Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Schaduwdoek voor tuin & terras

Bent u op zoek naar een schaduwdoek of harmonicadoek voor in uw tuin? Dan bent u bij Van den Eijnde Nettenverkoop aan het juiste adres. Hier vindt u schaduwdoeken in vele vormen en maten. Bezoek onze webshop en bekijk direct het aanbod schaduwdoeken.

Onze schaduwdoeken bieden u een koele plek om heerlijk te genieten van het prachtige weer in uw eigen tuin, op vakantie of op het strand. Heerlijk tot rust komen in de schaduw op een mooie zomerdag, dat wilt u toch ook? Het schaduwdoek is bovendien uitstekend te gebruiken als bescherming tegen wind of om wat vrijer te zitten in uw tuin of op het balkon.

Nettenverkoop is specialist op het gebied van schaduwdoeken. Kwaliteit en goede, snelle service zijn bij ons van essentieel belang. Het schaduwdoek van Nettenverkoop is van betere kwaliteit dan de schaduwdoeken in bouwmarkten en prijsstunters. Toch hanteren wij ook zeer voordelige prijzen en wij nodigen u dan ook graag uit ons aanbod te bekijken. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in maatwerk schaduwdoeken die in onze eigen zeilmakerij op maat worden gemaakt.

Schaduwdoeken worden o.a. gebruikt voor:

  • tuin
  • dakterras
  • strandpaviljoen
  • veranda
  • overkapping
  • zwembaden
  • kinderspeelplekken

Schaduwdoek (zonnedoek)

Schaduwdoeken (shadesails of schaduwgaas) van Van den Eijnde Nettenverkoop hebben een schaduw- windreductie van 80-90% (180 gr/m2 = 80% en 285 gr/m2 = 90%). Onze schaduwdoeken zijn verkrijgbaar in diverse vormen, maatvoeringen en kleuren. Veel voorkomende vormen zijn: vierkant en driehoekig. Voor maatwerk kunt u ook bij Van den Eijnde terecht dankzij onze eigen zeilmakerij.

Onze schaduwdoeken (180 gr/m2, 80%) zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, country blue, desert storm, moonstone green, post modern mauve, sahara sand en deep grey. Schaduwdoeken van zwaardere kwaliteit (285 gr/m2, 90%) zijn verkrijgbaar in donkergrijs, brown/black, off-white/sand en sand/off-white.

Naast schaduwdoeken kunt u bij ons ook terecht voor prachtige harmonicadoeken, ook wel wavesails genoemd.

Schaduwdoeken zijn geweven doeken en dus niet volledig waterdicht. 

Harmonicadoek

Harmonicadoeken (wavesails) zijn een mooie decoratieve toevoeging aan uw huis en tuin. Dit hoogwaardig product kan open en dicht worden geschoven, waardoor u zelf de hoeveelheid zon bepaalt. Bij de harmonicadoeken leveren wij u standaard het benodigde bevestigingsmateriaal, zodat u het eenvoudig kunt ophangen tussen twee muren of bijvoorbeeld in uw pergola. Bezoek direct onze webshop en bekijk ons aanbod harmonicadoeken.

Naast het rustgevende en decoratieve aspect van schaduwdoeken waakt u ook over uw gezondheid, aangezien deze doeken tot 95% bescherming bieden tegen schadelijke UV stralen! Verder zijn de doeken eenvoudig schoon te houden en geven wij u 5 jaar garantie op de UV-bestendigheid van onze schaduwdoeken. Dit heeft te maken met het kleurbehoud en de elasticiteit van de doeken door blootstelling aan de zon.

Schaduwdoek online kopen

Van den Eijnde Nettenverkoop heeft een groot assortiment schaduwdoeken in haar webshop, die uit voorraad leverbaar zijn. Ook alle bevestigingsmaterialen kunt u in onze webshop bestellen. Naast schaduwdoeken en wavesails vindt u in onze webshop o.a. winddoek, windbreekgaas, voetbalnetten, tennisdoeken en vijvernetten. Van den Eijnde Nettenverkoop is dan ook uw complete leverancier voor alle soorten netten. Ook maatwerk is bij ons geen probleem. In onze eigen zeilmakerij maken wij al uw netten op maat voor u. Een pergola met schaduwdoek kunt u ook kopen bij Nettenverkoop.

3w Media