Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Herfst netten

Goedkope en kwalitatieve herfstnetten

Op zoek naar netten om bladeren/eikels in de herfst op te vangen? Van den Eijnde Nettenverkoop heeft in het assortiment diverse kwalitatieve herfstnetten: 

Vijvernet als herfstnet

Bladeren in de vijver laten liggen is niet aan te bevelen. Er waaien in de herfst altijd wat bladeren in de vijver. Voorkom dat door een vijvernet over de vijver te spannen en regelmatig de bladeren verwijderen. Voorkom dat er zo min mogelijk organisch materiaal in uw vijver komt. De bladeren die blijven liggen op de bodem zullen gaan rotten waardoor het water gaat verzuren. Dit is een veel voorkomende oorzak voor slechte of verminderde plantengroei en vissterfte. Vissen zoals windes en steuren zijn gevoeliger voor veranderingen aan de waterkwaliteit. Wanneer deze vissen sterven is dat een teken dat er iets aan de hand is.

Tuinnet als vijvernet

Wanneer bladeren vallen op het gazon is het goed om deze regelmatig weg te halen. De bladeren nemen het licht van het gazon af, waardoor in eerste instantie een gele verkleuring optreedt. Bij langdurig lichtgebrek van het gazon zal het gazon afsterven en in het voorjaar vullen de kale plekken zich met onkruid. Daarom is het raadzaam om de bladeren regelmatig te verwijderen. Een snelle en eenvoudige oplossing hiervoor zonder veel inspanning zijn de wind-, water- en luchtdoorlatende herfstnetten uit ons assortiment.

Breed assortiment aan herfstnetten

Bladafval in uw tuin of vijver gebeurt regelmatig in de herfst. Het levert fraaie plaatjes op, maar toch raden wij aan de herfstbladeren uit de vijver te verwijderen. Niet alleen vissen vinden het fijner wanneer er geen herfstblad in de vijver ligt, maar u weert er ook reigers mee. Door het spannen van een vijvernet/herfstnet kunnen reigers niet meer bij de vissen. Ook veroorzaken herfstbladeren zweefalg en groen water. En dat wilt u natuurlijk niet. Bladafval kan eenvoudig voorkomen worden met een goedkoop vijver- of tuinnet, ofwel herfstnet, van Van den Einde Nettenverkoop, de nettenspecialist van Brabant! 

In ons assortiment vindt u diverse netten, afdekzeilen en gaaskleden die in de herfst uw vijver kunnen beschermen tegen reigers en herfstblad. Bent u op zoek naar een maatwerk herfstnet? Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden, bij Van den Eijnde Nettenverkoop maken wij voor u graag een herfstnet op maat. In onderstaande categorieën hebben we een aantal mogelijkheden voor u geselecteerd.

3w Media