• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Verandazeil/doek sets Shadow Comfort

Wilt u zelf een terrasoverkapping maken? Een goede keuze, want met mooie verandadoeken van Shadow Comfort voor een terrasoverkapping  geniet u langer van het buitenleven. Er zijn natuurlijk diverse mogelijkheden om een terrasoverkapping te maken. Bij Van den Eijnde Nettenverkoop zijn wij gespecialiseerd in verandadoeken van HDPE winddoeken/windbreekgazen, PVC zeilen en combinaties hiervan voor in terrasoverkappingen. Deze verandadoeken zijn eenvoudig zelf te plaatsen en bieden diverse voordelen.

Wij hebben diverse standaardtypes waarin HDPE winddoek en raamfolie wordt gecombineerd. Naast deze standaardtypes is ook maatwerk altijd mogelijk. U kunt ons uw foto of tekening toesturen en samen met onze specialisten bekijken we dan wat voor uw situatie de beste oplossing is. 

Van den Eijnde Nettenverkoop heeft gekozen voor hoogwaardige kwaliteiten: 

HDPE materiaal:
* Windreductie 90%, * Ademend en houdt regen voor 90% tegen, * Trendy en modieuze kleuren, * Doek en band kleuren geheel zelf samen te stellen, * Eenvoudig schoon te maken met water en groene zeep, * Verkoelende werking 

Het is een gegeven dat een lichte kleur stralen meer reflecteert dan een donkere kleur. Echter het weren van warmte heeft te maken met de hoeveelheid straling/warmte die door het doek wordt geabsorbeerd en door het doek heen zal gaan (transmissie). Bij een donkere kleur is de absorberende waarde veel hoger, waardoor de transmissie waarde (straling/warmte door het doek) lager is dan bij een licht doek. Een licht doek heeft een hoge reflectie waarde, echter een lage absorberende waarde waardoor de straling/warmte met een hogere waarde door het doek zal gaan. Dit verklaart de hogere percentages schaduwfactor bij donkere kleuren.

PVC Standard Bache 650:
* Mat * Hoogwaardige kwaliteit in trendy kleuren, * 650 gr/m2, * waterdicht

PVC Exclusive Serge Ferrari 6002:
* Flexibel en duurzaam materiaal voor een grotere ontwerpvrijheid, * Kleuren die perfect passen in een natuurlijke omgeving door matte afwerking en textiellook, * Hoog Comfort, duurzaamheid en extreem vuilafstotend, * 630 gr/m2, * Vlamvertragend, * waterdicht

Raamfolie Cristal Mar:
Transparante PVC folie voor maritieme toepassingen. Bestand tegen schimmel en lage temperaturen. Zeer goede weerstand tegen UV, luchtverontreiniging, zoutnevel, schimmel- en temperatuurveranderingen.

Om u een indruk te geven wat de verschillen in prijs en bevestiging zijn hebben we voor u een aantal sets samengesteld. Indien u uiteindelijk overgaat tot aanschaf van een verandadoek is het belangrijk dat we de juiste maatvoering voor u maken. Stuur ons altijd een foto van de situatie met de binnendiameter en dikte van de palen. Natuurlijk kunnen we desgewenst ook voor u een verandadoek speciaal op uw wensen op maat maken.

Een veranda of overkapping geeft een nieuwe dimensie aan het buitenleven. Helaas is het weer in Europa wisselvallig. Het is dan ook belangrijk om de juiste balans te vinden tussen het binnen en buiten gevoel.

Van den Eijnde Nettenverkoop heeft daarvoor HDPE ademend materiaal ontwikkeld en op de markt gebracht onder de naam Shadow Comfort. Voor aanschaf is het belangrijk om een goede overweging te maken waarvoor u het verandadoek wilt gaan gebruiken. Er zijn zoveel mogelijkheden zoals glazen wanden, polycarbonaat, verandascreens, PVC verandazeilen met raamfolie en bijvoorbeeld shutters.

De voordelen om de Shadow Comfort ademende HDPE materialen als verandadoek te gebruiken voor u op een rijtje.:

* In de zomerdag is dit materiaal ideaal, het heeft een schaduwwerende werking waardoor het koeler en dus aangenamer is in uw buitenverblijf. Een bijkomend voordeel is dat het ook de insecten en muggen buiten houdt. In het najaar en in de winter houdt het niet alleen de wind tegen maar kunt u ook de warmte beter binnen houden. Door de veranda af te sluiten kunt u natuurlijk ook katten buiten houden en waaien er minder bladeren in uw overkapping.

* Met het ademende HPDE materiaal van Shadow Comfort creeert u ook meer privacy van buitenaf. Terwijl juist het zicht van binnen uit naar buiten juist transparanter is.

* Een bijkomend voordeel is de ventilerende werking van het HDPE materiaal. Zo voorkomt u schimmel en vochtplekken in uw overkapping. Ook het vormen van condens is met dit materiaal verleden tijd.

* De HDPE materialen hebben een natuurlijke uitstraling. De natuur halen we ook steeds meer binnen omdat we merken hoe fijn een natuurlijke omgeving is.

* Naast de hoogwaardige UV gestabiliseerde HDPE materialen van Shadow Comfort worden ook de beste materialen zoals de YKK ritsen worden in onze doeken verwerkt.

* Combinatie HDPE materiaal met raamfolie is mogelijk. Daarbij willen we u wel wijzen dat raamfolie altijd een kwetsbaar product blijft in alle weersomstandigheden. Het advies is dan ook om het verandadoek met raamfolie dagelijks op spanning te zetten om krimp te voorkomen. Niet oprollen bij vochtig weer om vochtplekken en schimmel te voorkomen. Daarnaast is het advies om warmtebronnen niet te dichtbij te plaatsen. Voor de raamfolie adviseren we een onderhoudsproduct zoals Vuplex regelmatig te gebruiken.

Inspiratie nodig? Neem een kijkje in onze digitale showroom! 
SHOWROOM

Komt u er nog niet uit en hebt u advies nodig van onze specialisten neem dan contact met ons op.
CONTACT

Meer informatie over wie we zijn en wat we doen? | klik hier

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice