Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Zwembadzeil

Zwembadzeil als afdekking van uw zwembad nodig? Gedurende de herfst, winter en lente is het verstandig uw zwembad af te dekken met een zwembadzeil. Bij Nettenverkoop.nl bent u voor PVC gecoate waterdichte zwembadzeilen aan het juiste adres, maar ook voor waterdoorlatende gaasnetten. Alle zwembadzeilen worden in onze eigen zeilmakerij voor u op maat gemaakt.

Zwembadafdekkingen online kopen bij Nettenverkoop

Waterdoorlatende gaasnetten

De fijn geweven gaasnetten die u bij Nettenverkoop vindt, gaan jaren mee, zijn rotvrij en UV-bestendig. De gaasnetten kunnen in onze zeilmakerij gemaakt worden in elke gewenste afmeting en zijn voorzien van een polyesterband voor de randafwerking. Op de hoeken en om de 50 cm. worden roestvrijstalen zeilogen ø16 mm geplaatst.

HDPE gaasnetten worden veelal gebruikt om bladeren, eikels etc op te vangen. Deze gaasnetten zijn verkrijgbaar in het zwart en groen. Maatwerk is met de stormbestendige band en RVS zeilogen. Maatwerk leverbaar tussen 5 en 10 werkdagen. Bandkleur naar keuze. Uiteraard leveren wij tevens alle bevestigingsmaterialen zoals spanrubbers en elastisch touw.

Nettenverkoop heeft ook PVC gecoate gaasnetten die u als zwembadafdekking kunt gebruiken. PVC gecoate gaasnetten zijn oersterk, dankzij een extra coating maar zijn eveneens waterdoorlatend. Deze netten hebben dezelfde toepassing als de HDPE 200 gr/m2 en zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, groen en blauw met de bandkleur naar keuze.

Zwembadzeil

Hoe donkerder het geheel van de afdekking van uw zwembad, hoe minder alg er voorkomt. De waterdoorlatende gaasstrook voorkomt dat er waterzakken ontstaan. De randen worden omgelast en voorzien van zeilogen (geen band). Vaak hebben de PVC gecoate zwembadzeilen een waterdoorlatende gaasstrook in het midden van PVC gecoat 220 gr/m2.

Typen waterdicht zwembadzeil

Waterdicht zwembadzeil is verkrijgbaar in de kleuren: donkergrijs, zwart, groen, wit, blauw, ivory en rood.

Vijvernetten 

Constant de bladeren uit uw vijver moeten vissen. Niets is vervelender dan dat! Bij van den Eijnde Nettenverkoop kunt u eenvoudig stevige netten bestellen die het probleem zullen verhelpen. Onze netten gaan jarenlang mee. Hierdoor hoeft u niet elke herfst een nieuw net te kopen. De netten zijn in elke afmeting te bestellen. Neem gerust contact met ons op voor het bespreken van de maat. Wij zorgen er vervolgens voor dat de juiste maat wordt geleverd! 

3w Media