• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Terrasoverkapping maken

Wilt u zelf een terrasoverkapping maken? Een goede keuze, want met een mooie terrasoverkapping geniet u langer van het buitenleven. Er zijn natuurlijk diverse mogelijkheden om een terrasoverkapping te maken. Bij Van den Eijnde Nettenverkoop zijn wij gespecialiseerd in terrasoverkappingen van PVC gecoate zeilen, schaduwdoek of harmonicadoek. Deze terrasoverkapping zijn eenvoudig zelf te plaatsen en bieden diverse voordelen. Maatwerk is hierin altijd mogelijk.

Terrasoverkapping op maat bestellen

Zelf een terrasoverkapping maken

Gaat u zelf aan de slag met het bouwen van een terrasoverkapping, dan begint het bij de keuze van de juiste materialen. Gaat u de terrasoverkapping los in de tuin plaatsen of komt deze bijvoorbeeld tegen een woning of schuur aan te staan? Zodra u deze keuzes heeft bepaald kunt u aan de slag met uw terrasoverkapping.

Verandazeilen worden meestal gemaakt van schaduwdoek/winddoek 285 gr/m2 en pvc gecoat 650 gr/m2

Schaduwdoek is een erg prettig materiaal om te verwerken in uw terrasoverkapping. Het kan zowel voor het dak worden gebruikt als voor de zijkanten. Het schaduwdoek kan eenvoudig opgerold worden met een oprolsysteem zodat u naar wens beschut zit of kunt genieten van de zon op uw terras. Op deze manier wordt een overkapping bijvoorbeeld ook vaak boven een buitenzwembad of jacuzzi geplaatst. Naar eigen wens zit u dan in de zon of kunt u ook een fijne schaduwplek maken met het schaduwdoek.

Verandazeilen worden gemaakt van 650grams PVC gecoate zeilen. Wij hebben diverse standaardtypes waarin winddoek en raamfolie worden gecombineerd. Naast deze standaardtypes is ook maatwerk altijd mogelijk. U kunt ons uw foto of tekening toesturen en samen met onze specialisten bekijken we dan wat voor uw situatie de beste oplossing is.

Zonwering met schaduwdoek

Onze schaduwdoeken zijn uitermate geschikt vooor zonwering. De UV-gestabiliseerde winddoeken van 285 gr/m2 zijn afgewerkt met polyesterband en RVS zeilogen om de 50 cm. Schaduwdoeken kunnen in elke gewenste maatvoering geproduceerd worden.

Bekijk ook Pergola met schaduwdoek

Terrasoverkapping op maat

Er zijn vele soorten terrasoverkappingen, van waterafstotende schaduwdoeken, tot verandazeilen die uw hele tuin voorzien van bescherming tegen de zon. Bij Nettenverkoop begrijpen we dat geen enkele tuin of terras hetzelfde is. Daarom bieden wij naast een groot aanbod aan terrasoverkappingen, ook terrasoverkappingen op maat. Zo heeft u precies het formaat wat u voor ogen had, met het materiaal naar keuze. Wij zorgen voor een complete terrasoverkapping met bijbehorende attributen, zoals bevestigingsmaterialen en Kastanjehouten palen voor zowel praktische als uiterlijke voordelen!

Online Bestellen

Voordelen van Nettenverkoop:

In onze webshop vindt u uitgebreide informatie over het bestellen van de materialen van uw terrasoverkapping. Heeft u nog vragen of wilt u eerst even met onze specialisten overleggen over de mogelijkheden van maatwerk voor uw terrasoverkapping? Neem dan gewoon even contact met ons op.

terrasoverkapping maken