• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Bouw & industrie

In de bouw en industrie zijn netten voor allerlei toepassingen onmisbaar. Aan de ene kant zijn er netten die een beschermende functie hebben, maar ook als afwering of afdekking zijn netten vaak nodig. Er zijn verschillende categorieën waar de netten in vallen: bouw, vangnetten, transport, goederenopslag, milieu, industrie en accessoires. Welke netten u ook zoekt, bij Nettenverkoop kunnen wij deze netten snel en tegen een scherpe prijs leveren.

Bouw & Industrie netten

Onder de bouw vallen veel verschillende soorten netten voor diverse doeleinden. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld steigernetten, vogelweringsnetten, anti-worteldoeken en dekkleden. Daarnaast zijn er nog veel meer andere doeken en netten voor de bouw toepasbaar. De netten in het assortiment van Nettenverkoop zijn op maat te bestellen.

Bekijk alle bouwnetten

Vangnetten/Veiligheidsnetten

Veiligheidsnetten worden gebruikt als collectieve vangvoorziening bij het leggen van dakplaten of het plaatsen van lichtstraten. ook kunnen veiligheidsnetten onder voorwaarden worden toegepast als randbeveiliging. 

Bekijk alle vangnetten/veiligheidsnetten

Netten voor Transport

Ook in de transport zijn er verschillende netten toepasbaar. Denk hierbij aan containernetten, vrachtwagenafdekkingen of aanhangerafdeknetten. Hiermee kunt u de vracht goed beschermen. Uiteraard voldoen onze netten aan vereisten volgens de wetgeving. Alle mogelijke transportnetten koopt u bij Nettenverkoop.

Bekijk alle transportnetten

Netten voor Goederenopslag

Wilt u het magazijn goed beschermen met veiligheidsnetten in het magazijn of de transportband? Bij Nettenverkoop maken we magazijnnetten voor u op maat.

Bekijk alle netten voor goederenopslag

Netten voor het Milieu

Onder milieunetten in ons assortiment vallen bassinafdeknetten en papiervangnetten.

Bekijk alle milieunetten

Netten voor de Industrie

Er zijn verschillende netten die in de industrie gebruikt kunnen worden. Wij kunnen u helpen met verschillende netten als gaasnetten, dekzeilen, tochtlamellen, strokengordijnen en gangway netten.

Bekijk alle industrienetten

Accessoires

Voor de netten in de bouw en industrie zijn veel accessoires en benodigdheden in ons assortiment te vinden. Zo zijn er accessoires voor het bevestigen van de netten en doeken zoals haken, schakels en oprolsystemen.

Bekijk alle accessoires

Ook netten voor recreatie

Wist u dat wij ook doeken en netten voor recreatiedoeleinden verkopen? Van schaduwdoek tot zwembadafdekking en van tennisnetten tot voetbalnetten en alles wat daar tussen valt. Benieuwd naar deze netten?

Bekijk al onze recreatieve netten

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice