• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Windbreekgaas

Van den Eijnde Nettenverkoop BV heeft een hele reeks windbreekgazen ontwikkeld die multifunctioneel toepasbaar zijn. Kortom teveel om op te noemen. U heeft de keuze uit verschillende winddoeken, verschillende kleuren, afmetingen en mogelijkheden. Het onderlinge verschil tussen deze windbreekgazen is afhankelijk van meerdere factoren.

Nettenverkoop de specialist met het grootste assortiment winddoeken:

Maatwerk winddoeken of op rol?
Winddoeken zijn leverbaar op rol maar hebt u liever een compleet afgewerkt winddoek dan kunnen we dit in ons eigen atelier binnen afzienbare tijd voor u op maat maken. Natuurlijk zit er kwaliteitsverschil tussen een winddoek op rol of afgewerkt met een stormbestendige polypropyleen band met rvs zeilogen rondom. Deze manier van afwerking is exclusiever en veel steviger dan een standaard afgesneden winddoek van de rol.

Toepassing winddoeken:
De naam zegt het al, het winddoek is in staat om een scheidingswand te creëren om op deze manier de wind te breken. Het grote voordeel hiervan is dat u meer kunt genieten van uw tuin, terras of bijvoorbeeld balkon zodat u geen last meer hebt van de tocht. Daarnaast zorgen de windbreekgazen er ook voor om het zicht te breken waardoor er meer privacy is. Met de winddoeken uit de Shadow Comfort lijn kunt u op een simpele en prijstechnische manier een modieuze en praktische tuindecoratie of scheidingswand maken. De winddoeken worden ook als camouflage gebruikt tegen een hekwerk zodat u de inkijk van nieuwsgierige buren of voorbijgangers op een eenvoudige manier kunt verminderen.

Een veel gestelde vraag is wat het verschil is tussen een winddoek en een schaduwdoek. Het winddoek / schaduwdoek is van HDPE (high density polyethyleen) gemaakt. Een geweven kunststof materiaal wat zowel bruikbaar is als winddoek en als schaduwdoek. Wilt u meer weten over van welk materiaal winddoek is gemaakt, klik dan hier!

Belangrijke factoren zijn de doorkijk percentages en met hoeveel percentage de wind gebroken kan worden. Afhankelijk van de gewenste doorkijk, toepassing, hoogte etc, is het mogelijk om de juiste kleur, model en afmeting te kiezen

Bij outdoor toepassingen is de grootste vijand van elk doek het UV-licht van de zon. Tijdens het productieproces worden er extra UV beschermingsmiddelen toegevoegd voor een langere levensduur. Voor het bevestigen van een zichtbreeknet zijn tyraps (kabelbinders) of speciale clips geschikt. 

Van den Eijnde Nettenverkoop signaleert met name wat de vraag is in de markt en stelt haar assortiment daar zodanig op af. Naast het gewicht van een winddoek of schaduwdoek is de UV stabilisatie een hele belangrijke factor. De grote verscheidenheid van Van den Eijnde Nettenverkoop worden gekenmerkt door een hoogwaardige UV stabilisatie in al onze windbreekgazen. Van budget lijn tot Unique lijn wordt er door onze specialisten veel aandacht besteedt aan de prijs en kwaliteitsverhouding hiervan.

VERZENDKOSTEN MEERDERE ROLLEN OP AANVRAAG VOORDAT U DE ORDER IN DE WEBSHOP PLAATST.

Door jarenlange ervaring, eigen ontwikkeling, import en voorraden kunnen we met trots zeggen dat Van den Eijnde Nettenverkoop de specialist en marktleider is op dit gebied.

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice