• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Tuin & agro

In de tuin worden vaak netten, schaduwdoeken of bijvoorbeeld privacydoeken voor aan uw hekwerk of overkapping gebruikt. Of het nu om de tuin bij uw woning gaat, de moestuin of om agrarische netten voor boomgaarden, stallen of tuinbouw. Onze netten vindt u in heel Nederland terug, bijvoorbeeld om producten te beschermen tegen vogels of insecten, maar ook artikelen als vijverfolie en grasbeschermingsgaas bestelt u bij Nettenverkoop. 

Aarzel niet om contact met onze binnendienst op te nemen met al uw vragen. Wij denken graag met u mee en onze jarenlange ervaring gebruiken we graag om voor uw toepassing de beste oplossing te vinden.

In de tuin worden vaak netten gebruikt. Of het nu om de tuin bij uw woning gaat, om de moestuin of om agrarische netten voor boomgaarden, stallen of tuinbouw. Onze netten vindt u in heel Nederland terug, bijvoorbeeld om producten te beschermen tegen vogels of insecten, maar ook artikelen als landbouwfolie en grasbeschermingsgaas bestelt u bij Nettenverkoop. 

Aarzel niet om contact met onze binnendienst op te nemen met al uw vragen. Wij denken graag met u mee en onze jarenlange ervaring gebruiken we graag om voor uw toepassing de beste oplossing te vinden.

Schaduwdoek van Shadow Comfort

In de tuin en op het terras kunt u een fijne schaduwplek creëren met schaduwdoeken van het gerenommeerde merk Shadow Comfort. Schaduwdoeken vindt u werkelijk overal, in tuinen, maar ook op terrasjes, bij kinderdagverblijven en op de camping. De kwaliteit van onze schaduwdoeken is erg hoog met bescherming tot 95% tegen UV-straling. Naast rechthoekige en driehoekige schaduwdoeken kunt u bij ons ook terecht voor verandazeilen, harmonicadoeken en bijbehorende ophangsystemen.

Bekijk alle schaduwdoeken en toebehoren

Hekwerkoplossingen

We bieden niet alleen bescherming tegen de zon, maar ook tegen de wind. Met de winddoeken, hekwerkkleden en hekwerkmatten kunt u een aangename windbescherming maken.

Bekijk alle hekwerk oplossingen

Netten voor tuinbouw

In de tuinbouw zijn netten onmisbaar. U heeft bijvoorbeeld netten nodig voor vogelwering, bescherming van de vijver, maar ook klimaatdoeken, gronddoeken, windbreekgazen en nog veel meer. Bescherm uw oogst, uw dieren of gebouwen met de beste netten van Nettenverkoop.

Bekijk alle netten voor tuinbouw

Kies voor vogelnetten

Bescherm uw gewassen, vijver of tuin met de Vogelnetten van Nettenverkoop. Kwalitatief goede netten voor een goede bescherming.

Bekijk alle vogelnetten

Agrarische netten

Er zijn veel netten voor agrarisch gebruik, bijvoorbeeld stalnetten, landbouwfolie, tuinnetten, afdekvlies en nog veel meer. Voor elke type agrarisch net kunt u bij ons terecht.

Bekijk alle agrarische netten

Herfstnetten

Onze herfstnetten, ofwel bladernetten, bieden de ideale uitkomst wanneer u erg veel last heeft van bladafval in uw vijver of tuin. Tijdens de herfst vallen de bladeren van de bomen en is de kans zeer groot dat er bladafval in uw vijver of tuin beland. En elke week alle bladeren ertussenuit vissen is ook niet waar u op zit te wachten. In ons assortiment van netten voor de herfst vindt u diverse topkwaliteit netten die al het bladafval opvangen, zodat u in één keer alles kan weggooien. Zo vindt u in ons assortiment o.a. winddoeken, afdekzeilen, gaaskleden, knooploze vijvernetten en geknoopte vijvernetten. Bent u op zoek naar maatwerk bladernetten? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Bekijk alle herfstnetten

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice