• Maatwerk
 • Direct contact
 • Snelle levering

Schaduwdoek premium kwaliteit

Bent u op zoek naar een schaduwdoek of harmonicadoek voor in uw tuin? Dan bent u bij Van den Eijnde Nettenverkoop aan het juiste adres. Als #1 specialist in Nederland leveren wij schaduwdoeken in vele kleuren en afmetingen van ons eigen merk Shadow Comfort, premium kwaliteit schaduwdoeken. Ook voor schaduwdoek op maat bent u bij ons aan het juiste adres.

Bekijk direct: Schaduwdoeken Waterdoorlatend - Schaduwdoeken Waterdicht - Schaduwdoeken op maat - Schaduwdoeken Driehoek - Schaduwdoeken Vierkant Schaduwdoeken Rechthoek Harmonica Schaduwdoeken Bevestigingsmaterialen voor schaduwdoek

 

Premium kwaliteit schaduwdoeken kopen

Onze schaduwdoeken bieden u een koele plek om heerlijk te genieten van het prachtige weer in uw eigen tuin, op vakantie of op het strand. Heerlijk tot rust komen in de schaduw op een mooie zomerdag, dat wilt u toch ook? Het schaduwdoek is bovendien uitstekend te gebruiken als bescherming tegen wind of om wat vrijer te zitten in uw tuin of op het balkon.

U heeft bij Nettenverkoop de keus uit:

Nettenverkoop is specialist op het gebied van schaduwdoeken van ons A-merk Shadow Comfort. Kwaliteit en goede, snelle service zijn bij ons van essentieel belang. Het schaduwdoek van Nettenverkoop is van betere kwaliteit dan de schaduwdoeken in bouwmarkten en prijsstunters. Toch hanteren wij vergelijkbare prijzen en wij nodigen u dan ook graag uit ons aanbod te bekijken. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in maatwerk schaduwdoeken die in onze eigen zeilmakerij op maat worden gemaakt.

Regelmatig breiden wij ons assortiment uit met nieuwe kleuren schaduwdoek. De tijd dat een schaduwdoek alleen zwart of grijs kan zijn, is bij Nettenverkoop allang voorbij. In ons assortiment vindt u trendy kleuren als Desert Storm, Country Blue en Moonstone Green. Met deze mooie kleuren maakt u van het schaduwdoek dan ook een mooie blikvanger die past bij de sfeer van uw tuin en woning. De waterdoorlatende schaduwdoeken zijn ook bekend als HDPE doeken van hoge kwaliteit HDPE materiaal.

Schaduwdoek in mooie kleuren kopen

Schaduwdoeken worden o.a. gebruikt voor:

 • tuin
 • dakterras
 • strandpaviljoen
 • veranda's en overkappingen
 • serres
 • zwembaden
 • kinderspeelplekken

Schaduwdoek (zonnedoek)

Schaduwdoeken van Shadow Comfort hebben een hoge schaduw- windreductie. Onze schaduwdoeken zijn verkrijgbaar in diverse vormen, maatvoeringen en kleuren. Veel voorkomende vormen zijn: vierkant en driehoekig. De schaduwdoeken zijn verkrijgbaar in vele trendy kleuren zoals bijvoorbeeld DuoColor Carbon black, country blue, desert storm, moonstone green, sahara sand en deep grey. 

De schaduwdoeken zijn er zowel in waterdoorlatende als waterafstotend materiaal. De meest gangbare vormen zijn:

Schaduwdoek op maat

Heeft u een speciale afmeting schaduwdoek nodig die niet tot de standaard maten behoort? Informeer dan naar de mogelijkheden van een schaduwdoek op maat. In ons eigen atelier maken wij de schaduwdoeken voor u op maat. Ook de maatwerk schaduwdoeken leveren wij snel en tegen een scherpe prijs. Zoekt u dus een specifieke afmeting van schaduwdoek, neem dan zeker contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Waarom een zonnedoek op maat?

Een schaduwdoek zorgt voor een beschermend effect op uw terras en tuin. Wanneer deze op maat wordt gemaakt, weet u zeker dat u optimaal profiteert van dit effect! Ideaal, zeker als u een extra groot schaduwdoek of juist een speciale vorm nodig heeft bijvoorbeeld. Bij Nettenverkoop beschikken wij over een zeer groot assortiment schaduwdoeken, van driehoekige vormen tot vierkanten, allemaal van zeer hoge kwaliteit en hoge schaduwdgraad. Deze varianten zijn natuurlijk op maat te maken, waardoor u heerlijk op uw terras kan zitten in de verkoelende schaduw. Naast het doek, leveren wij ook andere attributen, zoals robinia houten palen en bevestigingsmaterialen. Daarnaast kunt u ook nog kiezen tussen waterdicht materiaal of waterdoorlatende doeken.

Harmonicadoek

Harmonicadoeken (wavesails) zijn een mooie decoratieve toevoeging aan uw tuin en terras. Dit hoogwaardig product kan open en dicht worden geschoven, waardoor u zelf de hoeveelheid zon bepaalt. Bij de harmonicadoeken leveren wij u standaard het benodigde bevestigingsmateriaal, zodat u het eenvoudig kunt ophangen tussen twee muren of bijvoorbeeld in uw pergola. Bezoek direct onze webshop en bekijk ons aanbod harmonicadoeken.

Naast het rustgevende en decoratieve aspect van harmonicadoeken waakt u ook over uw gezondheid, aangezien deze doeken tot 96% bescherming bieden tegen schadelijke UV stralen! Verder zijn de doeken eenvoudig schoon te houden en geven wij u 5 jaar garantie op de UV-bestendigheid van onze harmonicadoeken. Dit heeft te maken met het kleurbehoud en de elasticiteit van de doeken door blootstelling aan de zon.

Kiest u liever voor wat extra gemak? Dan is het harmonicadoek de keuze voor u. Dit doek heeft namelijk als grote voordeel dat u hem op kunt hangen, en hem vervolgens uit kunt trekken als u hem wilt gebruiken. Dit doek wordt dus niet meer losgemaakt en vormt een vaste toevoeging aan uw tuininterieur. Ideaal voor bijvoorbeeld een verandaoverkapping of pergola.

Schaduwdoek met zuignappen

Voor het koeler maken van kantoren, woningen, veranda's of andere ruimtes zijn schaduwdoeken met zuignappen een sfeervolle en praktische oplossing. Een schaduwdoek met zuignappen kan op het raam worden bevestigd en zorgt direct voor minder direct zonlicht naar binnen. De schaduwdoeken zijn eenvoudig op het raam of kozijn te (de)monteren door middel van zuignappen die aan zeilringen in de rand van het schaduwdoek worden bevestigd. Binnen een handomdraai heeft u de schaduwdoeken geplaatst. Advies: plaats minimaal om de 50 cm een zuignap. Ook als u een schaduwdoek voor het raam wilt ophangen is het wellicht veel handiger om dit middels zuignappen te bevestigen. Er hoeft nergens geboord te worden voor schroeven of bevestigingsmaterialen en het doek kan verwijderd worden als er minder zon is. 

Schaduwdoek met zuignappen bestellen

Schaduwdoek online kopen

Van den Eijnde Nettenverkoop heeft een groot assortiment schaduwdoeken in haar webshop, die uit voorraad leverbaar zijn. Ook alle bevestigingsmaterialen kunt u in onze webshop bestellen. Van den Eijnde Nettenverkoop is uw complete leverancier voor alle soorten netten. Ook maatwerk is bij ons geen probleem. In ons eigen atelier maken wij uw doeken en netten op maat voor u. 

Inspiratie opdoen

Assortiment Shadow Comfort

Shadow Comfort is al jarenlang dé specialist op het gebied van alle soorten schaduwdoeken. Onze schaduwdoeken zijn gemaakt van de beste materialen en kenmerken zich door de hoge kwaliteit. Bij Van den Eijnde Nettenverkoop verzekeren wij u dan ook dat u na aanschaf van een schaduwdoek op maat van Shadow Comfort jarenlang plezier hebt van een premium kwaliteit schaduwdoek. Daarnaast hebben de schaduwdoeken een hoge schaduwfactor en zijn ze te verkrijgen in veel trendy kleuren. Naast schaduwdoek biedt Shadow Comfort tevens:

Het assortiment breidt bovendien continu uit met nieuwe producten, kleuren en afmetingen. 

driehoek schaduwdoek

rechthoekig schaduwdoek

schaduwdoek tuin

De voordelen van een schaduwdoek

Het gebruik van een schaduwdoek heeft een aantal voordelen om snel en gemakkelijk lekker in de schaduw te kunnen zitten. Allereerst, en we noemden het net al een klein beetje, is een schaduwdoek snel en makkelijk op te hangen. Maak de punten vast en het genieten kan beginnen! Een ander voordeel van het schaduwdoek is hoe handzaam het doek is. Het gewicht van een schaduwdoek is licht, waardoor u hem gemakkelijk kan tillen. Geen gesjouw met een parasol, gewoon een lichtgewicht doek ophangen. 

Schaduwdoek is ook bekend als winddoek, HDPE doek, zonnedoek, zonnezeil, schaduwzeil, shade sail, tarp en buitenzonnedoek. Harmonicadoek of wavesail zijn een aparte variant van schaduwdoek. Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. 

Shadow Comfort schaduwdoek 

Een schaduwdoek koopt u natuurlijk van Shadow Comfort. Bij Nettenverkoop kunt u rekenen op onder andere:

 • Schaduwdoek met een hoge schaduwgraad
 • Vele trendy kleuren
 • Maatwerk in eigen atelier
 • Vele jaren ervaring, we denken graag mee
 • Direct contact
 • Snelle levering
 • Veilig betalen

 

Schaduwdoek is ook bekend als zonnedoek, HDPE-doek, shadesail, terrasdoek, schaduwnet, tarp.