Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Premium Kwaliteit Schaduwdoek

Bent u op zoek naar een schaduwdoek of harmonicadoek voor in uw tuin? Dan bent u bij Van den Eijnde Nettenverkoop aan het juiste adres. Hier vindt u schaduwdoeken in vele kleuren en afmetingen van premium kwaliteit.

Bekijk direct het aanbod schaduwdoeken


Onze schaduwdoeken bieden u een koele plek om heerlijk te genieten van het prachtige weer in uw eigen tuin, op vakantie of op het strand. Heerlijk tot rust komen in de schaduw op een mooie zomerdag, dat wilt u toch ook? Het schaduwdoek is bovendien uitstekend te gebruiken als bescherming tegen wind of om wat vrijer te zitten in uw tuin of op het balkon.

U heeft bij Nettenverkoop de keus uit:

 

Nettenverkoop is specialist op het gebied van schaduwdoeken van het A-merk Shadow Comfort. Kwaliteit en goede, snelle service zijn bij ons van essentieel belang. Het schaduwdoek van Nettenverkoop is van betere kwaliteit dan de schaduwdoeken in bouwmarkten en prijsstunters. Toch hanteren wij vergelijkbare prijzen en wij nodigen u dan ook graag uit ons aanbod te bekijken. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in maatwerk schaduwdoeken die in onze eigen zeilmakerij op maat worden gemaakt.

Regelmatig breiden wij ons assortiment uit met nieuwe kleuren schaduwdoek. De tijd dat een schaduwdoek alleen zwart of grijs kan zijn, is bij Nettenverkoop allang voorbij. In ons assortiment vindt u trendy kleuren als Desert Storm, Country Blue en Moonstone Green. Met deze mooie kleuren maakt u van het schaduwdoek dan ook een mooie blikvanger die past bij de sfeer van uw tuin en woning.

Schaduwdoek in mooie kleuren kopen

Schaduwdoeken worden o.a. gebruikt voor:

  • tuin
  • dakterras
  • strandpaviljoen
  • veranda
  • overkapping
  • zwembaden
  • kinderspeelplekken

Schaduwdoek (zonnedoek)

Schaduwdoeken (shadesails of schaduwgaas) van Van den Eijnde Nettenverkoop hebben een schaduw- windreductie. Onze schaduwdoeken zijn verkrijgbaar in diverse vormen, maatvoeringen en kleuren. Veel voorkomende vormen zijn: vierkant en driehoekig. De schaduwdoeken zijn verkrijgbaar in vele trendy kleuren zoals bijvoorbeeld DuoColor Carbon black, country blue, desert storm, moonstone green, sahara sand en deep grey

Naast schaduwdoeken kunt u bij ons ook terecht voor prachtige harmonicadoeken, ook wel wavesails genoemd.

Schaduwdoeken zijn geweven doeken en dus niet volledig waterdicht. 

Harmonicadoek

Harmonicadoeken (wavesails) zijn een mooie decoratieve toevoeging aan uw huis en tuin. Dit hoogwaardig product kan open en dicht worden geschoven, waardoor u zelf de hoeveelheid zon bepaalt. Bij de harmonicadoeken leveren wij u standaard het benodigde bevestigingsmateriaal, zodat u het eenvoudig kunt ophangen tussen twee muren of bijvoorbeeld in uw pergola. Bezoek direct onze webshop en bekijk ons aanbod harmonicadoeken.

Naast het rustgevende en decoratieve aspect van schaduwdoeken waakt u ook over uw gezondheid, aangezien deze doeken tot 96% bescherming bieden tegen schadelijke UV stralen! Verder zijn de doeken eenvoudig schoon te houden en geven wij u 5 jaar garantie op de UV-bestendigheid van onze schaduwdoeken. Dit heeft te maken met het kleurbehoud en de elasticiteit van de doeken door blootstelling aan de zon.

Kiest u liever voor wat extra gemak? Dan is het harmonicadoek de keuze voor u. Dit doek heeft namelijk als grote voordeel dat u hem op kunt hangen, en hem vervolgens uit kunt trekken als u hem wilt gebruiken. Dit doek wordt dus niet meer losgemaakt en vormt een vaste toevoeging aan uw tuininterieur.

 

Schaduwdoek met zuignappen

Voor het koeler maken van woningen, veranda's of andere ruimtes zijn schaduwdoeken met zuignappen een sfeervolle en praktische oplossing. Dit zijn schaduwdoeken gemaakt van de beste materialen en hebben een hoog schaduwfactor. De schaduwdoeken zijn eenvoudig te (de)monteren door middel van zuignappen en zeilringen. Binnen een handomdraai heeft u de schaduwdoeken geplaatst. Advies: plaats minimaal om de 50 cm een zuignap. 

 

Schaduwdoek online kopen

Van den Eijnde Nettenverkoop heeft een groot assortiment schaduwdoeken in haar webshop, die uit voorraad leverbaar zijn. Ook alle bevestigingsmaterialen kunt u in onze webshop bestellen. Van den Eijnde Nettenverkoop is uw complete leverancier voor alle soorten netten. Ook maatwerk is bij ons geen probleem. In onze eigen zeilmakerij maken wij uw doeken en netten op maat voor u. 

3w Media