparaat niet direct op apparaten die warmte genereren waardoor de vezels kunnen worden afgebroken.

Neem contact op met ons team als u vragen heeft over het verzorgen en reinigen van de Shadow Comfort Olefin-stoffen. Wij zijn hier om u te begeleiden en ervoor te zorgen dat u het meeste uit onze materialen haalt.

Shadow Comfort Olefin 5-jarige stofgarantie:
Shadow Comfort biedt 5 jaar garantie tegen het onbruikbaar worden van de stof als gevolg van kleur- of sterkteverlies onder de volgende omstandigheden:

1.Olefin-stoffen moeten correct worden geïnstalleerd en het onderhoud ervan moet de instructies en aanbevelingen van de fabrikant volgen. Garantie geldt niet indien schade het gevolg is van verkeerd gebruik, perforaties, krassen op voorwerpen die geen functie hebben die verband houdt met die van de stof en ongelukken, nalatigheid, vandalisme of extreme natuurverschijnselen.
2. Het defect moet binnen 15 dagen na het ontstaan ​​schriftelijk worden gemeld.

Voordelen waterdichte Shadow Comfort Olefin schaduwdoeken:
* Hoge UV bescherming
* Weefselgewicht: 210 gr/m2
* Waterdicht door speciale coating
* Speciale productie rollen op 3,20 m breed (normale rolbreedte 1,60 m)
* 100% recyclebaar / mileuvriendelijk
* extreem vuilafstotend
* Europese kwaliteit
* Verkleurt niet
* Geen hinderlijke parasolvoet
* prijstechnisch gunstige zonwering

Nadelen waterdichte schaduwdoeken:
* altijd schuine afloop van minimaal 30 cm. per meter diepte
* Een kleine "oneffenheid" in weving in het doek kan voorkomen. Hier zal het doek niet op doorlekken. Bij deze duurdere hoogwaardige stoffen is een kleine tolerantie algemeen toelaatbaar in de zonweringsindustrie.
juiste montage is zeer belangrijk
* doorlekken naden kan voorkomen
* doordat er minder rek op deze stof zit kunnen de naden in de hoek plooien
* warmte blijft langer onder het schaduwdoek hangen

Waterdichte coating Outdoor Olefin stof:
De Shadow Comfort Olefin outdoor stof is voorzien van een coating laag. Doordat de stoffen verwerkt worden in onze productie kan het voorkomen dat er in deze stoffen lichte vouwen/strepen ontstaan. Dit zijn geen beschadigingen die de waterdichte coating aan zullen tasten. De ervaring leert dat wanneer u de harmonicadoeken enige tijd buiten laat hangen deze zogenaamde strepen niet meer zichtbaar zijn. De doeken zullen hoofdzakelijk alleen aan de bovenzijde deze "strepen" vertonen.

Tips om uw harmonicadoeken te bevestigen
Complete RVS AISI bevestigingsset voor Harmonicadoek Shadow Comfort:

< 200 cm. breed: TWEE staalkabels
MONTAGE INSTRUCTIE TWEE STAALKABELS

201 - 290 cm. breed: DRIE staalkabels
MONTAGE INSTRUCTIE DRIE STAALKABELS

291 - 400 cm. breed: VIER staalkabels
MONTAGE INSTRUCTIE VIER STAALKABELS

* Lengte staalkabels: standaardmaat Harmonicadoek + 50 cm. extra
* Staalkabels zijn speciaal geconfectioneerd doordat er een draadeind op is geperst
* Bevestigingsset maatwerk harmonicadoeken los bij bestellen

LET OP!!! aluminium buizen onder de zeilogen plaatsen. Zijkant tunnel is een beetje ingestikt zodat de buizen bij harde wind er niet uitwaaien. Bij het installeren van de buis maakt u als het ware een kleine bocht naar onderen zodat de buis onder de zeilogen komt.

Uniek in de markt zijn onze Shadow Comfort waterdichte en winddichte Olefin stoffen! Superieure kleurprestaties met Solution Dyed Olefin stoffen. Alle kleuren zijn Solution Dyed, wat de beste manier is om stof te creëren met uitzonderlijke kleurvastheid en UV-bestendigheid. Deze methode brengt pigment in de kern van elk garen, voor langdurige, levendige kleuren. Onze in de massa geverfde outdoorstof behoudt zijn rijke tinten en uiterlijk na jaren van zon, schoonmaken en slijtage. Dat betekent dat er geen vervaging of verkleuring optreedt, zelfs niet in ruwe buitenomgevingen.

Inspiratie nodig? Neem een kijkje in onze digitale showroom! 

SHOWROOM

Waterdicht harmonicadoek op maat
 

U beslist zelf wanneer u in de zon of droog zit. Het weer in Nederland kan in een keer omslaan. Bij een kleine regenbui kunt u gewoon buiten blijven zitten.

Het grote voordeel van Olefin harmonica schaduwdoeken is dat deze waterdicht zijn. Op internet vind u vele aanbieders die vermeldingen maken dat deze doeken 100% waterdicht zijn. Voor het grootste gedeelte is dit ook een juiste aanname maar indien deze kwaliteiten helemaal verzadigen dan kunnen ook deze "waterdichte" doeken een klein beetje door gaan nevelen. Op de markt worden veel verschillende kwaliteiten "waterdichte" doeken aangeboden. De kwaliteit is via internet moeilijk te onderscheiden. De "waterdichte" doeken in het assortiment van Shadow Comfort zijn van een hoogwaardige en duurzame kwaliteit. Deze behoren tot de hoogste duurzaamheid klassen. 

* Hoogwaardige kwaliteit waterafstotende stof
* Bij kleine regenbuien kunt u buiten blijven zitten
* Trek ongeveer 4 á 8 cm van de af breedte waarin het doek wordt geplaatst. Zodoende is het doek smaller en blijft er ongeveer 2-4 cm vrije ruimte aan weerszijden van het doek over. Voor de lengte van het doek de exacte lengtemaat aanhouden.
* Afschot minimaal 15 - 20 cm. per meter
* Geen last meer van een hindelijke parasolvoet
* Kan het hele seizoen buiten blijven hangen
* Bescherming tegen schadelijke UV stralen
* Geeft verkoeling bij warm weer
* De Shadow Comfort schaduwdoeken zijn eenvoudig te reinigen met lauw water, een zachte borstel en wat groene zeep
* Eenvoudig te installeren

Waterdoorlatend brandvertragend harmonicadoek
Voor overheidsinstellingen, kinderdagverblijven of bijvoorbeeld horeca is er veel vraag naar een brandvertragende kwaliteit. Ook deze brandwerende kwaliteit harmonicadoeken kunnen we voor u op maat maken en zijn leverbaar in verschillende kleuren.

Waterdoorlatend harmonicadoek
De meest verkochte harmonicadoeken zijn van een waterdoorlatende kwaliteit. Shadow Comfort heeft een groot assortiment standaard maatvoeringen. Hebt u een afwijkende maatvoering nodig? Geen probleem. Door eigen atelier, ontwikkeling HDPE, productie en import van de "stoffen" hebben we alles in eigen beheer en kunnen we voor u het perfecte doek op maat maken. Maatwerk waterdoorlatende harmonicadoeken verkrijgbaar in Basic kleuren zoals mineral white, neutral sand, desert storm, sahara sand, deep grey, carbon black en classic zwart tot vrolijke kleuren zoals moonstone green en country blue. 

Bevestigingsset
Shadow Comfort heeft extra veel aandacht besteedt aan de samenstelling en kwaliteit van de bevestigingsmaterialen. Deze zijn van een hoogwaardige RVS AISI 316 kwaliteit. Let vooral goed op de verschillen in kwaliteit en samenstelling van de materialen wanneer u van plan bent een harmonicadoek te bestellen.

Bent u overtuigd en wilt u een harmonicadoek op maat laten maken? Online kunt u al veel informatie vinden.

Algemene richtlijnen:
<2,00 meter: 2 staaldraden
2,01-2,90 meter: 3 staaldraden
2,91-4,00 meter: 4 staaldraden

Omdat we op voorhand niet weten welke maatvoering u nodig hebt of kiest in de webshop moet u zelf de bevestigingsset toevoegen die bij uw maatvoering past. Komt u er dan nog niet uit dan kunt u uiteraard advies inwinnen.


Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice