Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Schaduw in de tuin

Wilt u graag een aangename schaduw in de tuin creëren? Daarvoor kunt u een schaduwdoek kopen. Een schaduwdoek is er in allerlei vormen, afmetingen en kleuren. Hierdoor kunt u een fijne schaduwplek creëren, helemaal zoals u wilt.

Schaduw in de tuin

Met lekker weer genieten we vaak enorm van de zon. Toch is het vaak erg fijn om ook even in de schaduw te zitten. Met schaduwdoeken kunt u een aangename schaduwplek in de tuin & terras creëren. Dit kan bijvoorbeeld met vierkante schaduwdoeken, driehoekige schaduwdoeken en rechthoekige schaduwdoeken. Het ligt eraan wat u wilt en waar u naar op zoek bent. U heeft bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om verschillende schaduwdoeken te combineren.

Schaduwdoeken op maat

Bij Nettenverkoop kunnen we u helpen met het maken van netten, zeilen en doeken op maat. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een bijzondere afmeting of vorm? Bij Nettenverkoop kunt u een schaduwdoek kopen op maat. Van driehoeken, tot vierkanten en zelfs schaduwdoek stroken voor een prachtige mediterraans effect. Kies voor uw favoriete vorm en wij zullen deze snelle in de juiste maat maken en leveren. Hoge kwaliteit met duurzame schaduwdoeken en een snelle service, wat een luxe!

Schaduwdoek op maat bestellen

Schaduwdoek bij uw bedrijfspand

Niet alleen thuis, maar ook op het werk wilt u wellicht heerlijk in de schaduw zitten of is het noodzakelijk. Heeft u bijvoorbeeld een terras in de horeca? Dan is een fijne schaduwplek erg fijn. In plaats van enkel een parasol te plaatsen, kunt u ook een prachtige schaduwplek maken met schaduwdoeken.

Schaduwdoeken en meer!

Naast schaduwdoeken leveren we bij Nettenverkoop ook allerlei attributen voor de schaduwdoeken. Denk bijvoorbeeld aan bevestigingsmaterialen, Robiniahouten palen, elektrische oprolsystemen en nog veel meer. Bovendien kunt u ook nog kiezen tussen verschillende materialen van de schaduwdoeken zelf. Kies bijvoorbeeld voor een waterafstotend materiaal, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken als het weer een keertje niet meewerkt.

Schaduwdoeken met zuignappen

Een nieuw trend in 2021 zijn de schaduwdoeken met zuignappen. Een heel handig product dat u binnen enkele minuten door middel van zeilringen en zuignappen gemonteerd heeft. U hoeft niet onnodig te boren in uw kunststof kozijn, glazen verandadak of lichtkoepel. De zuignappen van de schaduwdoek zuigen zich stevig vast aan het kozijn of dergelijke. Dé ultieme oplossing voor het creëren van schaduw in uw tuin. Bekijk hier de schaduwpercentages van diverse kleuren

Voordelen van een schaduwdoek

Er zijn verschillende voordelen van schaduwdoeken.

  • Zeer sterk materiaal
  • Geen hinderlijke parasolvoet
  • Kan buiten blijven hangen
  • Tot 96% bescherming tegen schadelijke UV stralen
  • Biedt verkoeling
  • Flexibele mogelijkheden
  • Makkelijk te onderhouden
  • Pergola met schaduwdoek

Schaduwdoek kopen bij Nettenverkoop

Bij Nettenverkoop kunt u terecht voor een schaduwdoek kopen voor schaduw in de tuin. We bieden een groot assortiment aan met verschillende afmetingen, vormen en kleuren. Wij hebben jarenlange ervaring in het maken en leveren van schaduwdoeken. U kunt schaduwdoek online kopen!

Schaduwdoek kopen

3w Media