• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Netten voor Huis & Tuin gebruik

Onze multifuntionele netten kennen vele toepassingen in en rondom de woning. Vaak worden de netten gebruikt voor veiligheid of afscherming. Onderstaand vindt u diverse voorbeelden waar onze netten zoal worden gebruikt. Heeft u een uitdaging die wellicht met een multifunctioneel net kan worden opgelost? Wij denken graag met u mee.

Voordelige zolder- en stapelbednetten

Wilt u een net op zolder of om het stapelbed om te voorkomen dat uw kinderen naar beneden vallen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij raden u aan om te kiezen voor een kleine maaswijdte. Hoe kleiner de maaswijdte, hoe moeilijker uw kinderen namelijk in de netten kunnen klauteren. U kunt zelf de gewenste netgrootte, maaswijdte en afwerking kiezen.

Zandbaknet kopen?

Heeft u thuis ook een zandbak of werkt u op een school met een grote zandbak? Wat uw reden ook is, zandbaknetten komen altijd van pas. Met zo´n net voorkomt u namelijk dat honden en katten hun behoefte in de zandbak doen. Met een zandbaknet blijft de zandbak dus lekker schoon.

Netten voor huis & tuin gebruik

Uiteraard hebben we nog veel meer netten voor gebruik in uw huis en tuin. Heeft u speciale wensen? Laat het ons dan vooral weten.

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice